Investeren

Google, Cisco Ink Cloud Deal to Take on AWS, MSFT

Harman Kardon + Cortana: Premium Audio Meets Personal Assistant (Juli- 2019).

Anonim

Op woensdag, legacy-netwerkgigant Cisco Systems Inc. ( CSCO ) en Alphabet Inc. ( GOOG ) bedrijf Google kondigde een hybride samenwerkingsovereenkomst cloud om de expertise van Google te combineren bij het bouwen van gigantische datacenters en open source -software met Cisco's wereldwijde verkoopteam, klantenondersteuning en beveiliging. De alliantie is bedoeld om zakelijke klanten gemakkelijker software voor de cloud te laten ontwikkelen, terwijl de technische titanen het opnemen tegen de groeiende dominantie van Amazon. com Inc. ( AMZN ) 10-jarige public cloud gigant Amazon Web Services (AWS). (Zie ook: Kan Oracle in de cloud tegen Amazon winnen? )

Volgens de Synergy Research Group heeft AWS nu een omzet van maar liefst $ 4 miljard aan kwartaalinkomsten, ongeveer 34% van de markt. Google loopt achter op AWS, Microsoft Corp. ( MSFT ) Azure en International Business Machines Corp. ( IBM ) op de vierde plaats met een marktaandeel van 5%. Terwijl legacy-bedrijven en andere organisaties zoals zwaar gereguleerde ziekenhuizen en banken langzaam overstappen naar de cloud en hun kerngegevens achterlaten, zullen Google en Cisco's hybride cloudaanbod zich richten op deze klanten die nog niet klaar zijn om all-in te gaan in de cloud.

The New Cloud Crowd

Wat San Jose, op Californië gebaseerde Cisco betreft, weerspiegelt de samenwerking haar grotere initiatief om haar activiteiten te herstructureren, los van traditionele routing en overschakeling naar snelgroeiende segmenten zoals big data analytics, software, cybersecurity en samenwerking.

Het nieuwe cloudaanbod van Google-Cisco zal beschikbaar zijn voor vroege klanten in de eerste helft van 2018 en zal in de tweede helft van het jaar uitbreiden naar de bredere markt. De twee bedrijven werken het afgelopen jaar samen aan de ontwikkeling van software en werken met hun zakelijke klanten aan vereisten, zei Google Cloud CEO Diane Greene.

De alliantie weerspiegelt hoe Cisco-rivaal Dell Technologies haar centrale eenheid verenigt met zakelijke klanten zoals General Electric Co. ( GE ) bij het ontwikkelen van cloudsoftware. Dell's Pivotal is dan een toegangspunt voor het technische bedrijf om meer producten en diensten aan klanten te verkopen. Op deze manier zou Cisco meer van zijn hyperconverged producten moeten kunnen verkopen, terwijl Google meer cloud computing-diensten kan verkopen. (Zie ook: Alibaba Cloud kan binnenkort nr. 2 na AWS: Exec. )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder