Tech

Litecoin Prijspieken 32% op nieuws van LitePay Betalingsprocessor

Litecoin, Gemini, NASDAQ Announcement Looming?! (Bix Weir) (Juni- 2019).

Anonim
  • Meer over Blockchain en Bitcoin
  • Nasdaq: Lange blockchain misleide investeerders met Bogus Naamsverandering

    Bitcoin is 'Poison', zegt Berkshire Billionaire Charlie Munger

    tZero

    Voormalig Bitcoin Exchange Operator gearresteerd: SEC laadt hem op met fraude

Litecoin, de cryptocurrency die zichzelf positioneert als medium voor betalingen, Sprong woensdag met maar liefst 32% nadat het nieuws brak dat LitePay, een betalingsverwerker, op 26 februari zou worden gelanceerd. Op 5: 17 UTC handelde het op $ 226. 46, een stijging van 25. 4% van de prijs 24 uur eerder. De stijging hielp Litecoin voorbij het merk van $ 200 te komen, een cijfer dat het een maand geleden voor het laatst had aangeraakt. (Zie ook: Waarom Litecoin enorm onderschat wordt.) In een e-mail aan CNBC, LitePay CEO Kenneth S. Asare zei handelaren in 41 landen - waaronder de VS, VK, China, Japan en Duitsland - toegang zullen hebben naar LitePay betalingsverwerking van verkopers. (Zie ook: How Do You Mine Litecoin?)

De LitePay-website biedt twee redenen om transacties in Litecoin uit te voeren. Ten eerste draagt ​​het het volatiliteitsrisico over dat voortvloeit uit de prijs van Litecoin van handelaars naar betalingsverwerkers. Ten tweede biedt het houders van Litecoin op korte termijn meer "vloeibaar" met hun betaalpassen, wat betekent dat zij overal ter wereld en in elke valuta met hun betaalpassen transacties kunnen uitvoeren.

"Ons doel is om handelaren een manier te bieden om Litecoin te verdienen, wat een bijzonder goede cryptocurrency is voor betalingen", vertelde Asare aan CNBC. De cryptocurrency is verbonden met Visa Inc. (V) voor de LitePay Visa-kaart, die wordt geaccepteerd bij alle winkels die Visa accepteren.

Litecoin werd ook door Microsoft Corp. (MSFT) geïdentificeerd als een van de bouwstenen voor het creëren van een unieke en nieuwe gedecentraliseerde digitale identificatie voor diensten op internet.

"Sommige openbare blockchains (Bitcoin (BTC), Litecoin, Ethereum, om er maar een paar te noemen) bieden een solide basis voor het rooten van DID's, het opnemen van DPKI-bewerkingen en het verankeren van attesten," schreef het bedrijf. (Zie ook: Microsoft zal Blockchain gebruiken om een ​​nieuwe digitale identiteit te bouwen.)

Uiteindelijk zal de cryptocurrency ook op 18 februari een vork ondergaan die Litecoin Cash, een nieuwe betaalmunt, zal creëren. Hoewel het project niet wordt ondersteund door de Litecoin Foundation, was de naamassociatie genoeg om de waarderingen voor de cryptocurrency aan te wakkeren.

De vork levert elke litecoin-houder 10 munten litecoin-geld. Iqbal Gandham, managing director van eToro, zei dat de vork "mijnwerkers helpen hun apparatuur efficiënter te gebruiken."Hij noemde de ontwikkeling als een andere reden voor de verhoging van de prijs van de cryptocurrency.

Investeren in cryptocurrencies en andere Initial Coin Offerings ("ICO's") is zeer riskant en speculatief, en dit artikel is geen aanbeveling vanscoin-groupsof de schrijver om te investeren in cryptocurrencies of andere ICO's. Omdat de situatie van elk individu uniek is, moet altijd een gekwalificeerde professional worden geraadpleegd voordat er financiële beslissingen worden genomen.scoin-groupsgeeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot de juistheid of tijdigheid van de hierin opgenomen informatie. Vanaf de datum waarop dit artikel is geschreven, bezit de auteur kleine hoeveelheden bitcoin.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder