Financieel Adviseur

Hoe miljonairs hun fortuin beheren

Hoe laat je geld voor jou werken in plaats van andersom? (Juni- 2019).

Anonim

Een recent rapport van UBS Group Inc. ( UBS ) en PricewaterhouseCoopers (PwC) - miljardairs: masterarchitects met grote welvaart en langdurige erfenissen - geeft een zeldzame kijk op hoe de miljardairs van de wereld hun fortuin verdienden, hoe ze van plan zijn ze te houden en hoe ze van plan zijn ze door te geven.

Voor financieel adviseurs die zich richten op vermogende particulieren, kunnen inzichten uit het rapport worden toegepast op een breed spectrum van vermogende klanten die vaak moeilijke beslissingen moeten nemen over het onderhoud en hun vermogen beheren en hun erfenissen plannen.

Het rapport onderzocht 1, 300 miljardairs en geanalyseerde gegevens van 1995-2014 over de 14 grootste miljardairmarkten ter wereld, goed voor 75% van de rijkdom van miljardairs wereldwijd. UBS en PwC hebben ook face-to-face interviews afgenomen met meer dan 30 miljardairs.

The New Gilded Age

Uit het onderzoek is gebleken dat 917 selfmade miljardairs meer dan $ 3 hebben gegenereerd. Wereldwijd 6 biljoen rijkdom. Drieëntwintig procent lanceerde hun eerste zakelijke onderneming vóór de leeftijd van 30 en 68% deed dit voordat ze 40 werd.

"We leven momenteel in een tijdperk van kansen en versnelde welvaartscreatie, vergelijkbaar met de vergulde leeftijd van de late 19e en Begin 20e eeuw, toen het ondernemerschap in de VS en Europa de eerste golf van innovatie in de moderne geschiedenis voortstuwde, "zei Josef Stadler, hoofd van Global Ultra-High-Net-Worth bij UBS, in een verklaring. "Maar het genereren van rijkdom is cyclisch en in de afgelopen decennia hebben we geprofiteerd van een sterke cyclus. "

Wealth Creation

Miljarden vertonen vergelijkbare karaktereigenschappen, waaronder een honger naar slim risiconijden, een obsessieve focus op het bedrijfsleven en een sterke werkethiek. Maar ze hebben hun fortuinen op verschillende manieren opgebouwd.

In de VS was bijvoorbeeld financiële dienstverlening de grootste producent van zelfgemaakte miljardairs (30%) met een vermogen per miljardairs in deze sector van gemiddeld $ 4. 5 miljard. Zelfgemaakte miljardairs in Europa (49,5%) en Azië (20%) werden in de afgelopen 20 jaar voor een groot deel gecreëerd door de consumentenindustrie. Met een gemiddelde rijkdom van $ 5. 7 miljard, Europese miljardairs zijn rijker dan die in Azië ($ 3, 2 miljard) met een ruime marge.

Het onderzoek wijst er echter op dat de zelfgemaakte miljardairbevolking in Azië uniek is omdat het creëren van rijkdom in de regio recenter is dan in andere delen van de wereld.Aziatische miljardairs zijn doorgaans jonger dan andere miljardairs, met een gemiddelde leeftijd van 57 jaar. Dit is 10 jaar jonger dan hun Amerikaanse en Europese tegenhangers. Omdat een aanzienlijk deel van de miljardairs in Azië in armoede opgroeide - 25% in vergelijking met 8% in de VS en 6% in Europa - anticiperen UBS en PwC erop dat Azië in de toekomst het centrum zal vormen van de ontwikkeling van nieuwe miljardairs.

Welvaartsbehoud

Meer dan twee derde van de miljardairs ter wereld is ouder dan 60 jaar en heeft meer dan één kind. Dit betekent dat rijkdombehoud, vermogensoverdracht en legacy de top vormen. Het onderzoek beweert dat rijkdom na verloop van tijd verdunt, vooral als gezinnen groeien. Als miljonairs ouder worden ze geconfronteerd met de moeilijke beslissing van wat te doen met de bedrijven die hen rijk hebben gemaakt: het houden of verkopen van alle of delen van het bedrijf.

In het rapport werd vastgesteld dat de meeste Amerikaanse en Europese miljardairs ervoor kiezen hun bedrijfsactiviteiten (60%) te behouden, een derde (30%) stukken verkoopt via een beursintroductie (IPO) of handelsverkoop en 10 % uitbetalen. De meerderheid die uitbetaalt wordt een financieel investeerder, investeert alleen, zoekt specifieke risico-rendementsdoelen en / of delegeert beleggingen aan een family office of persoonlijke financiële adviseur.

Zevenenvijftig procent van de Europese en 56% van de Aziatische miljardairfamilies neemt het familiebedrijf over wanneer de patriarch / oprichter met pensioen gaat vergeleken met slechts 36% in de VS

Philanthropy

De filantropische inspanningen van de miljardairs van vandaag ondersteunen onderwijs, gezondheids- en humanitaire oorzaken en hebben de neiging zich te concentreren op inspanningen die tastbare, meetbare resultaten opleveren, het gevonden onderzoek. Ze willen graag weten hoeveel levens zijn beïnvloed door hun donaties, zien verbeterde gezondheid of levensomstandigheden of financieren verschillende oorzaken via microkredieten.

In de VS is 'zichtbare filantropie', gedoneerd via instellingen, populair. Meer dan 100 miljardairs hebben zich sinds het begin bij Bill Gates 'Giving Pledge aangesloten.

De onderste regel

Miljardairs uit verschillende regio's en culturen over de hele wereld delen gewoonlijk gemeenschappelijke kenmerken. Adviseurs kunnen inzichten uit het rapport gebruiken, zoals hoe deze rijke ondernemers ervoor kiezen hun vermogen te verdelen, bijvoorbeeld, en deze toepassen op klanten met een aanzienlijke rijkdom in verschillende mate.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder