Inzichten

Hoe Amazon de Artificial Intelligence Race

Mark Cuban: If We Let China or Russia Win the Artificial Intelligence Race, we're 'SOL' (Juni- 2019).

Anonim

Hoewel veel waarnemers overwegen Amazon. com Inc. ( AMZN ) om een ​​onstopbare kracht te zijn die de concurrentie overal mee naartoe neemt, met name in retail en cloudcomputing, de velden van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) zijn bijzonder belangrijke gebieden waar het achterblijft, Bloomberg rapporteert . Op de hoogte blijven is essentieel voor Amazon, voegt Bloomberg eraan toe, omdat het draaiende houden van AI-applicaties waarschijnlijk een groot deel van de toekomstige groei in cloud computing zal voeden. Wereldwijde marktintelligentieorganisatie International Data Corporation (IDC) projecteert dat de verkoop van software voor het coderen van AI-applicaties met 40% tot 2021 zal toenemen, meer dan $ 8 miljard, en dat de groei zelfs sneller zal zijn voor deze producten in de cloud, zegt Bloomberg.

Ondertussen hebben concurrenten Microsoft Inc. ( MSFT ) en Alphabet Inc. ( GOOGL ), de moedermaatschappij van Google, een voorsprong genomen op het ontwikkelen van AI-applicaties voor hun cloud computing-clients, per Bloomberg. Terug op de thuismarkt van de detailhandel, wordt Amazon geconfronteerd met een serieuze terugval van de fysieke Wal-Mart Stores Inc. ( WMT ), die veel investeert in technologie. (Zie voor meer informatie ook: Waarom Amazon's grootste bedreiging Wal-Mart is .)

Waar Amazon blijft hangen

Een van de gebieden waar Amazon tekort schiet, is de ontwikkeling van AI-toepassingen die de cloud zullen ondersteunen voor het berekenen van clients bij het ontleden van gegevens, het begrijpen van spraak en het herkennen van afbeeldingen, zegt Bloomberg. Hoewel Amazon de marktleider blijft op het gebied van cloud computing, merkt Bloomberg op dat Microsoft en Google de kloof gedeeltelijk dichten door AI-toepassingen aan te bieden die klanten ertoe bewegen om over te schakelen. (Zie voor meer informatie ook: Microsoft Cloud Sales laat zien dat het inhaalt bij Amazon .)

Voor intern gebruik heeft Amazon daarentegen AI-technologie toegepast in zijn magazijnrobots en in Amazon Go, een prototype voor een winkel met kassa's, zegt Bloomberg. Ondertussen heeft Amazon voor de consumentenmarkt een recente splash gecreëerd met zijn Echo-speakers en Alexa-spraakcontrolesysteem. Sinds halverwege de jaren negentig gebruikt het bedrijf machine learning om aanbevelingen voor aankopen te doen. (Zie voor meer informatie ook: Amazon versus Wal-Mart: wie wint de robotoorlogen? )

Hoe Amazon plannen maakt om te vangen probeert de onderzoekskloof tussen zijn rivalen en zichzelf door agressieve aanwerving van doorgewinterde, gerespecteerde experts op gebieden zoals machine learning, computer vision en taal, Bloomberg verslagen.Ongeveer een jaar geleden introduceerde Amazon verschillende AI-services voor zijn cloud computing-clients, per Bloomberg: Lex begrijpt spraak en tekst, Polly wordt gebruikt bij het maken van apps die spreken en Rekognition beschrijft afbeeldingen.

Liberty Mutual Insurance gebruikte Lex om een ​​

chatbot te creëren die vragen van medewerkers over verschillende onderwerpen beantwoordt, zegt Bloomberg. Accountantsoftwarebedrijf Intuit Inc. ( INTU ) gebruikt de tools van Amazon om vragen van klanten over belastingen te beantwoorden en om fraude te detecteren. Polly wordt gebruikt door de app voor het leren van talen Duolingo en Rekognition wordt toegepast in wetshandhaving om personen van interesse te identificeren, voegt Bloomberg als voorbeelden toe. Drie niveaus cloudcomputing

Amazon's cloud computing-aanbod, AWS (Amazon Web Services), heeft klanten doorgaans het laagste niveau van functionaliteit geboden. Infrastructure as a service (IaaS) genoemd, dit geeft klanten toegang tot rekenkracht via internet, maar niet veel anders. De clients zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van hun eigen applicaties of het kopen van de software van andere leveranciers om op Amazon's computers te draaien.

De Azure-service van Microsoft biedt ondertussen doorgaans de volgende stap in functionaliteit, platform as a service (PaaS). Dit combineert ruwe rekenkracht met wat software, evenals hulpmiddelen om de eigen softwareontwikkelaars van de klant bij te staan. De drie Amazon AI-applicaties die hierboven zijn besproken, Lex, Polly en Rekognition, vallen op dit niveau. Het hoogste niveau van cloud computing is

software als een service (SaaS), die off-the-shelf applicatiesoftware aanbiedt die clients op de computers van de provider uitvoeren. Verkoopsteam. com Inc. ( CRM ) is een vooraanstaande SaaS-provider.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder