Investeren

Candy Makers Shape Up: Take New Health Pledge

GOODBYE HELLO NEIGHBOR!! HORRIBLE Alpha 3 UPDATE? GLUE SMASHING + KEY Gameplay! (FGTEEV Part 7) (Juli- 2019).

Anonim

Vijf grote Amerikaanse chocolade- en snoepbedrijven kwamen donderdag bijeen om zich in te zetten voor het verlagen van het aantal calorieën in hun snoep verkocht in de VS markt.

De nieuwe belofte weerspiegelt een "zeldzaam voorbeeld van samenwerking in een concurrerende industrie en het bewijs van een toenemende afkeer van consumenten voor suiker," meldde Reuters. Amerika is de nummer 1 consument van zoetstoffen, die chronische problemen zoals obesitas, diabetes en hartkwalen veroorzaakt die de Amerikaanse consument schade berokkenen door de stijgende kosten voor gezondheidszorg.

Terwijl overheden een stimulans hebben om hun mensen gezond te houden, hebben over de hele wereld en in steden rond de Amerikaanse snoepfabrikanten en frisdrankreuzen te maken gehad met striktere regelgeving zoals "vetbelastingen" en sodaheffingen en nieuwe pakketetiketteringsregels. Vorig jaar heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration een wet aangenomen die alle fabrikanten verplicht om toegevoegde suikers op etiketten te plaatsen tegen 2018.

Big Candy Consolidates

Gelijktijdig, omdat consumenten meer worden opgeleid en zich bewust zijn van hun gezondheid, hebben de trends de voorkeur lager-suiker, meer natuurlijke en organische producten over de etiketten van het massamarktcentrumpad. Als gevolg hiervan hebben de traditionele verpakte food-spelers de verkoop zien dalen, waardoor ze gedwongen zijn om opnieuw te evalueren, te herstructureren, te innoveren, kleinere concurrenten op te kopen en te consolideren. In 2016 daalde de Amerikaanse detailhandelsverkoop van verpakte zoetwaren bijna met 2% ten opzichte van 2011, terwijl hartige snacks 9% stegen in dezelfde periode, volgens Euromonitor.

Bedrijven zoals Mars Chocolate North America LLC, Nestle SA (NSRGY), Wm. Wrigley Jr. Co, Lindt & Sprüngli AG hebben verklaard dat zij ervoor hebben gezorgd dat 50% van hun individueel verpakte producten die in de VS worden verkocht, tegen 2022 maximaal 200 calorieën bevatten. Chocolademaker Hershey Co. (HSY) had een vergelijkbare individuele belofte gedaan eerder dit jaar.

De toewijding van de groep snoepfabrikanten houdt duidelijk in dat calorieën op 90% van de best verkopende producten worden gerekend, die gedurende vijf jaar door Partnership for a Healthier America en het Hudson Institute zullen worden gemonitord. (Zie ook: Chocolate Makers Release Earnings .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder