Beheren Van Het Vermogen

Terwijl huisvesting en de aandelenmarkt aanzienlijke vorderingen hebben gemaakt in de richting van herstel sinds de economische ineenstorting van 2008 benaderen Amerikanen deze verbeteringen nog steeds met scepsis.

Wealth and Power in America: Social Class, Income Distribution, Finance and the American Dream (Juli- 2019).

Anonim

Terwijl huisvesting en de aandelenmarkt aanzienlijke vorderingen hebben gemaakt in de richting van herstel sinds de economische ineenstorting van 2008 benaderen Amerikanen deze verbeteringen nog steeds met scepsis. Een Gallup peiling van maart 2016 wees uit dat 39% van de Amerikanen de economie noemt als het belangrijkste probleem waarmee de natie geconfronteerd wordt.

Op huishoudniveau voelen gezinnen meer en meer het gevoel van geld. De Pew Charitable Trusts hebben onlangs een gedetailleerd rapport vrijgegeven over de uitgaven en het inkomen van huishoudens in de afgelopen twee decennia. Het rapport onthulde enkele verontrustende inzichten over de huidige staat van gezinsfinanciën in de VS

Huishoudelijke uitgaven en inkomsten: belangrijkste bevindingen

Pew geanalyseerde gegevens van de EU. S. Bureau of Labor Statistics 'Consumentenkostenonderzoek voor specifieke bestedingscategorieën, van 1996 tot 2014. Het rapport splitst op wat gezinnen geld uitgeven en hoeveel van hun inkomsten ze op regelmatige basis afscheid nemen. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste bevindingen uit het rapport:

  • Families besteden nu net zoveel geld als vóór de Grote Recessie. Het typische Amerikaanse huishouden besteedde $ 36, 800 in 2014, een afspiegeling van de mediane jaarlijkse uitgavengezinnen gemeld in 2008, voorafgaand aan het recessietijdperk. De gemiddelde gezinsuitgaven namen tussen 1996 en 2014 met 25% toe, volgens Pew.
  • Inkomsten stijgen niet mee met stijgingen van de uitgaven. Tussen 2004 en 2008 namen de mediane inkomens met slechts 1,5% toe. Toen de economie eenmaal slechter begon te worden, begonnen de inkomens te krimpen. Pew schat dat de mediaaninkomensinkomens in 2014 13% lager waren dan in 2004.
  • Gezinnen met een laag inkomen nemen de grootste klap. In termen van het werkelijke dollarbedrag, vond Pew (niet verrassend) dat huishoudens met een laag inkomen minder dan huishoudens met een middelgroot of hoger inkomen uitgeven. Wanneer u kijkt naar de uitgaven als een percentage van het inkomen, betalen huishoudens met een lager inkomen echter meer van hun salaris om te voorzien in basisbehoeften zoals huisvesting, voedsel en transport.

Waarom worstelen gezinnen?

De cijfers over het gezinsinkomen en de bestedingen geven een grimmig beeld, wat de vraag oproept: waarom groeit de kloof? Een deel van het probleem is stijgende huisvestingskosten. Terwijl het kopen van een huis betaalbaarder is geworden in termen van rentetarieven, hebben strengere kredietbeperkingen het moeilijker om een ​​hypotheek te krijgen. (Zie voor meer informatie over dit onderwerp 5 nieuwe obstakels voor het krijgen van een hypotheek en voor een hypotheek: hoe het proces is gewijzigd .) Het resultaat is een piek in het aantal huurders.

Volgens de National Multifamily Housing Council is 37% van alle Amerikaanse huishoudens huurder. Zillow schat dat vanaf februari 2016 de gemiddelde huurder $ 1, 382 per maand betaalde voor huisvesting. Dat is een stijging van iets meer dan 10% ten opzichte van de gemiddelde huurprijs in februari 2011 - een grote hobbel in korte tijd. Pew ontdekte dat gezinnen met een laag inkomen die hun woning huren, bijna 50% van hun inkomen aan huisvesting alleen uitgeven.

Gebrek aan discipline is ook een boosdoener, volgens Robert Johnson, president en CEO van het American College of Financial Services. "Feit is dat de meeste gezinnen geen budget hebben. In veel gevallen is sparen een bijzaak en geen prioriteit. Te vaak vergeten mensen eerst zichzelf te betalen en hun geld gaat naar het zorgen voor andere behoeften en wensen. "(Voor nuttige informatie over het opstellen van een budget, zie de tutorial over Grondbeginselen van budgettering .)

Voor financiële adviseur en auteur Tammy C. Johnston zijn financiële gezinsconcurraties een uitloper van de drukke levensstijl Amerikanen lood. De meeste huishoudens, zegt ze, zijn niet alleen voor geld, maar ook voor tijd uitgerekt, en om tijd te sparen, geven ze geld uit. Ze wijst op uit eten gaan als een van de grootste budgetafvoeren omdat gezinnen vaak niet de tijd of de energie hebben om maaltijden thuis te koken. (Zie ook 6 maanden voor een beter budget .)

Hoe gezinnen weer op het goede spoor kunnen

Financieel goed op de grond komen is gemakkelijker gezegd dan gedaan, en gezinnen hebben uiteindelijk een plan nodig om hun geld strategie. Hoewel het snijden van uitgaven een voor de hand liggende oplossing is, is dat niet per se praktisch advies als u al uw budget hebt verlaagd tot het uiterste. Hier zijn enkele andere geldbewegingen om te overwegen:

  • Word een slimme onderhandelaar. Als u een huurder bent, kan geld besparen eenvoudiger zijn dan u denkt. Grant Webster, een gecertificeerde financiële planner bij AKT Wealth Advisors, suggereert dat huurders moeten proberen om hun huur beter te regelen. "Het kost geld voor verhuurders om nieuwe huurders te vinden. Als u in het verleden een goede huurder bent geweest, zal de verhuurder waarschijnlijk met u samenwerken om te blijven. "
  • Kleinere budgetlekken elimineren. Het zijn geen grote extra's zoals elektronica of nieuwe auto's die gezinnen in het rood zetten, aldus Pew. In plaats daarvan zijn het de kleinere kosten die optellen. Dat omvat zaken als creditcardrente en bankkosten. Als u een creditcardschuld hebt, overweeg dan een saldooverdracht om de rente te verlagen. Als u bij uw fysieke bank wordt gouged, denk er dan over om over te schakelen naar een online bank met lagere kosten. Eenvoudige veranderingen zoals deze kunnen aanzienlijk geld terug in je zak stoppen.
  • Zoek naar manieren om het inkomen te verhogen. Soms is het probleem niet het gevolg van uitgaven, maar van inkomsten, zoals blijkt uit het rapport van Pew. Zoek indien mogelijk naar kansen om een ​​groter salaris te betalen. Vraag om een ​​verhoging of neem meer uren op voor uw huidige baan. Zoek naar parttime werk of start een bijbaantje om meer geld binnen te halen.(Zie voor meer informatie 3 freelance optredens om u te helpen meer te verdienen en Hoe u uw tarieven kunt instellen als freelancer .)
  • Stop met het spelen van het vergelijkende spel. De bottom line

Gezien deze bevindingen, is het niet verwonderlijk dat de economie een centrale kwestie is bij de presidentsverkiezingen van 2016. Het onderzoek van Pew maakt duidelijk dat Amerikaanse gezinnen geconfronteerd worden met toenemende financiële druk.

Een manier vinden om ermee om te gaan is essentieel. Het opnieuw evalueren van de bestedingen van uw gezin, zelfs als u zich redelijk comfortabel voelt, is een belangrijke stap. Maar het kan vereisen dat sommige out-of-the-box-denkbeelden verder gaan dan alleen overleven in het economische klimaat van vandaag.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder