Investeren

De veelgeleide S & P 500-

La Rosa De Guadalupe | El Oficio De Vivir (1/2) (Juli- 2019).

Anonim

De veelgeleide S & P 500-index die wordt beheerd door S & P Global (NYSE : SPGI ) eenheid S & P Dow Jones Indices zal binnenkort DISH Network (NASDAQ: DISH ) bevatten. S & P heeft aangekondigd dat het bedrijf zal worden toegevoegd aan de large-cap-index voorafgaand aan de open maandag van de markt.

DISH Network vervangt de lineaire technologie (NASDAQ: LLTC ). Peer company Analog Devices zijn overeengekomen om Linear Technology in juli 2016 te kopen, in een geld-en-deal deal ter waarde van bijna $ 15 miljard. De acquisitie werd onlangs goedgekeurd door het Chinese Ministerie van Handel, waardoor het het definitieve regelgevende groene licht kreeg dat het nodig had. De transactie zal naar verwachting eind deze week worden afgerond, waarna Linear Technology ophoudt een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf te zijn.

Hoewel de basisinvestering van een bedrijf voor de opkomst van de S & P 500 niet verandert, kan dit gunstig zijn voor de aandelen. Dat komt omdat de bedrijven in de referentie-index meer worden gezocht door veel beleggingsfondsen en in essentie een must-have zijn voor de vele indexfondsen die deze indexen rechtstreeks volgen. We kunnen daarom een ​​beetje een sprong verwachten voor DISH Network, hoewel het aandeel het afgelopen jaar al met bijna 23% is gestegen en met bijna 6% sinds begin 2017.

Hoewel het bedrijf heeft gezien erosie in het totale aantal abonneetelevisie-abonnees is de fiscale omzet voor 2016 iets gestegen tot $ 15. 09 miljard vanaf $ 15. 07 miljard. DISH Network rapporteerde ook een toerekenbare nettowinst die veel hoger was, op $ 1. 45 miljard tegenover de $ 747 miljoen van 2015. De gemiddelde omzet per gebruiker groeide ook in 2016 en steeg naar $ 88. 66 van de $ 86 van het jaar ervoor. 79.

10 aandelen die we leuker vinden dan DISH Network

Bij het investeren van genieën hebben David en Tom Gardner een aandeelentip, het kan betalen om te luisteren. De nieuwsbrief die ze al meer dan tien jaar lopen, Motley Fool Stock Advisor, heeft de markt verdrievoudigd. *

David en Tom hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen. . . en DISH Network was niet een van hen! Dat klopt - ze denken dat deze 10 aandelen nog betere aankopen zijn.

Klik hier voor meer informatie over deze keuzes!

* Stock Advisor retourneert vanaf 6 februari 2017

Eric Volkman heeft geen positie in genoemde aandelen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder