Beheren Van Het Vermogen

Belangrijkste functies voor het verkopen van een huis

003 Hoe beheers je je resultaat uit verkoop? (Mei 2019).

Anonim

Als u probeert uw huis te verkopen, hebt u waarschijnlijk deze twee zorgen: hoeveel u kunt krijgen en hoe lang duurt het om te verkopen. Timing - wanneer u een woning op de markt zet - kan de uiteindelijke verkoopprijs aanzienlijk beïnvloeden. Huizen die in het late voorjaar (van 1 mei tot 15 mei) worden vermeld, verkopen bijvoorbeeld ongeveer 18. 5 dagen sneller en voor 1% meer dan de gemiddelde landelijke vermelding, volgens nieuwe gegevens van online vastgoedagenteerder Zillow. (Zie De beste dag en maand om uw huis weer te geven voor meer informatie over de beste timing.)

Maar timing is niet de enige factor die verkopers thuis kan helpen om de beste prijs te halen, en in het kortst tijdshoeveelheid. Het blijkt dat de beschrijving van een huisaanbieding ook belangrijk is. Een recente analyse van Zillow Digs heeft aangetoond dat aanbiedingen met zoekwoorden als "barn door" en "exposed baksteen" sneller verkopen en tot 13% meer dan verwacht.

"Als het gaat om vastgoedbeschrijvingen, zijn woorden belangrijk," zei Svenja Gudell, hoofdeconoom van Zillow. 'De beschrijving van uw aanbieding is een mogelijkheid om specifieke details en afwerkingen te benadrukken die mogelijk niet zichtbaar zijn in foto's. Ambachtelijke huizen en voorzieningen resoneren ongelooflijk goed met de kopers van vandaag.

Zoekwoorden met de meeste impact

Bepaalde zoekwoorden doen meer dan potentiële kopers op de hoogte stellen van de specifieke functies van uw huis. Ze helpen kopers een beter idee te krijgen van de algemene indeling of stijl van uw huis. "Niet alleen zijn metrotegels en Shaker-kasten populair bij huizenkopers," zei Gudell, "ze kunnen ook een signaal zijn dat het huis andere wenselijke functies heeft, zoals een open plattegrond of een goed uitgeruste keuken. "

Voor de studie analyseerde Zillow Digs 60 sleutelwoorden in lijstbeschrijvingen om de verschillende huiseigenschappen, belevingswaarde en ontwerpstijlen te identificeren die tot een snellere verkoop en een betere prijs leiden - gebruikend gegevens van 2. 8 miljoen huizen over de natie die tussen wordt verkocht Januari 2014 en maart 2016. Ze hebben de 15 zoekwoorden voor thuisfuncties gevonden die de grootste invloed hadden op de verkoopprijs en de snelheid van de verkoop. Hier zijn ze - samen met de lokale markt waar elke functie het populairst is:

Trefwoorden

% huis verkoopt voor boven verwachte prijs

# dagen sneller dan gemiddeld het huis verkoopt

Meest voorkomende metro

Staldeur

13. 4%

57

Phoenix

Shakerkabinet

9. 6%

45

Los Angeles

Boerderijgootsteen

7. 9%

58

Los Angeles

Subway Tile

6. 9%

63

Philadelphia

Quartz

6. 0%

50

Los Angeles

Craftsman

5. 4%

14

Seattle

Exposed Brick

4.9%

36

New York

Hanglamp

4. 6%

48

Phoenix

Frameloze douche

4. 6%

38

Dallas

Verwarmde vloeren

4. 3%

28

Seattle

Roestvrij staal

4. 2%

42

Chicago

Graniet

4. 1%

38

Dallas

Backsplash

4. 1%

46

Philadelphia

Tankless-waterverwarmer

4. 0%

43

Los Angeles

Outdoor Kitchen

3. 7%

19

Tampa

Houd er rekening mee dat sommige van deze functies - zoals roestvrijstalen apparaten en granieten werkbladen populair zijn, ongeacht waar u zich bevindt leven. Andere functies zijn misschien belangrijker voor kopers in bepaalde delen van het land. Buitenkeukens zijn bijvoorbeeld misschien populairder op markten die het hele jaar door beter zijn. Evenzo kunnen verwarmde vloeren, die een groot pluspunt zijn in koudere regio's, minder belangrijk zijn in warme staten zoals Florida

The Bottom Line

Weten welke functies belangrijk zijn voor kopers, kunnen u helpen uw huis sneller te verkopen, bij een betere prijs - zolang ze zijn opgenomen in de beschrijving van de aanbieding. Dit zijn de functies waar kopers de voorkeur aan geven en zoals Gildell van Zillow zei: "Als je ze hebt, laat ze dan pronken. '

Begrijpen wat populair is bij kopers kan ook nuttig zijn als u denkt aan hermodellering. Listingbeschrijvingen die 'nieuw tapijt' bevatten, hadden bijvoorbeeld geen invloed op de verkoopprijs van een huis, maar vermeldingen met 'hardhouten vloeren' werden voor 2% meer verkocht dan verwacht. Door uw geld te investeren in projecten die het beste rendement opleveren, haalt u het meeste uit uw huis als het tijd is om te verkopen. (Zie Verbeteringen aan het huis die echt uitbetalen en Top 5 Home Renos voor uw geld .) Bovendien profiteert u van de upgrades terwijl u nog thuis bent.

Misschien wilt u ook Uw huis verkopen lezen? Vermijd deze fouten en 6 tips voor het snel verkopen van je huis .

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder