Verzekering

Verzekering: Vind een veilige en betaalbare ziektekostenverzekering na het werk
Verzekering

Vind een veilige en betaalbare ziektekostenverzekering na het werk

Geconfronteerd met een gepensioneerde financiële toekomst van sociale onveiligheid en Medi (zou kunnen) verzorgen (minder) is een groeiende realiteit voor pre-gepensioneerden van vandaag en vroege gepensioneerden - zelfs voor degenen die niet Het past niet bij het profiel van overdreven veeleisende consumenten en heeft zijn best gedaan om te sparen en te beleggen.
Verzekering: Top 10 manieren om burn-out te voorkomen In bedrijfsfinanciën
Verzekering

Top 10 manieren om burn-out te voorkomen In bedrijfsfinanciën

Je hebt jezelf op de universiteit gedwongen om de best mogelijke cijfers te halen, je vrije tijd opgeofferd voor cijfers en bent afgestudeerd met veel schulden . Uw motivatie dwong u echter om snel de ondernemingsladder te beklimmen op zoek naar fortuin en goedkeuring van uw collega's. Uw positie voor bedrijfsfinanciering komt met een prijskaartje van 60-plus uur werk per week,
Verzekering: Healthcare Plan van Sanders: zou het kunnen werken?
Verzekering

Healthcare Plan van Sanders: zou het kunnen werken?

Bernie Sanders is misschien nooit president van de Verenigde Staten, maar zijn campagne heeft op zijn minst één ding volbracht: opnieuw het nationale bewustzijn verhogen over de dekking van ziektekostenverzekeringen voor éénbetaler en of het daadwerkelijk zou kunnen werken. Volgens Sanders zou zijn plan,
Verzekering: Belangrijkste spelers bij fusies en overnames
Verzekering

Belangrijkste spelers bij fusies en overnames

Naarmate de race voor strategische fusies en overnames (M & A) doorgaat, zal de concurrentie alleen maar stijver worden tussen de verschillende groepen acquirers die concurreren om cashflowbedrijven te kopen . Er zijn verschillende soorten beleggersgroepen die op zoek zijn naar overnames en de bron van kapitaal beïnvloedt de structuur van de deal,
Verzekering: Obamacare Strafhandhaving: hoe het werkt
Verzekering

Obamacare Strafhandhaving: hoe het werkt

We zijn slechts enkele dagen verwijderd van een deadline (31 januari 2016) die u veel geld zou kunnen kosten als u niet aan de voorwaarden voldoet. Je hebt misschien gemist dat je erover hebt gehoord op het nieuws, maar het is van vitaal belang dat je het aanpakt. Dit is de datum waarop de open inschrijving op de ziekteverzekeringsmarkt voor 2016 eindigt.
Verzekering: Hoe moeilijk is een carrière levensverzekering?
Verzekering

Hoe moeilijk is een carrière levensverzekering?

Het verkopen van levensverzekeringen is een moeilijke manier om de kost te verdienen en een nog moeilijker manier om een ​​lucratieve, langdurige carrière te behouden. Bedrijfsanalisten plaatsen de burnout-rente voor eerstejaars levensverzekeringsagenten op meer dan 90%, wat betekent dat minder dan één op de tien mensen die beginnen aan een loopbaan in levensverzekeringen langer dan een jaar in de branche blijft.
Verzekering: Het verkennen van Advanced Insurance Contract Fundamentals
Verzekering

Het verkennen van Advanced Insurance Contract Fundamentals

Het onderwerp van verzekerings contracten is enorm, maar het moet zorgvuldig worden bestudeerd. De financiële zekerheid van uw gezin kan immers de prijs zijn die u betaalt voor een gebrek aan consciëntieusheid. Een of twee kleine termen in een voetnoot kunnen uw dekking drastisch veranderen en u moet deze voorwaarden begrijpen.
Verzekering: Assurant Vs Delta Dental Insurance
Verzekering

Assurant Vs Delta Dental Insurance

Tandheelkundige verzekeringen lijken op zichzelf te zijn. Het aantal verzekerden kreeg een impuls van de Affordable Care Act die tandheelkundige dekking definieerde als een essentieel voordeel voor kinderen, en bood volwassenen het voordeel aan als onderdeel van een gezondheidsplan of als een afzonderlijk tandheelkundig plan .
Verzekering: Rendement aftrekken: ongevallen- en diefstalverlies
Verzekering

Rendement aftrekken: ongevallen- en diefstalverlies

Vrijwel iedereen heeft op een of ander moment schade geleden door een of andere ongevalverstoring, die kan worden gedekt door een ongevallenverzekering of door volledige diefstal. Tornado's, aardbevingen, branden, orkanen en andere natuurrampen kosten zowel belastingbetalers als verzekeringsmaatschappijen jaarlijks miljarden dollars aan verliezen.
Verzekering: 5 Manieren om de premies voor levensverzekeringen te verlagen
Verzekering

5 Manieren om de premies voor levensverzekeringen te verlagen

Levensverzekering bedrijven gebruiken verschillende factoren om de premiekost van een verzekeringnemer te bereiken. De leeftijd van de klant, geografische locatie, bestaande gezondheidsvoorwaarden, gewenste uitkering en levensstijl zijn algemene criteria die bedrijven toepassen bij de algoritmen die zij gebruiken om de premies te bepalen.
Verzekering: Home versus PMI Insurance: hoe ze verschillen
Verzekering

Home versus PMI Insurance: hoe ze verschillen

Als u bezig bent met het kopen van een huis, komt u waarschijnlijk de termen PMI tegen en Verzekering voor huizenbezitters. Hoewel ze qua omvang vergelijkbaar zijn, zorgen de twee voor heel verschillende dingen. Hier is een overzicht van deze twee vormen van verzekering. Particuliere hypotheekverzekering Particuliere hypotheekverzekering (PMI) is een verzekering die uw kredietinstelling sluit,
Verzekering: Ziekteverzekering: betalen voor bestaande voorwaarden
Verzekering

Ziekteverzekering: betalen voor bestaande voorwaarden

De woorden reeds bestaande toestand en experimentele procedure zijn vaak slecht nieuws voor zieken patiënten in de VS omdat in veel omstandigheden zorgverzekeraars vaak niet verplicht zijn om de bijbehorende kosten te dekken. In dit artikel leggen we de terminologie uit om u te helpen de uitdagingen te vermijden die kunnen ontstaan ​​wanneer uw medische behoeften niet worden gedekt door uw ziekteverzekering.
Verzekering: Als een ziektekostenverzekering de dekking niet dekt
Verzekering

Als een ziektekostenverzekering de dekking niet dekt

Ziektekostenverzekering hoort een manier te zijn om jezelf te beschermen tegen financiële ondergang in het geval van een medisch noodgeval, maar voor miljoenen Amerikanen is dit zeker niet het geval. In feite hebben 43 miljoen Amerikanen een of meer openstaande medische rekeningen op hun kredietrapport ,
Verzekering: Zou u een levensverzekering kunnen betalen?
Verzekering

Zou u een levensverzekering kunnen betalen?

Wanneer consumenten een levensverzekering afsluiten, is het met het vertrouwen dat hun dierbaren een belangrijk financieel vangnet krijgen. (Zie voor meer Waarom u levensverzekeringen zou moeten kopen .) Maar volgens regelgevers in verschillende staten, maken verzekeringsmaatschappijen niet altijd gebruik van hun belofte om die bescherming aan te bieden.
Verzekering: Bescherm uw kinderen en huisdieren met een verzekering op maat
Verzekering

Bescherm uw kinderen en huisdieren met een verzekering op maat

Wat is het? ding dat uw kinderen en uw huisdieren gemeen hebben? Hun vermogen om onvoorwaardelijk van je te houden. Een van de beste geschenken die een ouder aan zijn kinderen kan geven, is hun financiële zekerheid via een levensverzekering . Evenzo kun je de liefde van man beste vriend nooit in geld terugbetalen,
Verzekering: Creditcards met reisverzekering
Verzekering

Creditcards met reisverzekering

Als je genoeg reist, is het slechts een kwestie van tijd voordat er iets fout gaat tijdens een reis. Misschien verliest de luchtvaartmaatschappij uw bagage, of wordt u ziek en heeft u een medische behandeling nodig in het buitenland. Voordat u deze uitgaven contant betaalt, kan het geen kwaad om contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij.
Verzekering: Medigap Vs. Medicare-voordeel: wat is beter?
Verzekering

Medigap Vs. Medicare-voordeel: wat is beter?

Zoals elke grote verzekeringsonderneming is Medicare verwarrend. Medicare. gov geeft je honderden pagina's met uitleg, maar gelukkig zijn de basisprincipes van het programma niet moeilijk te vatten. Zoals het cliché echter gaat, zit de duivel in de details. Medicare heeft vier basisonderdelen: A, B,
Verzekering: De Opkomst en ondergang van het schaduwbanksysteem
Verzekering

De Opkomst en ondergang van het schaduwbanksysteem

Voordat je begint met een analyse van hoe het schaduwbankieren systeem speelde een rol in de economische recessie van 2008, we moeten eerst begrijpen wat dit systeem is in de meest elementaire zin. Hoewel de term 'schaduw' allerlei nefarious en onplezierige beelden in gedachten kan oproepen, zou het gewoon oneerlijk zijn om dit aspect van ons financiële systeem in zo'n emotionele of negatieve context te karakteriseren.
Verzekering: Medicare Veranderingen voor 2016
Verzekering

Medicare Veranderingen voor 2016

Net als je denkt dat je Medicare helemaal begrijpt, verandert het. Het is de grootste verzekeraar van het land, met meer regels en richtlijnen dan welk menselijk verstand het ook leest, maar elk jaar maakt het programma veranderingen door. Soms zijn ze klein en lijken ze onbeduidend, maar voor 2016 zijn ze groot.
Verzekering: Medicaid vs. Medicare
Verzekering

Medicaid vs. Medicare

Terwijl ze klinken zowel Medicare en Medicaid zijn twee verschillende programma's. Beide kunnen u helpen betalen voor gezondheidszorg en medische kosten . Maar Medicare is een op leeftijd gebaseerd, federaal ziekteverzekering -programma dat dekking garandeert voor personen van 65 jaar en ouder - en sommige jongere mensen met een handicap - terwijl Medicaid is een programma voor openbare assistentie voor behoeftige Amerikanen van alle leeftijden.