Tech

Small Endowments beheren: een $ 100B Opportunity

Greg Stone: Saving the ocean one island at a time (Juni- 2019).

Anonim

De kleine kapitaalmarkt is een gebied geworden van felle concurrentie voor fondsbeheerders, banken, consultants en financiële adviesbureaus voor detailhandel. Charles Skorina, een executive recruiter in San Francisco die een populaire nieuwsbrief schrijft over de sector van de kapitaalverschaffing, schreef dat er nu bijna 80 beleggingsondernemingen zijn die zich toeleggen op het veroveren van deze onderneming, die is uitgegroeid tot bijna $ 100 miljard. "Het is gewoon zo'n ongelooflijk drukke ruimte. Per definitie zal niet iedereen blijven en winnen en de schaal krijgen ", vertelde Kevin Quirk, een directeur bij Casey Quirk van Deloitte, een managementconsultant voor het financieren van bedrijven aan Investment News.

Groeizone

Aandelenactiva vormen slechts een klein deel van de investeringsmarkt van $ 53 biljoen, maar dit is een groeigebied voor actieve fondsbeheerders, die momenteel worden geconfronteerd met nieuwe concurrentie door de explosieve groei van passief beheerde investeringen aanbiedingen en geautomatiseerde robo-adviseurs. Naast de fondsen die ze rechtstreeks aanhouden, bieden stichtingen, family offices en scholen toegang tot rijke individuen die als trustees en weldoeners voor deze organisaties optreden. En een groeiend aantal van hen besteedt het beheer van hun fondsen uit aan vermogensbeheerders.

Voorbeelden hiervan zijn Kenyon College in Charlottesville, Virginia, dat net CornerStone Partners inhuurde om de stichting van $ 218 miljoen te beheren na de pensionering van hun Chief Investment Officer. Oregon State University vroeg ook 15 deelnemers om een ​​bod uit te brengen op het beheer van het $ 500 miljoen fonds. En de University of the South koos Edgehill Endowment Partners uit zes bieders om JP Morgan Chase & Co te vervangen om haar fonds te beheren. John McCardell, president van de liberale kunstacademie, vertelde Investment News: "Ik denk dat we goed geholpen zullen zijn. Kijk maar naar het track record van de opdrachtgevers. "

Uitbesteding

Uitbestedingsbedrijven richten zich op kapitaalverstrekkingen die momenteel kunnen worden beheerd door investeringscomités die bestaan ​​uit vrijwilligers of die moeite hebben om fondsen te beheren met een geavanceerd of alternatief investeringsaanbod zoals private equity, derivaten of hedgefondsen . In sommige gevallen zijn de interne medewerkers die worden ingezet om toezicht te houden op deze aanbiedingen niet gekwalificeerd om dit te doen.

Kleinere schenkingen hebben het voortouw genomen in de trend van uitbesteding, maar grotere spelers beginnen ook in actie te komen.George Washington University sloot zijn intern investeringskantoor af en verving zijn CIO door Strategic Investment Group uit Arlington, Virginia om toezicht te houden op zijn $ 1. 6 miljard fondsen. Enquêtes van de National Association of College en University Business Officers en Commonfund onthulden dat tot nu toe $ 100 miljard is uitbesteed, meer dan het dubbele van het aantal in 2010.

Het was moeilijk om de prestaties te meten van veel van de fondsmanagers die hebben het beheer van het vermogensbeheer overgenomen. Veel van de nieuwere spelers op dit gebied hebben geen eerdere ervaring met het beheer van deze fondsen, ondanks hun belofte van toegang tot een betere selectie van fondsmanagers. Bloomberg nam contact op met meer dan een dozijn van deze nieuwkomers, maar kon van geen van hen een uitvoeringsgeschiedenis bemachtigen. Ze weigerden ook om te onthullen hoeveel ze hun nieuwe klanten in rekening brengen. Sommige van de scholen zeiden echter dat enkele van de hogere geldbeheerders hen een punt op jaarbasis in rekening brachten.

De bottom line

Publieke en private kapitaalfondsen bieden uitbestede fondsbeheerders de mogelijkheid om enorme activa te veroveren, en een groeiend aantal winkelbedrijven en conglomeraten zijn strijdend om hun deel te krijgen. Door deze verschuiving naar uitbesteed beheer kunnen degenen die toezicht houden op deze fondsen zich concentreren op andere activiteiten en het fondsbeheer aan deskundigen overlaten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder