Investeren

GNC om $ 2M te betalen voor Mismerkte Supplement (GNC)

The Blues Brothers (1980) - Everybody Needs Somebody to Love Scene (6/9) | Movieclips (Juli- 2019).

Anonim

GNC Holdings Inc. ( GNC ) komt overeen om $ 2 te betalen. 25 miljoen om eisen door DOJ te regelen dat het onwettige dieetsupplementen had verkocht van Chinese invoer was. Met een marktkapitalisatie van een miljard dollar is GNC Holdings de grootste retailer van gezondheids-, welzijns- en prestatieproducten, waaronder vitamines, kruidensupplementen, sportvoedingsproducten en dieetproducten. (Zie GNC Holdings trekt zijn richtlijnen als CEO ontslag .)

Ingrediënten waren niet 'natuurlijk'

Het ministerie van Justitie beweerde dat GNC in 2013 een supplement genaamd OxyElite Pro Advanced Formula op de markt bracht, dat bevat synthetische stimulantia gemaakt in China. GNC had beweerd dat de ingrediënten "natuurlijk" waren. Het OxyElite-supplement werd vervaardigd door het in Dallas gevestigde USP Labs, dat onlangs werd beschuldigd van valse labeling. USP had beweerd dat de supplementen natuurlijke plantenextracten bevatten, terwijl ze eigenlijk Chinese synthetische stimulantia bevatten. GNC beweert dat USP "valse garanties" had gegeven over haar producten, en GNC stopte al lang met het verkopen van een aantal producten van USP Labs.

GNC voor revisie kwaliteitscontrole

Als onderdeel van de niet-vervolgende schikking heeft GNC toegegeven geen wandaden te hebben gepleegd en is ermee ingestemd enkele belangrijke maatregelen te implementeren. Deze veranderingen omvatten het hervormen van een aantal van haar bedrijfspraktijken, het opschorten van de verkoop van producten waarvoor de FDA publiekelijk heeft gewaarschuwd, het creëren en onderhouden van een lijst van aanvaardbare en onaanvaardbare ingrediënten voor gebruik in supplementen, en meer aandachtig zijn met haar leveranciers en leveranciers. Het bedrijf zal ook helpen bij het opzetten van een industriebreed kwaliteitszegelprogramma. Te midden van toenemende kwaliteitsproblemen is de illegale voedingssupplementen een aandachtspunt voor autoriteiten en zijn de probes de laatste tijd in een stroomversnelling gekomen. In 2015 hebben agenten van het FDA Office of Criminal Investigations geheime aankopen van supplementen gedaan bij verschillende winkels, waaronder GNC, Vitamin Shoppe en Vitamin World.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder