Investeren

Hoe werkt Zola en verdient het geld?

A Matter of Logic / Bring on the Angels / The Stronger (Juni- 2019).

Anonim

In een wereld waarin alles, van koffie tot huizen, tot in de kleinste details is aangepast, is er in de loop der jaren weinig veranderd in de industrie voor bruidsregistraties. Zola is een online verkoper die de $ 19 miljard bruiloftregistratie -industrie wil opschudden door gebruikers in staat te stellen hun registerlijsten gemakkelijk te personaliseren en bij te werken. Meer dan 8, 000 producten zijn beschikbaar voor koppels, variërend van traditionele bruiloft register steunpilaren tot unieke geschenken niet gevonden in een bakstenen en mortel warenhuis.

Wat maakt Zola anders?

Naast mixers en broodbakmachines kunnen paren zich inschrijven voor unieke ervaringen, zoals fietstochten in een wijnland, ballonvaarten of kooklessen, of zich aanmelden voor trendy abonnementsdiensten voor maaltijdsets. Koppels kunnen ook vragen om geld dat ze kunnen gebruiken voor een huwelijksreis, een droomhuis of wat ze maar willen. Om stellen die buiten de box vallen te helpen bij het maken van hun registerlijsten, biedt Zola een populaire functie genaamd "Blender", wat suggereert dat willekeurige producten een gebruiker kan toevoegen of negeren. Het is leuk en boeiend en helpt stellen interessante producten te vinden waar ze anders misschien nooit aan gedacht hadden.

Shoppers kunnen geld verzamelen

Zola wil veel van de traditionele frustraties van gasten en stelletjes wegwerken. Een van de grootste nadelen van traditionele lijsten met huwelijkregisters is dat veel paren de meeste dure items niet op hun lijst krijgen omdat ze gewoon te duur zijn. Zola-shoppers hebben de mogelijkheid om hun geld te bundelen om een ​​enkele gift te kopen, dus een groep vrienden kan allemaal meedoen om het paar meer een item voor een groot ticket te laten krijgen dat ze altijd al hebben gewild. Aangezien de meeste bruiloftsgasten proberen geld te besparen op huwelijksgeschenken, trekken ze massaal naar de minder dure items op een lijst. De mogelijkheid om samen geld te verzamelen is een droom die uitkomt voor koppels. Koppels kunnen ook kiezen wanneer geschenken worden bezorgd, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat hun nieuwe gerechten op de veranda worden achtergelaten terwijl ze op huwelijksreis zijn.

Hoe Zola geld oplevert

Wanneer paren geld vragen, vraagt ​​Zola een toeslag van 2%, die paren kunnen kiezen om zichzelf te betalen of door te geven aan hun gasten. Het grootste deel van de omzet van het bedrijf is het deel dat het ontvangt voor de verkoop van de producten en diensten van een bedrijf of merk. Zola claimt een vergoeding van ongeveer 20% voor activiteiten en tot 40% voor productverkoop, vergelijkbaar met andere retailers. Aangezien de overgrote meerderheid van de artikelen die Zola verkoopt, rechtstreeks van de fabrikant worden verzonden, heeft het bedrijf zelf praktisch geen voorraad en veel minder overhead dan concurrerende services.Terwijl andere sites zoals Amazon registratiediensten aanbieden met een breed assortiment van producten, onderscheidt Zola zich met een grote selectie van activiteitenpakketten, contante opties en talloze opties om de ervaring te personaliseren.

Zola's voordelen ten opzichte van de concurrentie

Het bedrijf is een underdog voor traditionele registers van fysieke winkels, maar doet een beroep op de millenniumgeneratie met zijn enorme online productcatalogus en gebruiksvriendelijke inhoud app. Zola maakt het eenvoudig om producten en services toe te voegen of te verwijderen aan een register met een veeg naar links of rechts, en biedt urenlang een aangenaam alternatief voor de urenlange zwervende winkels, waarbij alles in zicht wordt gescand. Door één gecentraliseerde online locatie voor een paarregistratie aan te bieden, wordt ook de winkeltijd voor bruiloftsgasten verkort.

Een belangrijk onderscheid tussen Zola en zijn concurrenten is een klantenserviceafdeling die vastbesloten is om elk probleem op te lossen dat shoppers en paren kunnen ervaren. Hoewel Zola alles in het werk stelt om het proces eenvoudig te maken, is de registerconciërge nog steeds elke dag van de week beschikbaar.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder