Tech

Kan Bitcoin Futures helpen om de volatiliteit te beperken?

Didier Sornette: How we can predict the next financial crisis (Juli- 2019).

Anonim
  • Meer over Blockchain en Bitcoin
  • Hoe houd je IOTA Cryptocurrency, MIOTA, Safe
  • Top 5 Bitcoin mijnbaden
  • Venezuela beweert dat hij $ 735 miljoen van tevoren heeft verkocht Petro Cryptocurrency
  • Bank of America noemt cryptocurrencies een risico voor zijn business

Hoewel het nieuws over de plannen van CME om bitcoin-futures tegen het einde van het jaar te lanceren enigszins is weggevallen sinds de supporters van het Segwick-hard-vorkprotocol de annulering van de dreigende splitsing, de bitcoin futures-plannen kunnen een dramatische en langdurige impact hebben op de manier waarop bitcoin werkt. CME, 's werelds grootste wisseloperator, gaf aanleiding tot een enorme stijging van de bitcoin-prijzen toen het eerder in de maand aankondigde dat het zou beginnen met het vergemakkelijken van transacties van bitcoin-futures ergens vóór eind 2017. Daarnaast nieuw product, Crypto Coins News meldt dat CME limieten kan opleggen aan de prijsschommelingen van bitcoin om extreme volatiliteit te voorkomen. Prijsschommelingen waren een essentieel kenmerk van alle virtuele valuta, en bitcoin in het bijzonder, van in essentie hun vroegste dagen.

Handelsstops en een "Hard Cap"

CME zullen naar verluidt handelsstops opleggen voor een aantal lagen bitcoin-prijsbewegingen, evenals een "hard-cap" die koersschommelingen op een bepaald niveau voor elke dag zal beperken . Er zullen meerdere "zachte limiet" -drempels zijn, die in werking treden op 7% en 13% verdorren boven of onder de vereffeningsprijs van de vorige dag. Wanneer een prijsschommeling van dit niveau optreedt, zal er een "pauze van twee minuten in de handel" zijn voor bitcoin-futures. Als de prijs op één dag met 20% of meer stijgt of daalt, zal er een systeemomvattende hard-cap zijn die alle handel in bitcoin-futures-producten voor die dag zal voorkomen.

Hoe verhoudt dit zich tot recente prijsfluctuaties van bitcoin ? Tot nu toe is bitcoin dit jaar tot nu toe met minstens 20% op twee dagen gezwommen. Het heeft schommelingen van 13% of meer op 11 dagen en schommelingen van ten minste 7% op 69 dagen voor het jaar behaald. Dit suggereert dat de zachte en harde limieten voor bitcoin futures trading relatief vaak van kracht kunnen worden.

Limieten zijn niet nieuw

CME heeft in het verleden vergelijkbare limieten gebruikt en voor markten variërend van aandelenfutures tot goud en olie. Toch kan de wijdverspreide en extreme volatiliteit die beleggers van een cryptocurrency zoals bitcoin gewend zijn, deze limieten meer dan die andere gebieden testen. CME's voorzitter emeritus Leo Melamed, die financiële futures oprichtte, legde uit dat zijn groep Bitcoin zou "temmen". Hij verklaarde dat "(CME) zal reguleren, bitcoin niet wild of wilder zal maken. We zullen het in een regulier type instrument van handel met regels temmen."

Uiteraard kan CME geen limieten stellen aan de schommelingen van bitcoin-prijzen, deze zullen worden aangepast als gevolg van normale marktfactoren en kunnen net zo vluchtig blijven als voorheen, maar afhankelijk van hoe impactvol de introductie van bitcoin was. futures is voor de totale prijs van de cryptocurrency, CME's regulering van de futures -ruimte kan een terugslageffect hebben op de valuta zelf.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder