Investeren

Hoe de Affordable Care Act van invloed is UnitedHealth's Winsten (UNH)

Compatibilism: Crash Course Philosophy #25 (Juni- 2019).

Anonim

Obamacare zorgt ervoor dat de Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen verliest miljarden dollars, claimt de grootste verzekeraar van het land, UnitedHealth Group, Inc. (NYSE: UNH). Volgens de kwartaal- en jaarrekeningen verloor UnitedHealth in 2015 meer dan $ 720 miljoen aan openbare uitwisselingsactiviteiten en voorspelde het totale verlies na 2016 meer dan $ 1 miljard.

Door een reeks interviews, conference calls en openbare verklaringen tussen november 2015 en Februari 2016 gaf UnitedHealth CEO Stephen J. Hemsley toe dat zijn bedrijf in 2014 een fout maakte door zich aan te sluiten bij de dekkingsmarkten van Obamacare. Alle tekenen wijzen erop dat UnitedHealth binnenkort de Affordable Care Act (ACA) verlaat, misschien in 2017.

Jaarlijkse verliezen van $ 720 miljoen geen anomalie of een ongeluk zijn. Er zijn ernstige demografische en structurele uitdagingen op de goedkope ziekteverzekeringsmarktplaats en ze veroorzaken grote verliezen voor UnitedHealth en andere grote luchtvaartmaatschappijen.

UnitedHealth Overzicht

UnitedHealth Group is de grootste aanbieder van gezondheidszorg in de Verenigde Staten. Het verdient zijn geld via twee grote dochterondernemingen: Optum, een bedrijf voor gezondheidsbeheer; en UnitedHealthcare (UHC), een verzekeringsmaatschappij.

Vanaf 2015 stelde UnitedHealth Group meer dan 225.000 mensen tewerk en bood verzekeringsdekking aan ongeveer 70 miljoen Amerikanen. Het bedrijf biedt ook werk aan en bedient mensen in meer dan 100 andere landen.

Affordable Care Act: Belangrijke bepalingen

De Patient Protection and Affordable Care Act van 2010, ook wel bekend als Obamacare, is gebouwd op een half dozijn belangrijke beleidsdoelen, hoewel deze sinds het begin is geëvolueerd. De overheid wilde goedkope of gratis preventieve zorg bieden. De ACA maakte het voor verzekeraars illegaal om dekking te weigeren of prijzen aan te passen vanwege reeds bestaande omstandigheden. Obamacare verlaagde de kosten van geneesmiddelen op recept voor ouderen en bood belastingkredieten aan voor ziektekostenverzekeringen in kleine bedrijven met 50 of minder werknemers.

Hoewel dit oppervlakkig aantrekkelijk is voor aanvragers met een beperkt budget en reeds gewonden, verhogen deze beleidsdoelen de kosten van het aanbieden van verzekeringen drastisch. De architecten van het wetsvoorstel besloten dat de enige manier om verzekeringsmaatschappijen te houden van het verliezen van geld was om verzekering dekking voor alle Amerikaanse volwassenen. Dit brengt de risicopool in evenwicht en gebruikt effectief jongere, gezondere volwassenen om de dekking voor het oude en minder gezonde te subsidiëren.

In wezen moet iedereen in het land, op enkele uitzonderingen na, een ziekteverzekering kopen of anders worden geconfronteerd met IRS-boetes. Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) heeft verschillende marktplaatsen voor zorgverzekeringen opgericht om beleid te helpen aanbieden en vergelijken.

Ziektekostenverzekeringen

Ziektekostenverzekeringsmarkten, die gewoonlijk worden aangeduid als openbare uitwisselingen, zijn een van de speerpunten van de ACA. Deze uitwisselingen verschillen van de door consumenten geëxploiteerde en georiënteerde plannen (COOP's) zonder winstoogmerk, die werden opgezet als alternatieven voor privé-verzekeringsplannen met winstoogmerk. De COOP zijn met name sneller mislukt dan de openbare uitwisselingen.

De uitwisselingen zijn bedoeld voor mensen zonder toegang tot verzekeringen via hun werkgever. Veel consumenten op deze markten worden gesubsidieerd, wat betekent dat kopers minder worden beïnvloed door de werkelijke kosten van dekking. Consumenten zonder overheidssteun hebben echter te maken gehad met veel hogere prijzen en minder opties dan verwacht.

Miljoenen hebben ervoor gekozen om onverzekerd te blijven tot 2015, waardoor providers hun risicopools niet in evenwicht kunnen brengen. Het resultaat was dure claims van risicovolle polishouders en minder winstgevende premies van minder risicovolle.

UnitedHealth-winsten, vóór en na

De niet-ACA-platforms van UnitedHealth Group noteerden een relatief sterke groei tussen 2014 en 2015. De omzet groeide met $ 26. 6 miljard, of 20%, jaar op jaar. De inkomsten van Optum waren vooral sterk met 42% extra. De totale kasstroom voor UnitedHealth Group steeg met 21% en de kasstromen uit het vierde kwartaal bedroegen 280% van het nettoresultaat.

De cijfers zien er veel slechter uit voor UHC. De winst voor het volledige jaar daalde met $ 238 miljoen ten opzichte van 2014, maar $ 720 miljoen van die verliezen kwam van activiteiten die aan de wisselkoers voldeden. De niet-beursgerelateerde activiteiten van UHC vertoonden een winstgroei van 8% op jaarbasis. Met andere woorden, UHC toonde nettowinsten van $ 482 miljoen buiten de ACA-gerelateerde uitwisselingen.

Om deze verliezen te bestrijden stopte UnitedHealthcare met het op de markt brengen van zijn openbare wisselkoersbeleid en verlaagde bijbehorende commissies. Het bedrijf trok ook zijn "platina" -producten voor 2016 en verhoogde prijzen.

Strijd van UnitedHealth Group bode zeer slecht voor de ACA. Een van de grootste en krachtigste verzekeringsaanbieders ter wereld kan niet rendabel functioneren via openbare uitwisselingen. Verzekering is een zeer schaalbare onderneming, dus kleinere aanbieders zouden, tenminste aan de oppervlakte, minder geschikt zijn om zo'n markt te overleven. Verschillende andere deelnemende luchtvaartmaatschappijen meldden verliezen in de honderden miljoenen dollars in 2015.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder