Beheren Van Het Vermogen

बढ़ती प्रवृत्ति बेसिक एनर्जी सर्विसेज इंक (बीएएस) में उभर रहा है क्योंकि अंदरूनी सूत्र शेयरों की स्थिति को जल्दी से डंप करते हैं ताकि शेयर की कीमतों का फायदा उठा सकें। 15 नवम्बर से

तीसरा औद्योगिक क्रांति: एक कट्टरपंथी नई शेयरिंग अर्थव्यवस्था (Juni- 2019).

Anonim

Sinds de Spaans-Amerikaanse oorlog,

We zijn gefascineerd door de Filippijnen sinds de Spaans-Amerikaanse oorlog. Deze archipelstaat is technisch gezien een verzameling van meer dan 7000 eilanden die worden begrensd door Taiwan in het noorden, de Grote Oceaan in het oosten, Indonesië en Maleisische Borneo in het zuiden, en de Zuid-Chinese Zee in het westen. Toerisme hier steeg 14 procent tot 2. 8 miljoen bezoekers in de eerste vijf maanden van 2017, volgens het ministerie van Toerisme.

Het land trekt echter meer dan alleen toeristen. De Filippijnen herbergen een grote en gastvrije gemeenschap van expats die genieten van de lage kosten van levensonderhoud, uitnodigende stranden, prachtige flora en fauna, tropisch klimaat en vriendelijke lokale bevolking - om maar een paar voorzieningen te noemen.

InternationalLiving. com, een uitgeversgroep die gespecialiseerd is in overzeese retraites, schat dat de meeste expats comfortabel kunnen leven in de Filippijnen voor ongeveer $ 1, 000 per maand, inclusief voedsel, activiteiten, basisgezondheidszorg en huisvestingskosten.

Zoals overal ter wereld maakt huisvesting een groot deel van het budget uit. Hoewel veel expats verhuren, kan het kosteneffectiever zijn om te kopen, vooral als je van plan bent om langer dan een paar jaar in het land te blijven (of misschien een tweede huis wilt). In het algemeen is het voor buitenlanders verboden om grond in de Filippijnen te bezitten, maar zij kunnen legaal een woning bezitten. Hier zijn enkele opties.

Koop een appartement

Misschien is de eenvoudigste optie om een ​​condominium te kopen, een hybride type eigendom dat buiten de traditionele structuren valt. Met traditionele eigendommen bezit u de structuur plus het land waarop deze zich bevindt. Als u een appartement koopt, bent u echter alleen eigenaar van de condo-eenheid zelf, en niet van het land eronder. De Filippijnse Condominium Act bepaalt dat buitenlanders flatgebouwen kunnen bezitten, zolang 60 procent van de eenheden in het gebouw eigendom zijn van Filippino's.

Koop een huis

Zoals we al zeiden, buitenlanders kunnen legaal huizen (en andere soorten gebouwen) bezitten, maar ze mogen de grond waarop ze staan ​​niet bezitten. Om dit te omzeilen, kunt u een vrijstaand huis kopen, maar de woning leasen. Volgens de Investor's Lease Act van de Filippijnen kan een vreemdeling een huurovereenkomst aangaan met een Filippijnse grondbezitter voor een langetermijnlease met een initiële periode van maximaal 50 jaar, met een eenmalige optie om 25 jaar te verlengen.

Huwen met een native

Als u bent getrouwd met een Filippijnse burger, kunt u onroerend goed kopen op de naam van uw echtgenoot.Hoewel uw naam niet op de titel staat, kan deze worden opgenomen in het contract om de woning te kopen. Als u wettelijk scheidt, of uw echtgenoot overlijdt, kan het land niet aan u worden overgedragen (omdat u nog steeds geen land mag bezitten), maar u zult een "redelijke" hoeveelheid tijd hebben om het onroerend goed te verkopen en de opbrengst. Anders wordt het eigendom overgedragen aan de erven en / of familieleden van uw echtgenoot.

Door een bedrijf kopen

Bedrijven kunnen land bezitten op de Filippijnen, op voorwaarde dat Filippijnse burgers 60 procent of meer van het bedrijf bezitten; de rest kan in het bezit zijn van een buitenlandse partner of partners. Bedrijven die voldoen aan deze eis voor aandelenbelangen dienen te zijn geregistreerd bij de Board of Investment (BOI) van de overheid voor toestemming om te kopen, verkopen of als tussenpersoon te handelen in een vastgoedtransactie.

Als buitenlander is het grootste stuk woonland dat u kunt bezitten - hetzij met uw Filippijnse echtgenoot of via een bedrijf - 1, 000 vierkante meter stedelijk land (iets minder dan een kwart hectare), of één hectare platteland (ongeveer 2. 5 hectare).

Transactiekosten

Bij vastgoedtransacties gaat het altijd om meer dan alleen het prijskaartje. Als u onroerend goed op de Filippijnen koopt, kunt u verschillende vergoedingen verwachten, waaronder:

  • Belasting op meerwaarden - 6% van de verkoopprijs van de woning, de zonale waarde of de reële marktwaarde, afhankelijk van welke het hoogste is. Dit wordt normaal gesproken betaald door de verkoper, maar in sommige gevallen betaalt de koper het of wordt het in de verkoopprijs gerold.
  • Stempelbelasting op documenten - 1. 5% van de verkoopprijs, zonale waarde of reële marktwaarde, afhankelijk van welke het hoogste is.
  • Overdrachtsbelasting - 0. 5% tot 0. 75% van de verkoopprijs, zonale waarde of eerlijke marktwaarde, afhankelijk van welke het hoogste is.
  • Registratievergoeding voor titel - varieert op basis van een gepubliceerde tabel met registratietoeslagen; over het algemeen ongeveer 0. 25% van de verkoopprijs.

The Bottom Line

Net als overal ter wereld variëren de huizenprijzen sterk in de Filippijnen, afhankelijk van de locatie, grootte, staat en functies. In de meeste gevallen kunt u echter verwachten dat u veel meer "huis" voor uw geld krijgt dan thuis. Denk bijvoorbeeld aan een gloednieuw strandflat voor minder dan $ 100.000 (zie voor meer informatie: )> Koop een Beach Condo in de Filippijnen ). Nadat u het algemene gebied hebt gekozen waar u zich wilt vestigen, kan het handig zijn om met een ervaren makelaar in onroerend goed te werken die u verschillende eigenschappen kan laten zien, uw keuzes kan beperken en algemene begeleiding tijdens het hele proces kan bieden. Uw agent kan u ook helpen de regels te begrijpen met betrekking tot eigendom van onroerend goed en wat u wel en niet kunt kopen als buitenlander.

Wanneer u een huis in het buitenland koopt, voert u de transactie uit op een manier die uw eigendomsrechten beschermt. In de VS ontvangen huizenkopers de eigendom van het onroerend goed; dit onderscheid is echter mogelijk niet zo duidelijk in elk land - of in elke uithoek van een land. Om te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt en om uw rechten te beschermen, moet u een ervaren vastgoedexpert en een advocaat raadplegen.(Zie ook:

Krijgt u BTW-aftrekkingen op onroerend goed in het buitenland?)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder