Investeren

Illinois Tool Works Stock Trades Ex-Dividend Wednesday (ITW)

SYY - Sysco Corp. : Next Ex Dividend Dates : Robinhood Dividends (Juli- 2019).

Anonim

Aandelen van NYSE genoteerde Illinois Tool Works Inc. (ITW) zullen ex-dividend beginnen te handelen op woensdag 29 maart. Om in aanmerking te komen voor een dividendcontrole, moeten beleggers de aandelen van Illinois Tool Works hebben gehad voorafgaand aan Woensdag, dat is de dag waarop het management van het bedrijf zijn lijst van aandeelhouders zal finaliseren aan wie het betalingen zal mailen.

De voorraad van Illinois Tool Works sloot maandag op $ 131. 64 per aandeel, 0 lager. 85% vergeleken met de afsluiting van de vorige dag. De aandelen eindigden 2016 met een winst van ongeveer 32%, en de voorraad is met ongeveer 7% gestegen. 5% YTD in 2017. Dit in vergelijking met een stijging van 4% van de S & P 500 (SPX) -index voor 2017. Illinois De voorraad van Tool Works is de voorbije 12 maanden met ongeveer 84% gestegen, terwijl de S & P 500 in dezelfde periode met bijna 15% is gestegen.

In de recente kwartaalresultaten die op 25 januari zijn aangekondigd, rapporteerde het in Glenview, Illinois gevestigde bedrijf een winst per aandeel van $ 1. 39 per aandeel, wat beter was dan de verwachte straat-EPS van $ 1. 37. De kwartaalomzet bedroeg $ 3. 4 miljard, wat in de lijn van de verwachte waarde van $ 3 in de straat kwam. 4 miljard. Ondertussen heeft het bedrijf zijn winstverwachting voor het jaar 2017 opnieuw bevestigd binnen het bereik van $ 6. 00 tot $ 6. 20 per aandeel. De autonome omzetgroei zal naar verwachting tussen de 1. 5 en 3. 5% liggen.

FindTheCompany | Graphiq

Gebaseerd op de slotkoers van maandag van $ 131. 64, Illinois Tool Works '0 65 per kwartaal dividendrendement op kwartaalbasis 1. 97% per jaar, of ongeveer 1. 16 procentpunten lager dan het 3. 14% gemiddelde rendement van de S & P 500-index. Illinois Tool Works zal zijn dividenduitkering op 11 april 2017 aan aandeelhouders van het record per 31 maart 2017 toesturen. (Zie ook: 6 Common Misconceptions About Dividends .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder