Financieel Adviseur

Insider's Guide to the Top U. S. Business Schools

Insider's Guide to London Business School (Juli- 2019).

Anonim

Het juiste MBA-programma zal op lange termijn grote dividenden uitbetalen. Maar welke businessschool is geschikt voor u? MIT, dat bekend staat om technologie en operations management, maar misschien niet de beste is voor specialisatie in maatschappelijk verantwoord ondernemen, waar andere hogescholen mogelijk beter scoren. Evenzo is Babson College misschien niet het beste voor financiën en bankzaken, maar scoort het op voorhand in ondernemerschap. Een kandidaat moet zijn vaardigheden en interesses beoordelen en zich aanmelden voor specialiserende scholen die aansluiten bij zijn carrièredoelen. Dit artikel geeft de top drie business schools in de VS weer, voor elk van de top 10-specialisaties van managementcursussen.

Criteria of Listing

De scholen zijn afkomstig van verschillende studieportals en rangordegidsen, die beschikbaar waren op het moment dat het artikel werd geschreven. De genoemde scholen worden gekozen op basis van verschillende factoren, waaronder de faculty size van de specifieke afdeling specialisatie, aantal gespecialiseerde cursussen en keuzevakken aangeboden, verleden record van stages in de specifieke specialisatie, prijzen en onderscheidingen gewonnen in de specifieke specialisatie, en de samenstelling van de huidige klasse van studenten en hun professionele achtergrond. Deze lijst is gerangschikt in alfabetische volgorde van specialisatie, is niet uitputtend en mag niet worden beschouwd als een ranglijst.

  1. Bankieren en Financiën: De droombanen van de meerderheid van de MBA-aspiranten liggen in de bank- en financiële sector. Hoge salarissen en sky-rocketing bonussen op basis van dealwaarden zijn lucratief genoeg om het beste MBA-talent aan te trekken. Mogelijkheden bestaan ​​in meerdere segmenten: investment banking, hedgefondsen, private equity, corporate banking, retailbanking, vermogensbeheer en beleggingsbeheer. De University of Chicago - Booth School of Business, Harvard Business School en NYU Stern School of Business-New York University zijn de drie grootste instituten in de VS en bieden de beste MBA in finance en banking-specialisatie. (Zie gerelateerd: Krijgt u een CFA, MBA of beide? )
  2. Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Wilt u de kloof tussen de kapitalistische zakenwereld en een cultuur van hoge ethiek en standaarden overbruggen?Dan is een MBA in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) de juiste specialisatie voor jou. Te midden van toenemende zakelijke uitdagingen die voortkomen uit financiële onregelmatigheden, onethische praktijken, ongeschikte arbeidsomstandigheden voor arbeiders en slechte effecten van globalisering, is CSR de specialisatie die een eerlijke en gerechtvaardigde zakelijke omgeving probeert op te leggen met hoge ethische normen en standaardpraktijken die moeten worden gevolgd. De topinstituten in de VS die een MBA-cursus MVO aanbieden, zijn de Harvard Business School, Stanford Graduate School of Business - Stanford University, en The Wharton School -University of Pennsylvania. (Zie gerelateerd: Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? )
  3. Ondernemerschap en innovatie: Ondernemers starten meestal solo vanwege hun zelfvertrouwen en het innovatieve karakter van hun werk. Pogingen om een ​​bedrijf te ontwikkelen vanuit een innovatief idee kunnen echter enorm profiteren van formeel onderwijs. Vanaf het ontwikkelen van een product / service-idee, het identificeren van de juiste markt, het aantrekken van angel-investeerders, het veiligstellen van financiering en de hele weg om uiteindelijk een succesvol bedrijf op te zetten, wordt onder MBA-ondernemerschapscursussen gediscussieerd. Het omvat ook andere ondernemingsprojecten. Harvard Business School, Stanford Graduate School of Business - Stanford University, Babson College - FW Olin Graduate School of Business is de top drie van instituten in de VS die bekend staan ​​om hun gespecialiseerde cursussen in ondernemerschap en innovatie. (Zie ook: Waarom ondernemers belangrijk zijn voor de economie? )
  4. Informatiebeheer: Het afgelopen decennium heeft zich een snelle ontwikkeling voorgedaan in de sector van de informatietechnologie, die nu de ruggengraat van de mondiale markten is geworden. Van high-end mechanische automatiseringen tot sociale netwerkplatforms, MBA-kandidaten in technologie, informatiebeheer en IT-management zijn erg in trek vanwege de wereldwijde vereisten. MIT Sloan School of Management, Tepper School of Business - Carnegie Mellon University, en Stanford Graduate School of Business - Stanford University zijn de top drie van instituten in de VS die gespecialiseerd zijn in informatiebeheer via hun MBA-cursussen. (Zie ook: Wat is het verschil tussen een MIS (Management Information System) en Informatietechnologie? )
  5. International Business Management: De wereld krimpt in hoog tempo door globalisering, technologische innovaties en eenvoudige connectiviteit. Naast de luchtvaartmaatschappijen en de export- en importbedrijven, is MBA nu wereldwijd marktleider in internationaal management of management, vanwege de wereldwijde onderlinge afhankelijkheid van bedrijven, markten en deelnemers. Kandidaten die willen bouwen aan kennis en vaardigheden in internationaal bedrijfsbeheer, moeten streven naar Harvard Business School, The Wharton School - University of Pennsylvania en de Thunderbird School of Global Management, die bekend staan ​​om hun internationale bedrijfsmanagementcursussen.
  6. Leiderschap: Met bedrijven die tijdens de wereldwijde recessie van 2008-09 op grote schaal tekortschieten, gaat het eeuwenoude debat verder over de vraag of leiderschap kan worden aangeleerd.Bedrijfsscholen hebben deze gelegenheid aangegrepen om innovatieve cursussen te introduceren die zijn toegespitst op leiderschap. Deze omvatten het bestuderen en oefenen van theorieën die zijn gericht op mensen en productontwikkeling, visie en missie, netwerk en samenwerking, evolutie en crisisbeheer en vergelijkbare andere leiderschapskenmerken. Harvard Business School, The Wharton School - University of Pennsylvania en Stanford Graduate School of Business - Stanford University staat bekend om zijn cursussen voor leiderschapsontwikkeling. (Zie aanverwant: Hoe kunt u uw leiderschapscompetenties verbeteren )
  7. Managementadvies: Managementadvies houdt in: verkoop van bedrijfsexpertise, kennis en advies aan de corporate honchos door extreem heldere, getalenteerde personen. Een van de best betaalde specialisaties van MBA-cursussen, het stelt managementconsultants in staat topfunctionarissen te overtuigen vertrouwelijke zakelijke gegevens, rapporten en strategieën met hen te vertrouwen en deskundig advies te geven over baanbrekende zakelijke beslissingen die een bedrijf kunnen maken of breken. Harvard Business School, The Wharton School - University of Pennsylvania, en de Kellogg School of Management staan ​​bekend om hun specialisatie in management consultancy cursussen.
  8. Marketingbeheer: Met een verschuiving naar online en digitale marketingcampagnes is marketingbeheer uitgegroeid tot een geheel nieuw platform dat constante innovaties vereist. Schone kunsten, ontwerpen, analyse van menselijk gedrag, communicatie, kwantitatieve vaardigheden en voorspellende analyse - alles kan nu worden ondergebracht in marketingbeheer. De Kellogg School of Management, Harvard Business School en The Wharton School - University of Pennsylvania zijn de drie grootste instituten in de VS die bekend staan ​​om hun specialisatie in marketingbeheer.
  9. Operations Management: Een MBA in operations management stelt een kandidaat in staat om uitdagingen aan te gaan en efficiëntie te introduceren in supply chain management, logistiek, assemblagelijnen van producten, processen, implementatie en operationele prestaties van een organisatie. Kandidaten die willen bouwen aan expertise op dit gebied, kunnen terecht bij Harvard Business School, MIT Sloan School of Management, of The Kellogg School of Management, die bekend staan ​​om hun gespecialiseerde studies in operations management.
  10. Strategisch management: Strategisch management is een kritisch bedrijfsmiddel in de huidige competitieve wereld. Strategie omvat het nemen van een holistische kijk op een organisatie en de verschillende segmenten, het uitvoeren van interne analyses, het implementeren van structurele veranderingen in management, productlijnen of diensten en het beoordelen van outsourcingmogelijkheden. Het omvat ook het beoordelen van externe factoren zoals analyse door concurrenten, marktdynamiek, marktevolutie, productplaatsing en marktgerichtheid. Harvard University, Stanford Graduate School of Business - Stanford University, en The Wharton School - University of Pennsylvania zijn de best gerangschikte colleges voor strategische bedrijfsmanagementspecialisatie.

The Bottom Line

Temidden van intense wereldwijde concurrentie is toegang tot een vooraanstaande businessschool erg moeilijk. Aspiranten verlaten vaak hun goedbetaalde banen om de kostbare cursussen bij te wonen, met de aspiraties van een betere carrière op de lange termijn. De hoge kosten verbonden aan het bijwonen van een bedrijfscursus op de beste business school is een ander afschrikmiddel. Kandidaten moeten ervoor zorgen dat ze elke businessschool beoordelen en de cursusinhoud afstemmen op hun interessegebied. Het zal hen niet alleen helpen om het beste uit de gewenste cursus te halen, maar zal ook gefundeerde besluitvorming vergemakkelijken door nauwkeurige details bij de aanvraag te vermelden, wat hun toelatingskansen zal verbeteren. (Verdere voorgestelde lezing: Traditionele MBA of afgestudeerde bedrijfskunde? )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder