Financieel Adviseur

Het Department of Labour (DOL) heeft een voorstel opgesteld dat

181st Knowledge Seekers Workshop, Thursday, July 20, 2017 (Juni- 2019).

Anonim

Het Department of Labour (DOL) heeft een voorstel opgesteld dat, indien aangenomen, ver -effecten op de pensioenspaarsector in verschillende opzichten. Een van de belangrijkste kwesties die aan de orde komen, is het concept van fiduciaire -plicht, dat vereist dat degenen die hieraan gebonden zijn, handelen in het beste belang van de klant zonder rekening te houden met mogelijke belangenconflicten. Deze aanpassing zal leiden tot ingrijpende wijzigingen in de manier waarop annuities worden verkocht en op de markt worden gebracht, en de manier waarop adviseurs hiervoor worden betaald. De fiduciaire standaard

Er zijn twee afzonderlijke fiduciaire normen in de financiële sector. Eén ervan is gedefinieerd in de

Investment Company Act van 1940, en deze definitie stelt adviseurs in staat eventuele belangenconflicten bekend te maken aan hun cliënten en blijft binnen de wet functioneren zolang deze conflicten naar tevredenheid worden "beheerd". . De ERISA -definitie van fiduciaire verbiedt onvoorwaardelijk alle adviseurs om belangenconflicten in welke vorm dan ook te hebben, en verbiedt hen ook om commissies in welke hoedanigheid dan ook te verdienen. De DOL streeft ernaar om alle pensioenadviseurs in het laatste type van fiduciaire in haar voorstel te betrekken. Een van de belangrijkste redenen achter deze verandering is om de verkoop van annuïteitenproducten in pensioenregelingen en accounts te beteugelen, omdat het vindt dat veel adviseurs deze producten aanbevelen als gevolg van de grote commissies die zij betalen en die momenteel niet hoeven te worden vrijgegeven naar de klant. De DOL is van mening dat veel deelnemers aan pensioenregelingen en individuele beleggers beter af zijn in andere soorten beleggingen, zoals

exchange-traded funds (ETF's) of beleggingsfondsen in plaats van lijfrentecontracten die vaak gepaard gaan met aanzienlijke back-end afkoopkosten en jaarlijkse contract- en onderhoudskosten. Keuzes voor adviseurs

Als het DOL-voorstel in zijn huidige vorm wordt omgezet in een wet, zullen pensioenplanadviseurs twee basiskeuzes hebben over hoe ze werken. De eerste keuze is dat ze kunnen werken als rechtlijnige fiduciairs onder de ERISA-bepalingen en hun klanten een vast bedrag, een uurloon of een percentage van het beheerde vermogen als vergoeding in rekening brengen. Met het andere model kunnen ze commissies verdienen voor hun diensten volgens de BICE-regel (de beste rentecontractvrijstelling), die hen verplicht om alle commissies of andere incentives die zij en hun bedrijven ontvangen voor het aanbevelen van een bepaald product of een bepaalde dienst volledig vrij te geven. .De jaarlijkse kosten in dollars die de klant zal betalen, moeten ook worden bekendgemaakt. Alle commissies moeten "redelijk" van aard zijn en alle mogelijke belangenconflicten moeten ook worden gerapporteerd. Adviseurs zullen ook verplicht zijn om met elke klant een contract af te sluiten dat bepaalt dat de aanbevelingen die de adviseur geeft op geen enkele manier bevooroordeeld zijn. Adviseurs die dit contract schenden, laten zichzelf en hun firma's openstaan ​​voor rechtszaken wegens contractbreuk.

Toekomstige impact

Adviseurs die de veiligere en conservatievere route willen volgen, zullen waarschijnlijk kiezen voor de eerste van de twee hierboven genoemde keuzes. De regels voor deze optie zullen naar alle waarschijnlijkheid duidelijker en rechtlijniger zijn dan onder BICE. Conservatieve beoefenaars die goed willen blijven binnen de nalevingsgrenzen, kunnen een op vergoedingen gebaseerd bedrijf runnen zonder zich zorgen te hoeven maken over mogelijke wettelijke struikelblokken.

Het BICE-model zal veel gecompliceerder zijn, hoewel adviseurs hierdoor grotendeels in de huidige capaciteit kunnen blijven functioneren. Maar de definities van "onbevooroordeeld" advies en "redelijke" compensatie zullen hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk worden bepaald door rechterlijke beslissingen over rechtszaken die voortkomen uit de nieuwe regels. En deze regels zullen waarschijnlijk een diepgaande invloed hebben op de provisiestructuur van alle soorten lijfrentecontracten.

De huidige up-frontstructuur van lijfrentecommissies kan plaats maken voor een kleiner bedrag dat vooraf wordt betaald en vervolgens een groter aantal trailerinkomsten, zodat deze vorm van compensatie meer lijkt op het op vergoedingen gebaseerde model. De no-load annuity-markt kan veel groter worden naarmate honorariumsadviseurs deze platforms gebruiken in hun praktijken en dan kunnen er een of meer low-load-modellen zijn die verschillende bedragen aan brokers betalen, afhankelijk van het bedrijfsmodel dat wordt gebruikt. Maar adviseurs zullen waarschijnlijk een veel gemakkelijkere tijd hebben om een ​​commissie van 2% -3% vooruit te verdedigen dan een die hen twee of drie keer zoveel betaalt, zelfs als er aanhangwagenprijzen bij betrokken zijn.

De ondergrens

De tijd zal uitwijzen of het huidige voorstel van het ministerie van Arbeid in zijn huidige vorm zal worden aangenomen of dat het ontspoort in het Congres of zal worden stopgezet door rechtszaken in de sector. Maar veranderingen in een of andere vorm komen hoogstwaarschijnlijk uit de annuity-industrie. Ze kunnen dit jaar verschijnen als het Congres het voorstel van de DOL ratificeert.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder