Beheren Van Het Vermogen

Executives van c-suite krijgen nog rijkere voordelen

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Mei 2019).

Anonim

alsof C-suite leidinggevenden niet rijk genoeg waren, nu worden ze nog rijker. Niet alleen CEO's en andere C-level execs verdienen hogere salarissen; ze harken ook grotere en betere voordelen in, volgens nieuwe gegevens van onderzoeksbureau Equilar.

Opschepende salarissen en hogere prijzen voor C-Suite Executives

Equilar verzamelt informatie over meer dan 150.000 leidinggevenden en bestuursleden van duizenden beursgenoteerde bedrijven. Volgens het onderzoek van het bedrijf steeg de mediaancompensatie voor executives van C-suite bij Fortune 100 -bedrijven met bijna 15% tot $ 7. 4 miljoen in 2015, een stijging ten opzichte van $ 6. 5 miljoen in 2013. Dit aantal omvat echter alleen salarissen, bonussen, aandelenprijzen en aandelenopties . Er wordt geen rekening gehouden met al die extra incentives voor bestuurders. (Zie voor meer CEO-tot-werknemer Pay Ratio slechts 276 tot One Last Year .)

In dezelfde periode stegen de executive voordelen met bijna 22% tot een mediaanwaarde van $ 126, 550. Deze voordelen kunnen alles zijn, van bedrijfswagens, gebruik van bedrijfsvliegtuigen en evenementtickets tot verzekeringspremies, estate-planning -services en lidmaatschapsrechten van clubs.

Vliegtuigvoordelen zijn de meest populaire bij leidinggevenden. Sterker nog, van alle 501 executives die Equilar beoordeelde, ontving meer dan de helft van de zakelijke vliegtuigrechten in 2015, met een mediane waarde van bijna $ 64, 000. "Veel bedrijfsbeleid stelt leidinggevenden in staat te profiteren van het zakelijke vliegtuig voor persoonlijke reizen of om te reizen voor zaken met hun echtgenoten, families en / of gasten - meestal met het oog op veiligheidsdoeleinden, "vermeldt een ander Equilar rapport . "Deze voordelen worden vaak gezien als onderdeel van de uitvoerende persoonlijkheid, waardoor leidinggevenden tegelijkertijd kunnen reizen en zakendoen. "

Een van de duurdere extra's die C-suite-executives vaak krijgen, is bescherming. Bijvoorbeeld, Amazon CEO Jeff Bezos en Oracle-voorzitter Lawrence J. Ellison genieten van beveiligingsdiensten voor een bedrag van $ 1. 5 miljoen. Professionele services, zoals belastingvoorbereiding, estate planning en de voorbereiding van financiële overzichten, zijn een ander veel voorkomend aanbod. "Omdat veel leidinggevenden ingewikkelde loonpakketten ontvangen, bieden bedrijven vaak professionele diensten aan als een extraatje om hen te helpen persoonlijke belastingen en andere financiële overzichten op te stellen", legt het Equilar-rapport uit.

Vrijwel alle pakketten met executive perk's Equilar-revisies bevatten bijdragen voor het pensioenplan, een categorie die tussen 2013 en 2015 met 28% groeide.De mediaanwaarde van deze voordelen bereikte maar liefst $ 52, 843 in 2015. De twee grootste winnaars in deze categorie in 2015 waren Comcast Corp. Chief Financial Officer Michael J. Cavanagh en Comcast CEO Brian L. Roberts. Cavanagh ontving $ 11. 8 miljoen in pensioenbijdragen in 2015, en Roberts scoorde $ 3. 8 miljoen. (Zie voor meer De grondbeginselen van een 401 (k) pensioenplan .)

Voordelen in ruil voor betalen?

Perks kunnen in de lift zitten omdat de gemiddelde CEO-salarissen het afgelopen jaar lichtjes zijn gedaald. Volgens de jaarlijkse Equilar 200-studie, die de 200 best betaalde CEO's bij U. S. openbare bedrijven analyseert, was de gemiddelde beloning voor de 200 grootste CEO's $ 19. 3 miljoen in 2015, minder dan $ 22. 6 miljoen een jaar eerder.

Plus, voor het eerst sinds 2013 (en pas de tweede keer sinds de recessie) verdiende de best betaalde CEO in de Equilar 200 minder dan $ 100 miljoen in 2015. Het Equilar 200-onderzoek bevat echter alleen salarisinformatie voor CEO's - niet alle executives van C-suite, die daadwerkelijk een stijging van het gemiddelde salaris hebben gezien, zoals eerder opgemerkt.

The Bottom Line

De top CEO's verdienen meer dan 300 keer meer dan typische Amerikaanse werknemers, en dat telt geen extraatjes. Van vliegtuigprivileges en bedrijfswagens en chauffeurs tot persoonlijke beveiliging, professionele services en bijdragen voor het pensioenplan, C-level executives winnen veel tijd op de voordelenafdeling. (Zie voor meer informatie Drie voordelen Zakelijk moet hun werknemers en De pensioenverdeling: CEO's versus de rest van ons .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder