Tech

Blockchain-technologie maakt het iedereen mogelijk om een ​​loterij uit te voeren

De Blockchain uitgelegd: De echte waarde van bitcoin en crypto-currency technologie (Juni- 2019).

Anonim

Blockchain -technologie maakt vele technologische prestaties mogelijk, zoals digitale valuta's (e, g, Bitcoin ), veilige stem -systemen en gedecentraliseerde asset uitwisselingen . Een nieuwe onderneming, genaamd Kibo, ontwikkelt een blockchain-gebaseerd systeem om een ​​aantoonbare eerlijke online loterij te creëren, een die iedereen kan gebruiken om zijn eigen te beginnen. (Zie ook: Het goede en slechte van nationale loterijen )

Kibo - Gedecentraliseerde, eerlijke online loterij

Een rechtvaardig gokplatform online creëren is geen nieuwe doorbraak, aantoonbaar eerlijke systemen die bestaan ​​en zijn in gebruik. Wat Kibo onderscheidt, is dat het slimme contracten gebruikt op de Ethereum blockchain om volledig gedecentraliseerde loterijen mogelijk te maken. Volgens naar nieuwsuitzending The Merkle, "Het is een volledig gedecentraliseerd loterijfranchisesysteem met onveranderlijke regels afgedwongen door het slimme contractsysteem van Ethereum. Dit betekent dat iedereen een eigen loterijplatform kan openen en dat KIBO altijd online zal zijn zolang het Ethereum-netwerk bestaat, ongeacht het succes of de acceptatie van het platform. " Prijzen zullen direct aan de winnaars worden betaald via cryptocurrency.

Loterijen zijn sinds de oudheid gebruikt als een vorm van gokken en het werven van fondsen. Veel mensen zijn misschien bekend met door de staat of door de overheid gerunde loterijen die bijvoorbeeld worden gebruikt voor het financieren van scholen en wegenbouwprojecten. Loterijen worden tegenwoordig echter gerund door mensen die vatbaar zijn voor vergankelijkheid en die 'duur' zijn. Het verwijderen van deze kostbare tussenpersonen zal het streven veiliger en efficiënter maken.

Op 1 oktober 20016 zal Kibo een eerste-muntaanbod (ICO) aanbieden via de Ethereum-blockchain om ontwikkelingsgelden bijeen te brengen en tegelijkertijd aanbieden om 17, 500 individuele loterijfranchises aan kopers te verkopen voor 10 ETH per stuk (ongeveer $ 120 ). Franchise-exploitanten kunnen dan hun eigen loterijen naar eigen goeddunken uitvoeren, waarbij 10% van de inkomsten van de loterij 'ticket' teruggaat naar Kibo. (Zie ook: Ondermijnt Hard Fork van Ethereum slimme contracten? )

De bottom line

Een nieuwe start-up genaamd Kibo gebruikt de Ethereum-blockchain om een ​​volledig gedecentraliseerde, verifieerbaar eerlijke online loterij te creëren systeem dat iedereen kan uitvoeren. Deze systemen maken lotto efficiënter en veiliger en betalen winnaars direct in cryptocurrency. Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 oktober 2016 een franchise kopen voor ongeveer $ 120 per stuk. (Zie ook: Waarom Coinbase gokt op Ethereum )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder