Financieel Adviseur

Financieel Adviseur: CWGIX: Overzicht van Capital World Growth & Income Fund
Financieel Adviseur

CWGIX: Overzicht van Capital World Growth & Income Fund

Het American Funds Capital World Growth en Income Fund (CWGIX) is een actief beheerde fonds voor wereldwijde aandelen. Het doel is om vermogensgroei op lange termijn te realiseren in combinatie met een bepaald niveau van lopende inkomsten. Het belegt in effecten die worden verhandeld op 's werelds grootste markten,
Financieel Adviseur: Leren hoe goud verhandelen in 4 stappen (GLD, GDX)
Financieel Adviseur

Leren hoe goud verhandelen in 4 stappen (GLD, GDX)

Of het nu gaat om een ​​ stier of een beer , de goudmarkt biedt een hoge liquiditeit en uitstekende kansen tot winst in bijna alle omgevingen vanwege zijn unieke positie in 's werelds economische en politieke systemen. Hoewel veel mensen ervoor kiezen om het metaal in hun bezit te hebben, speculeren ze via de futures ,
Financieel Adviseur: Financiële adviseurs kunnen een grote hulp zijn bij het omgaan met schulden.
Financieel Adviseur

Financiële adviseurs kunnen een grote hulp zijn bij het omgaan met schulden.

Financiële adviseurs kunnen een grote hulp zijn bij het omgaan met schulden. Ze zijn experts in het helpen van hun klanten om hun financiën in vorm te krijgen voor vandaag en de toekomst, en het beheren van schulden is een belangrijk onderdeel van die puzzel. Budgettering Een persoon die overweldigd is door schulden is als een persoon die bloedt uit een open wond;
Financieel Adviseur: Hot Employee Benefit: terugbetaling van studieleningen
Financieel Adviseur

Hot Employee Benefit: terugbetaling van studieleningen

Burgeoning leningen voor studentenleningen is een groot probleem in Amerika. Hoewel het de krantenkoppen heeft gehaald en in verhitte politieke debatten voorkomt, wordt het probleem in een alarmerend tempo steeds erger. Niet alleen krijg je mensen opgezadeld met verpletterende terugbetalingen, de studieleningen zijn ook grotendeels verantwoordelijk voor waarom millennials traag zijn als het gaat om het nemen van andere belangrijke beslissingen over het leven,
Financieel Adviseur: Wat te doen met Forgotten 401 (k) Plans
Financieel Adviseur

Wat te doen met Forgotten 401 (k) Plans

Jobhopping is de norm geworden, vooral onder millennials , die gemiddeld om de vier jaar van baan veranderen. Vaak zijn de zetten voor betere kansen, meer loon of verhoogde verantwoordelijkheden. Een resultaat van al die jobhoppen is 401 (k) -accounts . Overweeg dit: volgens het Retirement Clearinghouse veranderen jaarlijks ongeveer 10 miljoen mensen met een 401 (k) -plan van baan en ongeveer een kwart van die mensen laat geld achter in een oud 401 (k) -plan.
Financieel Adviseur: Rebalancing uw beleggingsportefeuille betekent eenvoudigweg dat u uw beleggingsactiva terugkrijgt naar hun oorspronkelijke percentages .
Financieel Adviseur

Rebalancing uw beleggingsportefeuille betekent eenvoudigweg dat u uw beleggingsactiva terugkrijgt naar hun oorspronkelijke percentages .

Rebalancing uw beleggingsportefeuille betekent eenvoudigweg dat u uw beleggingsactiva terugkrijgt naar hun oorspronkelijke percentages . Mitch is een 45-jarige investeerder met een geprefereerde activaspreiding van 60% aandelen en 40% obligaties. Na een jaar van stijgende aandelenmarktrendementen, dreef Mitch's activaspreiding naar 70% aandelen en 30% obligaties.
Financieel Adviseur: Medicare Open inschrijving: hoe adviserende klanten
Financieel Adviseur

Medicare Open inschrijving: hoe adviserende klanten

Open inschrijving is die periode in de herfst wanneer consumenten de kans hebben om hun beslissingen over gezondheidszorg en andere voordelen voor het komende jaar. Voor financieel adviseurs is dit een belangrijke kans om uw klanten van dienst te zijn, vooral als het gaat om het herzien van Medicare -opties.
Financieel Adviseur: Zoeken naar en inhuren van nieuwe financieel adviseurs voor uw praktijk
Financieel Adviseur

Zoeken naar en inhuren van nieuwe financieel adviseurs voor uw praktijk

Financiële adviseurs bedrijven worden geconfronteerd met een opdoemende uitdaging, en het heeft heel weinig te maken met geld. Het is een kwestie van mensen, evenals een probleem van vraag en aanbod: naarmate de vraag naar financiële planners en adviseurs groeit, zijn ook de pensioneringen in het veld op hetzelfde moment gestegen.
Financieel Adviseur: 4 Gemeenschappelijke fondsen die Airline Stocks (FSAIX, RYTSX)
Financieel Adviseur

4 Gemeenschappelijke fondsen die Airline Stocks (FSAIX, RYTSX)

Er zijn geen beleggingsfondsen die uitsluitend gericht zijn op aandelen van luchtvaartmaatschappijen. Aangezien luchtvaartmaatschappijen echter een belangrijk onderdeel vormen van de totale vervoerssector, worden aandelen van luchtvaartmaatschappijen vaak prominent vermeld in de portefeuilles van beleggingsfondsen met een focus op de transportsector.
Financieel Adviseur: Hoe u uw nieuwe financieel adviseur kunt trainen
Financieel Adviseur

Hoe u uw nieuwe financieel adviseur kunt trainen

Als financiële adviseurs bedrijven nieuw talent zoeken van afgestudeerden en mid-career professionals die een andere beroepsuitoefening maken, biedt het rekruterings- en rekruteringsproces een duidelijke uitdaging. In een beroep waar snel-met-pensioen de overgrote meerderheid sneller is dan degenen die in de gelederen komen - en waarin zeer ervaren adviseurs zowel schaars als uiteindelijk duur zijn - blijft het vinden van de juiste kandidaat de helft van de strijd om bedrijven.
Financieel Adviseur: Zal de stijging van de Federal Reserve-rente in april?
Financieel Adviseur

Zal de stijging van de Federal Reserve-rente in april?

De Federal Reserve was doorgaans reactiever dan proactief. Historisch gezien heeft dit te maken met economische lezingen, terwijl het nu gaat over hoe de aandelen- en obligatiemarkten zich gedragen. Met betrekking tot de aandelenmarkt is het geen toeval dat de Federal Reserve meer hawkish is geweest wanneer de S & P 500 hoger en meer dovish beweegt wanneer deze lager gaat.
Financieel Adviseur: Voorraadverlies aftrekken: een gids
Financieel Adviseur

Voorraadverlies aftrekken: een gids

Het is nooit leuk om geld te verliezen in de aandelenmarkt, behalve wanneer u uw belastingaangifte doet. De verliezen die u in het vorige kalenderjaar in uw belastbare kleinhandelsrekening hebt gepompt, kunnen nu worden gebruikt om u wat geld te besparen. Ervaren handelaren en beleggers weten dat er een zilveren randje te vinden is in hun depressieve posities,
Financieel Adviseur: Fiduciaire naleving door Advisor Technology
Financieel Adviseur

Fiduciaire naleving door Advisor Technology

De nieuwe fiduciary rules van het ministerie van arbeid zullen naar verwachting een enorme impact hebben op de financiële dienstverlening. Volgens Morningstar zouden de nieuwe regels van invloed kunnen zijn op $ 3 biljoen aan individuele pensioenactiva en $ 19 miljard aan inkomsten uit vermogensbeheer.
Financieel Adviseur: Top 3 Coachingprogramma's voor financieel adviseurs en planners
Financieel Adviseur

Top 3 Coachingprogramma's voor financieel adviseurs en planners

Financiële adviseurs en planners die hun praktijken willen transformeren, moeten een coachingprogramma gebruiken. Coachingsprogramma's leren adviseurs de werkwijzen en methodologieën die worden gebruikt door de meest elitaire praktijken van de branche. CEG Wereldwijd CEG Worldwide LLC is een Californisch coachingbedrijf opgericht door CEO John Bowen in 2000.
Financieel Adviseur: RIA's: bekijk de Advisory Regulation Fine Print
Financieel Adviseur

RIA's: bekijk de Advisory Regulation Fine Print

Geregistreerde beleggingsadviseurs (RIA's) hebben veel reeksen regels waarvan wordt verwacht dat ze zich hieraan houden in hun dagelijkse activiteiten en transacties. Een belangrijk onderdeel van deze regels heeft betrekking op hun reclamepraktijken en hoe zij zich aan het publiek en aan potentiële klanten mogen presenteren.
Financieel Adviseur: Top 3 Misvattingen over financiële analisten
Financieel Adviseur

Top 3 Misvattingen over financiële analisten

Het gebied van financiële analyse is breed en heeft een breed netwerk dat tientallen individuele functietitels en taken omvat. Sommige professionals in het veld noemen zichzelf simpelweg financiële analisten , terwijl anderen hun taken uitvoeren onder een groot aantal verwante titels, zoals aandelenanalisten,
Financieel Adviseur: Fusies en overnames selecteren Advisories voor kleine bedrijven
Financieel Adviseur

Fusies en overnames selecteren Advisories voor kleine bedrijven

Alle bedrijven, of ze nu klein of groot zijn, volgen de bedrijfscyclus die standaardfasen omvat - Opstarten, Groeien, Volwassenheid, Afwijzen, Wedergeboorte / Innovatie / Overlijden: De duur van elk van deze stappen kan variëren afhankelijk van verschillende interne / externe factoren, maar de bovengenoemde fasen zijn altijd van toepassing.
Financieel Adviseur: Oudere ouders worden geconfronteerd met nieuwe financiële problemen
Financieel Adviseur

Oudere ouders worden geconfronteerd met nieuwe financiële problemen

In de afgelopen decennia is de gemiddelde leeftijd van Amerikaanse paren die zowel trouwen als kinderen krijgen, gestegen. Uit een rapport van het NationalCenter for Health Statistics in 2006 blijkt dat het aantal vrouwen met baby's tussen de 40 en 44 jaar sinds 1981 meer dan verdubbeld is. Deze trend vertoont geen tekenen van omkering,
Financieel Adviseur: Tegenwoordig lijken de media en de politici gericht te zijn op inkomensongelijkheid en de steeds groter wordende welvaartskloof tussen de rijksten van individuen en alle anderen.
Financieel Adviseur

Tegenwoordig lijken de media en de politici gericht te zijn op inkomensongelijkheid en de steeds groter wordende welvaartskloof tussen de rijksten van individuen en alle anderen.

Tegenwoordig lijken de media en de politici gericht te zijn op inkomensongelijkheid en de steeds groter wordende welvaartskloof tussen de rijksten van individuen en alle anderen. Inderdaad, de rijken worden rijker, maar dat komt niet noodzakelijk door de grote ongelijkheid in inkomens. Het komt voor een groot deel doordat de rijken betere investeerders zijn dan iedereen.
Financieel Adviseur: Tips over wanneer u de financiële zekerheid
Financieel Adviseur

Tips over wanneer u de financiële zekerheid

Wellicht wanneer het claimen van uw sociale zekerheid voordelen een van de belangrijkste beslissingen is die gepensioneerden zullen nemen. Deze beslissing is een essentieel onderdeel van het pensioeninkomen van de klant en moet worden gemaakt in de algemene context van hun situatie. Financieel adviseurs kunnen hierin een sleutelrol spelen bij het adviseren van hun klanten.