Tech

Cryptomiso Rangschikt Cryptocurrencies op basis van activiteit op Github

Cryptocurrency & Altcoin Analysis Tools Plus Review of Komodo, Cardano & Lisk (Juli- 2019).

Anonim
  • Meer over Blockchain en Bitcoin
  • tZero

    Voormalige Bitcoin Exchange Operator gearresteerd: SEC laadt hem op met fraude

    Iran Central Bank berispt Bitcoin, mag eigen cryptocurrency ontwikkelen

    Bitcoin prijs keldert onder $ 10K als Crypto-markten worden rood

Kan het aantal commits (of de baselining van code tot verdere ontwikkeling) voor cryptocurrencies op een ontwikkelaarplatform een ​​indicatie zijn van bitcoin-prijzen?

Dat is misschien een vraag die investeerders zichzelf zouden kunnen stellen na het lezen van de webranking-service Cryptomiso's lijst met commits op Github, een populair ontwikkelaarsplatform voor cryptocurrency. (Zie ook: Hoe u uw volgende investering in cryptocurrency kunt vinden).

Laten we de belangrijkste vragen uit de weg ruimen.

Bitcoin, de cryptocurrency waarmee het allemaal begon, werd zevende in de ranglijst. Cardano was het meest actieve lid van de top 5 meest waardevolle cryptocurrencies bij het ontwikkelen van zijn platform. Op dit moment stond het op de tweede plaats en bekleedde eerder kort de eerste plaats.

Ethereum en Ripple, de tweede en derde meest waardevolle cryptocurrencies, staan ​​respectievelijk op 43 rd en 105 th . Ten slotte heeft Bitcoin Cash een rangorde van 27 th .

Houdt de ranglijst waarde voor beleggers?

Het aantal commits voor cryptocurrency-platforms op Github is om twee redenen misschien niet de meest nauwkeurige statistiek voor investeringen. (Zie ook: Welke cryptocurrencies zullen een crash in de markten overleven?)

Ten eerste bevinden verschillende munten zich in verschillende ontwikkelingsstadia. Bitcoin is bijvoorbeeld de grootvader in het ecosysteem, rekening houdend met de status en code van de voorloper. Als zodanig kan het onderhoudsniveau en de updates die nodig zijn voor de code relatief lager zijn in vergelijking met Cardano's ADA, die slechts vier maanden geleden werd gelanceerd.

Ten tweede, het niveau en de kwaliteit van updates variëren tussen cryptocurrencies en worden niet weerspiegeld in het aantal commits. Zelfs een kleine update kan bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een commit-bewerking.

Deze redenen verschillen, de commits zijn indicatoren van een team dat ernstig genoeg is over hun project om de code regelmatig bij te werken. En een goed team is een uiterst belangrijk onderdeel van het arsenaal aan metrieken van een belegger om een ​​project te evalueren.

Investeren in cryptocurrencies en andere Initial Coin Offerings ("ICO's") is zeer riskant en speculatief, en dit artikel is geen aanbeveling vanscoin-groupsof de schrijver om te investeren in cryptocurrencies of andere ICO's. Omdat de situatie van elk individu uniek is, moet altijd een gekwalificeerde professional worden geraadpleegd voordat er financiële beslissingen worden genomen.scoin-groupsgeeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot de juistheid of tijdigheid van de hierin opgenomen informatie.Vanaf de datum waarop dit artikel is geschreven, bezit de auteur kleine hoeveelheden bitcoin.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder