Pensioen

Is een Vanguard Traditional IRA-account geschikt voor u?

Index fund (Juni- 2019).

Anonim

Vanguard is uitgegroeid tot een van de grootste investeringsmaatschappijen ter wereld dankzij zijn brede en diverse assortiment van goedkope onderlinge fondsen en exchange-traded funds (ETF). Het bemiddelingsplatform van Vanguard maakt ook de aan- en verkoop mogelijk van individuele aandelen, obligaties en optiecontracten, waardoor bijna elke zekerheid ter wereld beschikbaar is voor beleggers.

Individuele pensioenrekeningen (IRA's) zijn een van de belangrijkste instrumenten geworden voor pensioensparen op lange termijn. Deze rekeningen voorzien in de uitgestelde belastinggroei van spaargelden, waardoor saldi in de loop van de tijd groter worden dan wanneer ze zich op een traditionele belastbare rekening bevinden. Veel van Vanguard's gediversifieerde goedkope beleggingsfondsen vormen ideale keuzes voor IRA-accounts.

Kenmerken van een geschikte IRA-aanbieder

Hoewel veel beleggingsmaatschappijen en makelaardijen IRA-rekeningen aanbieden, zijn er enkele kenmerken die beleggers moeten overwegen om hen te helpen beslissen of zij het juiste bedrijf kiezen.

De eerste is het niveau van de kosten die in rekening worden gebracht. Veel fondsen bedrijven rekenen transactiekosten en belastingen alleen voor het kopen van aandelen van een beleggingsfonds. Vanguard rekent geen kosten aan voor het kopen van aandelen van een van zijn beleggingsfondsen of ETF's. Dit is van toepassing op Vanguard-fondsen die rechtstreeks zijn gekocht via het bedrijf of via het Vanguard-effectenmakelaarplatform. Er kan een vergoeding van toepassing zijn voor de aankoop van een niet-Vanguard-fonds via zijn makelaarsplatform. Onderhoudsvergoedingen voor de jaarlijkse rekening zijn een andere overweging. Dit zijn de kosten die aan rekeninghouders in rekening worden gebracht voor het onderhouden van accounts met een laag saldo. Vanguard ziet af van onderhoudskosten van accounts, op voorwaarde dat er een minimum saldo op de rekening wordt aangehouden of dat het individu kiest voor papierloze verklaringen, waardoor Vanguard een van de gemakkelijkste providers is om afstand van accountkosten te doen.

De tweede is de breedte van de beschikbare beleggingskeuzes. Vanguard staat bekend om zijn menu van low-cost index beleggingsfondsen, maar het heeft ook een verscheidenheid aan actief beheerde fondsen in meerdere activaklassen, managementstijlen en risiconiveaus. Beleggers moeten gemakkelijk een belegging kunnen kiezen die past op vrijwel elke ruimte in een breed gediversifieerde portefeuille, en de fondsopstelling van Vanguard past bij de rekening.

Kenmerken van een passende IRA-investering

Hoewel de beleggingsmaatschappij een passende lijst met opties voor beleggers moet bieden, moeten de opties zelf van hoge kwaliteit zijn. Een goede manier om de investeringskwaliteit te meten, is de kostenratio van het fonds. Een kostenratio zijn de beheerkosten die een fonds compenseert om het fonds te beheren.Dit aantal is belangrijk omdat de kostenratio direct eet in het rendement dat een aandeelhouder ziet. Vanguard heeft een reputatie als een van de goedkoopste aanbieders in de branche. Veel populaire beleggingsfondsen van Vanguard brengen 0,1% kosten per jaar of minder in rekening. Dit betekent dat een persoon die een investering van $ 10.000 maakt, slechts $ 10 per jaar aan beheerkosten betaalt.

Eerdere prestaties van beleggingsfondsen zijn een ander kenmerk om te onderzoeken. Hoewel prestaties uit het verleden niet indicatief zijn voor toekomstige resultaten, kan deze een idee geven van het -talent van de fondsmanager . Een consistent record van bovengemiddelde prestaties van een manager kan duiden op talent bij het selecteren van aandelen en kan in de toekomst bijdragen tot sterkere prestaties. Dit is minder belangrijk voor index beleggingsfondsen omdat ze passief worden beheerd en proberen eenvoudigweg een referentie-index te repliceren.

Vanguard's brede assortiment goedkope, goed presterende beleggingsfondsen maakt geschikte keuzes voor IRA-accounts. Hoge kosten zijn een van de grootste obstakels voor het behalen van solide langetermijnrendementen en met Vanguard die enkele van de laagste kostenratio's in de sector in rekening brengt, wordt het bedrijf een uitstekende keuze voor pensioeninvesteerders.

Vanguard rekent ook minimale accounttransactie- en onderhoudskosten aan, en maakt het heel gemakkelijk voor beleggers om van deze kosten af ​​te zien. Vanguard is al meer dan 100 jaar actief in de beleggingssector en dankzij de langetermijnprestaties van verschillende van zijn beleggingsproducten is het een geweldige plek om een ​​IRA-account te starten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder