Investeren

Micron krijgt zes prijsdoelwandelingen op Stellar Q2

?HACK YOUTUBE TV CABLE FREE LIVE TV? - KODI ALTERNATIVE (Juni- 2019).

Anonim

Aandelen van de in de VS gevestigde DRAM- en NAND-chipmarktleider Micron Technology Inc. ( MU ) raken meerjarig hoog Vrijdag, sluiten 7. 4% bij $ 28. 43 per aandeel.

Het afgelopen jaar steeg het marktaandeel van de Boise, Idaho-gebaseerde halfgeleider -fabrikant met met een bullish analistenaanduiding die hogere rating-upgrades aankondigde prijsdoelen nadat de fiscale Q2-inkomsten en -begeleiding van de chipmaker voorbij liepen aan de verwachtingen.

'De zon, de maan en de sterren. . . '

Analist Betsy Van Hees bij Loop Capital, die een kopen -beoordeling handhaafde en bij het verhogen van haar prijsdoel op MU naar $ 30 van $ 25, zei:' de zon, de maan en de sterren blijven op één lijn liggen voor Micron omdat het profiteert van de zoete plek van de geheugencyclus. "Analisten bij MKM Partners, Deutsche Bank, Credit Suisse, Nomura, Barclays, Pacific Crest weergalmde dit sentiment.

Blayne Curtis van Barclays, met een overweging op de aandelen van Micron, verhoogde zijn koersdoel van $ 26 naar $ 35, waarbij "gunstige aanbod / vraagdynamiek een gezonde prijsstelling blijft ondersteunen en het bedrijf de kosten verbetert. "Curtis wees ook op de magnitude van outperformance, die gedeeltelijk is toe te schrijven aan Micron's recente integratie van Taiwanese Inotera-geheugens en nieuwe technologieën opvoeren van . De analist concludeerde: "we blijven ons ervan bewust dat de omgeving uiteindelijk kan terugdraaien. "(Zie ook: Micron sluit $ 4, 0 miljard Inotera Deal .)

Lid worden van de Bandwagon

MKM Partners, met een buy-rating op Micron-aandelen, verhoogden hun koersdoel naar $ 38 vanaf $ 34, terwijl Deutsche Bank, ook met een buy-rating, haar koersdoel verhoogde van $ 30 naar $ 35.

John Pitzer van Credit Suisse, met een beter presterende rating op Micron's aandelen en een nieuw prijsdoel van $ 40, zegt: "terwijl MU duidelijk profiteert van betere cyclische prijsstelling, des te belangrijker bestuurders lijken duurzamer - mix, kostendaling en schaal efficiënties . "

Nomura's Romit Shah herhaalde een buy-rating op Micron en verhoogde zijn prijsdoel 33% tot $ 40, waarbij hij applaudisseerde voor Micron's record Q3-jaarlijkse inkomsten van $ 6 per aandeel.

"Micron profiteert bijna komisch van sterke geheugentendensen," zei Pacific Crest-analist Weston Twigg, met een sectorgewijze beoordeling van aandelen van de DRAM- en NAND-chipmarktleider. (Zie ook: Micron stijgt op een ander positief winstrapport .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder