Investeren

Brean Capital Rates Western Digital a Buy (WDC)

DAVID GUETTA – THIS ONE'S FOR YOU feat. Zara Larsson (UEFA EURO 2016™ Official Song) (Juni- 2019).

Anonim

Op 3 januari herhaalde analist Ananda Baruah van Brean Capital een Buy-rating bij Western Digital Corporation (WDC) met een prijstarget van $ 100. 00 per aandeel. Dat cijfer vertegenwoordigt een potentieel voordeel van 44 procent ten opzichte van de slotkoers van dinsdag van $ 69. 43.

De verklaring komt een maand nadat Baruah zei dat WDC-aandelen zouden kunnen stijgen tot $ 120. 00 of $ 140. 00 per aandeel. (Zie ook: Twelve Buy Ratings for Western Digital op 7 december. )

Volgens TipRanks. com, Baruah is een viersterrenanalist met een slagingspercentage van 54 procent en een gemiddeld rendement van 3. 6 procent. Barauh staat op nummer 709 van de 4, 345 analisten. In een onderzoeksnota die in december werd gepubliceerd, zei Baruah dat hij verwachtte dat het bedrijf sterke resultaten zou zien van zijn SanDisk-acquisitie in 2016.

"We zijn ervan overtuigd dat WDC eenmaal genormaliseerd 12 keer (inkomsten) zal verhandelen aan 14 keer de winst, want dat is wat beleggers doorgaans betalen voor Amerikaanse aandelen met vergelijkbare omzetgroei, OM & FCF-profielen, "schreef Baruah.

Analisten waren de afgelopen weken stil na een reeks upgrades aan het begin van december 2016. Vóór Baruah's herhaling was de meest recente upgrade afkomstig van Goldman Sachs (GS) -analist Mark Delaney, die de voorraad een Hold beoordeelde en een koersdoel van $ 68. 00.

Aandelen van Western Digital Corporation eindigden in 2016 met 13,1%. De prestaties waren goed voor de jaarlijkse return van S & P 500 van 9. 54 procent. Volgens TipRanks. com, WDC aandelen hebben een consensus Gemiddelde Modereren kopen. (Zie ook: Analyst Ratings .)

Van de 22 analisten hebben er 17 de voorraad als Buy beoordeeld, terwijl vijf analisten het als Hold hebben beoordeeld. Het streefprijsdoel is $ 76. 32 per aandeel, een cijfer dat 9,9% hoger is dan de slotkoers van het aandeel 3 januari.

Aandelen worden 6,7% verhandeld boven hun 50-dagen moving average van $ 65. 07. Het aandeel handelt 26. 7 procent boven het 200-dagen voortschrijdend gemiddelde van $ 54. 76. (Zie ook: Gemiddelden verplaatsen: Hoe ze te gebruiken .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder