Investeren

EUGIX: 3 Best Dividend-betalende European Equity Mutual Funds

Italian Lan Party - Clan XAN (ctf) - Unreal Tournament (Mei 2019).

Anonim

Veel exchange traded funds (ETF's) ) en beleggingsfondsen bieden beleggers een brede blootstelling aan de wereldwijde aandelenmarkten. Vaak beleggen deze internationale en internationale fondsen wereldwijd over de hele wereld in Azië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika, opkomende markten en grensmarkten. Het kan echter voorkomen dat een individuele belegger alleen exposure wil hebben naar bedrijven in Europa, zonder dat zijn kapitaal elders in de wereld wordt verspreid. Gelukkig zijn er veel opties beschikbaar voor beleggers die voor dit probleem zorgen door te beleggen in aandelen van Europese bedrijven. Hieronder staan ​​drie hoog-dividend betalende beleggingsfondsen die in Europa beleggen en geen verkoopbelasting hadden, vanaf maart 2016.

Het Shelton European Growth and Income Fund ("EUGIX" ") streeft naar kapitaalgroei op lange termijn en inkomsten door te beleggen in grote Europese bedrijven. De referentie-index van het fonds is de EURO STOXX 50-index. De startdatum van het fonds was 18 januari 2016. De huidige portefeuillebeheerder is sinds 1993 lid van het bedrijf en leidt het fonds sinds 2003.

Vanaf maart 2016 was het fonds voor 100% belegd in grootkapitaal. en gigantische bedrijven, en hadden een lichte waardeschommeling. Bedrijven in het Verenigd Koninkrijk bestaan ​​uit 19. 78% van de portefeuille, terwijl andere ontwikkelde bedrijven in Europa 79. 67% van de portefeuille omvatten. Er is een kleine toewijzing van 0,5% aan Australazië. De drie meest gewogen sectoren in de portefeuille zijn niet-cyclische consumenten, financiële instellingen en energieproducten, die in totaal ongeveer 77% van het totale vermogen vertegenwoordigen. De twee laagst gewogen sectoren zijn technologie op 3. 1% en industrie op 3. 83%. Het fonds heeft $ 8. 9 miljoen beheerd vermogen (AUM), een kostenratio van 1% en een minimale investering van $ 1, 000. Het rendement na twaalf maanden is 3. 04%.

Fidelity Europe Fund (FIEUX)

Het Fidelity Europe Fund ("FIEUX") streeft naar kapitaalgroei op de lange termijn. In normale omstandigheden belegt het fonds ten minste 80% van zijn vermogen in Europese emittenten en andere beleggingen die economisch gebonden zijn aan Europa. Het fonds belegt voornamelijk in gewone aandelen. Het fonds begon in oktober 1986 en heeft $ 1. 2 miljard AUM, waardoor het een van de grootste op Europa gerichte beleggingsfondsen op de markt is.

Vanaf maart 2016 werd de portefeuille voornamelijk belegd in ontwikkelde landen in Europa, maar werden enkele kleine investeringen gedaan in opkomende markten, FX-forwards en contanten. De top vijf landen in totaal 81.75% van de portefeuille. Ze zijn het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Verder zijn de top 10 bedrijven in totaal 24. 65% van de totale portefeuille. De top drie sectoren zijn financials op 26. 50%, industrie op 18. 27%, en consument cyclisch op 17. 75%. Het Fidelity Europe Fund heeft een kostenratio van 1. 03% en een minimale investering van $ 2, 500. Het rendement na twaalf maanden is 1. 28%.

T. Rowe Price European Stock Fund (PRESX)

Het European Stock Fund ("PRESX") van T. Rowe Price streeft naar kapitaalgroei op lange termijn door middel van investeringen, voornamelijk in gewone aandelen van zowel grote als kleine Europese bedrijven. Het huidige inkomen is een secundair doel. Onder normale omstandigheden zijn ten minste vijf landen in de portefeuille vertegenwoordigd. Het begin van het fonds was februari 1990 en het heeft $ 1. 28 miljard in AUM.

Vanaf maart 2016 was het fonds 93. 4% belegd in Europa. De vijf gewogen landen in de portefeuille zijn gelijk aan 73. 7% van het totale vermogen. Ze zijn het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Italië. De drie sectoren waarin het fonds het meest belegt zijn consument cyclisch, financiële dienstverlening, industrie en zakelijke dienstverlening. In vergelijking met de S & P 500-index heeft het fonds een eigen bèta van 0. 89 en is de standaardafwijking 12. 92%. Het fonds heeft een kostenratio van 0, 95% en een minimale investering van $ 2, 500. Het rendement na twaalf maanden bedraagt ​​1. 81%.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder