Beheren Van Het Vermogen

Hoe 'Small' een kleine onderneming is: de statistieken

Are you a giver or a taker? | Adam Grant (Juni- 2019).

Anonim

"Is mijn bedrijf een klein bedrijf? "Lijkt een gewone vraag, toch? Niet altijd. Het uitzoeken van het juiste antwoord op deze eenvoudige vraag kan een stuk ingewikkelder zijn dan veel ondernemers beseffen. Het helpt niet dat er nogal wat tegenstrijdige definities van 'kleine bedrijven' rondzweven.

Toch is het essentieel om te bepalen of uw bedrijf in de categorie 'klein' valt. Waarom? Omdat als u bezit van wat volgens de normen van de overheid als een klein bedrijf wordt beschouwd, u mogelijk kunt profiteren van een scala aan overheidsprogramma's, goedkope leningen voor kleine bedrijven en speciale contractmogelijkheden (zie Start uw eigen kleine bedrijf ) .

Dus terug naar de oorspronkelijke vraag. Hoe klein is een klein bedrijf precies? Terwijl sommige experts zeggen dat een klein bedrijf er één is met maximaal 250 werknemers, stellen anderen het aantal op minder dan 100 werknemers. Veel economen verklaren dat kleine bedrijven over het algemeen niet meer dan $ 10 miljoen aan inkomsten ontvangen, terwijl anderen beweren dat het minder dan $ 1 miljoen is. Met zoveel verschillen, waar kun je je wenden voor de echte definitie van een klein bedrijf? Zoek niet verder dan de Small Business Administration (SBA).

'Klein' zoals gedefinieerd door de SBA

De Amerikaanse overheid heeft strikte regels en voorschriften voor het bepalen van de grootte van een klein bedrijf en de Small Business Act schetst een brede definitie van dit soort bedrijven. U moet naar de Small Business Administration (SBA) -website gaan waar de SBA eigen gedetailleerde groottenormen publiceert voor de vraag of een bedrijf als 'klein' wordt beschouwd. "

De SBA heeft twee veel gebruikte maatstafcriteria voor kleine bedrijven vastgesteld

  • Niet meer dan 500 werknemers (voor de meeste productie- en mijnindustrieën)
  • Niet meer dan $ 7. 5 miljoen gemiddelde jaarlijkse inkomsten (voor veel niet-industriële sectoren)

Helaas is zelfs de definitie van een kleine onderneming door de SBA niet helemaal duidelijk, omdat er nogal wat uitzonderingen zijn op deze twee algemene regels. Om erachter te komen waar uw bedrijf valt, moet u eerst de code van uw Noord-Amerikaanse brancheclassificatiesysteem (NAICS) uitzoeken.

Cracking NAICS Codes

De SBA organiseert bedrijven volgens NAICS-codes, die door de federale overheid worden gebruikt om bedrijven te classificeren. Voor elke NAICS-code bepaalt de SBA of een bedrijf moet worden geclassificeerd als een kleine onderneming op basis van omzet of aantal werknemers. De administratie stelt dan een limiet in voor elke NAICS-code om te bepalen of een bedrijf als "klein" wordt beschouwd. "

Zoals eerder vermeld, worden de meeste productiebedrijven met minder dan 500 werknemers door SBA-normen als kleine bedrijven beschouwd en veel niet-industriële industrieën worden als klein beschouwd als de jaarlijkse ontvangsten minder dan $ 7 bedragen.5 miljoen. Let echter op de woorden "de meeste" en "veel" in deze beschrijvingen. Als uw productiebedrijf onder bepaalde NAICS-codes valt, kunnen de dimensioneringsnormen verschillen.

Als u bijvoorbeeld een Cookie en Cracker Manufacturing-bedrijf (NAICS 311821) bezit, kunt u maximaal 750 werknemers hebben en toch als een klein bedrijf worden beschouwd. Om dezelfde reden, als u een Meubelwinkel bezit (NAICS 442110), wordt u beschouwd als een klein bedrijf zolang uw gemiddelde jaaromzet minder is dan $ 20. 5 miljoen. Raadpleeg de SBA-standaardnormen voor kleine bedrijven om de officiële lijst met SBA-groottenormen te vinden aan de hand van NAICS-codes.

De getallen opsnijden

Nadat u uw NAICS-code hebt vastgesteld, moet u de wiskundige berekening uitvoeren om erachter te komen of uw bedrijf als klein wordt beschouwd. Stel dat u onder een NAICS-code valt waarin de bedrijfsgrootte op omzet is gebaseerd. Hoe weet je of je de snede maakt? De SBA berekent uw gemiddelde jaaromzet op basis van een driejarig gemiddelde van uw "jaarlijkse ontvangsten" zoals gedefinieerd door de IRS. Om uw jaarlijkse inkomsten te achterhalen, moet u de belastingaangiften van de afgelopen drie jaar bekijken. Tel bij elke belastingaangifte de regel 'totale ontvangstenregel' en 'kosten van verkochte goederen' bij elkaar. Neem vervolgens het gemiddelde van de totale bedragen voor de afgelopen drie jaar. Als je uiteindelijke antwoord kleiner is dan de SBA-inkomstenlimiet, gefeliciteerd! U wordt officieel beschouwd als een klein bedrijf (zie 5 belastingvoordelen die worden overschreven door eigenaren van kleine bedrijven ).

Aan de andere kant, als u onder een NAICS-code valt die het aantal werknemers gebruikt als de statistiek voor bedrijfsgrootte, heeft u geluk. Het berekenen van dit aantal is veel eenvoudiger. De SBA telt eenvoudigweg uw gemiddelde aantal werknemers tijdens de afgelopen 12 maanden. Dit omvat fulltime, parttime en tijdelijke werknemers. Als u bijvoorbeeld het afgelopen jaar 30 voltijdmedewerkers, 15 parttimers en 5 uitzendkrachten had, is uw totale aantal medewerkers 50.

Grootte verschuift

Om het nog verwarrender te maken, zijn de SBA-groottenormen Steeds veranderend. Meest recent, in juli 2014, heeft de SBA een bijgewerkte formule voor de kleinbedrijfsgroottering uitgebracht. Dientengevolge werden duizenden bedrijven die voorheen als te groot werden beschouwd om in aanmerking te komen voor SBA-programma's plotseling opnieuw gedefinieerd als kleine bedrijven - en deze kleine bedrijven kregen toegang tot goedkopere financiering en gunstige overheidsprogramma's.

Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige SBA-groottenormen. De SBA hanteert een actuele tabel met standaarden voor kleine bedrijven die alle wijzigingen bevat die zijn aangebracht sinds 1 januari van het meest recente jaar.

De onderste regel

Helaas is er geen overkoepelend magisch getal om u te helpen erachter te komen of u een klein bedrijf bent. Dientengevolge, zult u waarschijnlijk wat huiswerk gaan doen om te bepalen hoe uw bedrijf is geclassificeerd. Sizing-standaarden variëren afhankelijk van uw branche en andere factoren en ze veranderen voortdurend. Ga naar www als u de nieuwste en beste normen wilt vinden.sba. gov / size. Raadpleeg voor meer specifieke details per bedrijfstak de SBA's Samenvatting van de maatstaven per branche.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder