Algemeen

Algemeen: Budget Tips voor buitenlandse studenten in de VS
Algemeen

Budget Tips voor buitenlandse studenten in de VS

Een semester of langer doorbrengen als buitenlandse uitwisseling of internationale student is de reis van je leven. Het is een kans voor een tiener of jonge volwassene om het leven bij ouders en thuis te ervaren - mogelijk voor de eerste keer - terwijl ze volledig worden ondergedompeld in een nieuwe cultuur.
Algemeen: Druckenmiller breidt enorm uit PNC, schuurtje AbbVie: 13F Filing
Algemeen

Druckenmiller breidt enorm uit PNC, schuurtje AbbVie: 13F Filing

Miljardair Stanley Druckenmiller verliet formeel de hedge fund-activiteiten in 2010. In die tijd sloot hij zijn winkel, Duquesne Capital, af na een 30-jaarsploeding, wat aangeeft dat hij niet langer in staat was om beleggers op hoog niveau rendement te bieden vanwege de marktdruk en de algemene omvang van het bedrijf.
Algemeen: CryptoKitties Regel verkeer op Blockchain van Ethereum
Algemeen

CryptoKitties Regel verkeer op Blockchain van Ethereum

Meer over Bitcoin Crypto-indexfonds Bitwise geleverd 45% retouren eerste 2 maanden Bitcoin-prijs en cryptocurrency-markten herstellen Nasdaq: lange blockchain misleide beleggers met Bogus-naam Verander Bitcoin Is 'Poison', zegt Berkshire Billionaire Charlie Munger Het is algemeen bekend dat katten eigenaar zijn van het internet.
Algemeen: Let op driehoekige breakouts in deze aandelen
Algemeen

Let op driehoekige breakouts in deze aandelen

De driehoek is een handig diagrampatroon, vooral als dit voorkomt in de context van een trend. Een driehoek wordt gevormd wanneer de prijs convergerende hoogtepunten en / of dieptepunten maakt. Het laat zien dat beweging in de voorraad kleiner wordt en biedt een aantal gebieden om te kijken naar een uitbraak.
Algemeen: Biometrie: kan uw creditcard gebruik maken van vingerafdrukscanners?
Algemeen

Biometrie: kan uw creditcard gebruik maken van vingerafdrukscanners?

In de nabije toekomst zult u misschien kunnen gebruiken een vingerafdruk of uw selfie om iets aan uw MasterCard te laden. In samenwerking met Zwipe, een in Noorwegen gevestigd bedrijf, heeft MasterCard in de VS en Noorwegen met succes piloottests afgerond voor haar nieuwe apps voor de verwerking van creditcardbetalingen met behulp van biometrie.