Investeren

Doorwaadbare plaats schat schattingen over pickupverkoop, kostenbesparingen

Ontdek je plekje Maastricht (Juli- 2019).

Anonim

Aandelen van Ford Motor Co. (F) sprongen donderdag nadat de automaker een beter dan verwachte winst in het derde kwartaal boekte, voornamelijk gedreven door kostenbesparingen en sterke verkopen van lucratieve pick-up trucks. Ondanks de eerste opwinding in de straat, stuurden beleggers hun aandelen tegen vrijdag met ongeveer 2% naar beneden bij $ 12. 06, gelijk aan de prijs pre-winst aankondiging. (Zie ook: Ford: A Buy op $ 14B in bezuinigingen, opnieuw scherpstellen op elektrisch? )

In het derde kwartaal zag Ford de verkoop van zijn pickups uit de F-serie met 14% stijgen, het beste derde kwartaal van de truck in een tiental jaar. Aangepaste winst van $ 0. 43 op een omzet van $ 36. 5 miljard bliezen ver voorbije schattingen voor de winst per aandeel (EPS) van $ 0. 32 voor $ 32. 8 miljard aan inkomsten. Het autobedrijf in het Detroit-gebied zei dat het voorziet in jaarlijkse inkomsten die binnenkomen aan het hoge einde van de eerder dit jaar aangeboden begeleiding, tussen $ 1. 75 en $ 1. 85.

Niet volledig verkrijgbaar turnaroundplan Wall Street

Afgelopen maand heeft Chief Executive Officer Jim Hackett tot nu toe nagelaten beleggers te benaderen met zijn plan om de lange termijn "fitness" van het bedrijf te verbeteren door kosten te verlagen van maar liefst 14 miljard dollar en het gebruiken van geld van contant geld koeien zoals de F-serie om te verdubbelen op investeringen in next-gen technologieën zoals zelfrijdende auto's en elektrische voertuigen.

Na het Q3-rapport van Ford blijven veel analisten bezorgd over hoe ver het bedrijf achter rivalen staat op belangrijke markten van de toekomst, zoals elektrische voertuigen en flexibele mobiliteit. Ford stock is tot nu toe nauwelijks gewend geraakt aan de winst van GM van 28% en de 50% stijging van Tesla Inc. (TSLA) in dezelfde periode. Analisten van RBC weerspiegelen deze scepsis, schrijven in een recente onderzoeksbrief dat, ondanks "solide langetermijnvisie … het grootste deel van wat de heer Hackett had voorgesteld, op zijn vroegst geen effect zou hebben tot 2019 of 2020. "(Zie ook: Koop Ford en vergeet Tesla: Standpuntonderzoek. )

Daarentegen steeg concurrent General Motors Co. (GM) dinsdag naar nieuwe hoogtepunten na het plaatsen van winst boven de consensus, met de Straat die mooie winsten op sport utility vehicles en plannen voor elektrische en autonome auto's toejuicht.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder