Investeren

Media Circus: Herd Mentality Tramples TV Stocks

History's Mysteries - The FBI Celebrity Files (History Channel Documentary) (Juli- 2019).

Anonim

Vandaag is een klassieke Wall Street-kuddemententendag. Geen denken, gewoon reageren. Dus ik kijk vandaag door mijn portfolio; Ik merk dat Disney ( DIS ) met meer dan 2 procent is afgenomen. Ik dacht dat het fascinerend was, maar het had geen zin waarom dit enorme DJIA-onderdeel met minder dan 2 procent zou zijn in de week voor de winst. Ik keek door het nieuws en zag dat Disney het Disney Digitial Network lanceerde en dat Hulu een live tv-service met 50 kanalen lanceerde voor $ 40 per maand. Geen van deze twee items lijkt een geldige reden voor Disney om op de dag te zijn. DIS bezit immers een belang van 30 procent in Hulu, samen met Twenty-First Century Fox ( FOX ) en Comcast ( CMCSA ), met Time Warner ( TWX ) bezit de resterende 10 procent-inzet. Dit kan niet de reden zijn waarom Disney viel, toch?

Nou, blijkbaar is het dat wel! Media aandelen worden vandaag hard op dit nieuws. Viacom is ( VIAB ) daalt met 5. 5 procent, AMC Networks ( AMCX ) daalt met 5. 8 procent, CBS daalt met 4. 5 procent en Discovery ( DISCA ) daalt met 5 procent. Waarom? YouTube-tv ging live op 6 april. Het lijkt er niet op dat iemand de aankondiging op dat moment zelfs heeft opgemerkt.

CBS gegevens door YCharts

Om de een of andere reden heeft deze aankondiging door Hulu de kudde in beweging gebracht, die in een stormloop is veranderd.

CBS Prijs gegevens van YCharts

Ik vraag me af wat het probleem van Hulu is. Ik vind mezelf een behoorlijk technisch onderlegde gozer, altijd op zoek naar het volgende grote ding. Het lijkt bizar dat de markt Hulu TV als een gigantische distributeur ziet. De netwerken zijn degenen die nog steeds de inhoud creëren; veel zal afhangen van de onderhandelingsmacht die de netwerken hebben om hun inhoud in licentie te geven aan de provider, in dit geval Hulu, of zelfs YouTube TV.

Ik denk al een tijdje na over het einde van de dagen voor kabel, dat is waar de "On-Demand" -generatie vandaan kwam, kijkend naar mijn 6 en 3-jarige dochters die Netflix en YouTube op Roku bekeken, en niet zelfs wetende wat Cable is. Ik heb onlangs ontdekt en hou nu van het kijken naar FiOS op mijn telefoon in de sportschool. Zelfs FiOS heeft een app waarmee je live tv kunt streamen op je telefoon. Ik heb alle kanalen waarvoor ik betaal op de kabel. Hulu is hier niet een beetje nieuw terrein aan het komen, sterker nog, Hulu is laat bij het spel. Ze hebben een live streaming tv-kanaal gelanceerd. Welkom in een overvolle ruimte!

Het Netflix-hoesje

Ga terug en kijk opnieuw naar die tweede kaart, kijk naar die bruine lijn helemaal bovenaan.Het is Netflix ( NFLX ), dat helemaal niet zou moeten uitvallen. Dit is van cruciaal belang: het vertelt je dat de markt Hulu meestal niet als een bedreiging voor Netflix ziet. Het is waarschijnlijker dat sommige algo NFLX verkopen omdat het ook de rest van de media ziet.

Netflix en zijn gracht van in eigen huis ontwikkelde inhoud heeft zichzelf geïsoleerd van de hele kabelontbundeltafel. Je weet waarom? Want als u House of Cards wilt bekijken of Orange is de nieuwe Black, is er maar één plaats om naar te kijken: op NFLX. Kanalen zoals Discovery zijn in zekere zin niet zo verschillend van NFLX. Deze kanalen bieden unieke inhoud die een vrij loyale basis van kijkers trekt. Deze kijkers gaan waarschijnlijk overal waar Discovery zijn inhoud laat zien. Het enige wat het nieuws van vandaag waarschijnlijk zal doen, is om druk uit te oefenen op de prijsstelling van een aantal van deze kleinere contentproviders, wat waarschijnlijk zal leiden tot consolidatie.

De bedrijven die angstig moeten zijn, zijn de pure-play kabelaanbieders, omdat hun dagen geteld zijn. Ze zullen de internetpijp niet eens veel langer verkopen, zodra 5G uitkomt.

Wat Disney betreft, ik blijf zeggen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze hun eigen streamingservice lanceren. Oh, wacht, op een manier die ze net deden, of op zijn minst het begin ervan.

Michael Kramer en de klanten van Mott Capital Management, LLC bezitten aandelen van NFLX, VZ, DIS, GOOGL. Michael Kramer is de oprichter van Mott Capital Management LLC, een geregistreerde beleggingsadviseur. De aangeboden informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een ​​aanbod of uitnodiging tot verkoop of aankoop van specifieke effecten, beleggingen of beleggingsstrategieën te doen. Beleggingen brengen risico's met zich mee en zijn, tenzij anders vermeld, niet gegarandeerd. Zorg ervoor dat u eerst een gekwalificeerde financieel adviseur en / of belastingdeskundige raadpleegt voordat u een strategie uitvoert die hierin wordt besproken. Op verzoek verstrekt de adviseur een lijst met alle aanbevelingen die in de afgelopen twaalf maanden zijn gedaan. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder