Investeren

Comcast Stock Trades Ex-Dividend vrijdag (CMCSA)

Passfail.com News: Stocks Trading Ex-Dividend on Friday: DELL, APD, CMCSA, CUBE,... (Juni- 2019).

Anonim

Aandelen van Comcast Corporation ( CMCSA ) zullen op vrijdag 1 juli beginnen met het inwisselen van ex-dividend . Om in aanmerking te komen voor een dividendcontrole, moeten beleggers eerst aandelen van Comcast hebben gehad. Vrijdag, wat de laatste dag is waarop het management van het bedrijf zijn lijst van aandeelhouders zal finaliseren, aan wie het de betalingen zal mailen.

Comcast-aandelen gesloten donderdag om $ 65. 19, omhoog 1. 95%. De aandelen zijn 15.52% year-to-date gestegen, inclusief 7. 22% winst in de afgelopen drie maanden. Dit is te vergelijken met een stijging van year-to-date met 2.69% in de S & P 500-index ( SPX ). De Comcast-voorraad is de afgelopen twaalf maanden met 6% gestegen, terwijl de S & P 500 met 1.73% is gestegen.

Where Things Stand

In de resultaten over het eerste kwartaal van de winst, gerapporteerd in april, de Philadelphia, PA. op basis van bedrijf verslaat Wall Street schattingen van zowel de winst per aandeel als de omzet. Het bedrijf rapporteerde een gecorrigeerde winst van 84 cent per aandeel, die de projecties van analisten met 5 cent versloeg, terwijl de omzet $ 18 bedroeg. 79 miljard groeide 5. 3% jaar-op-jaar, en verslaat Wall Street-schattingen met ongeveer $ 150 miljoen. (Zie ook: Comcast Earnings Broadcast Growth. )

Vooruitblik

Verwacht wordt dat Comcast voor het kwartaal dat eindigt op juni, een winst boekt van 82 cent per aandeel, tegenover 84 cent per aandeel a jaar geleden, terwijl de opbrengst van $ 19. 07 miljard zou stijgen 1. 7% jaar over jaar. Voor het volledige jaar, eindigend in december, zal de winst naar verwachting stijgen van $ 3. 24 per aandeel een jaar geleden tot $ 3. 54 per aandeel, terwijl de omzet $ 79 is. 24 miljard zou een stijging van 6,3% ten opzichte van het kwartaal een jaar geleden markeren. (Zie ook: Hoe Comcast de draadsnijders kan overleven .)

De onderste regel

Gebaseerd op de slotkoers van donderdag van $ 65. 19, Comcast's 27. 5-cent per kwartaal dividendrendement op kwartaalbasis 1. 78% jaarlijks, of ongeveer 22 basispunten onder het gemiddelde rendement van 2.00% van de S & P 500-index. Comcast stuurt zijn dividenduitkering op 27 juli naar aandeelhouders met een record vanaf 6 juli. Het aandeel heeft een consensus buy-rating en een gemiddeld analiststarief van 12 maanden van $ 70, wat een stijging betekent van 7,3% ten opzichte van de huidige niveaus.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder