Tech

Microsoft wil tot $ 250.000 betalen voor Windows-beveiligingsinsecten

Why Electronic Voting is a BAD Idea - Computerphile (Mei 2019).

Anonim

Microsoft ( MSFT ) heeft een nieuw bugbounty-programma gelanceerd met beloningen variërend van $ 500 tot $ 250.000 voor iedereen die gebreken in het besturingssysteem van het bedrijf kan identificeren.

Het Windows Bounty-programma is gefactureerd als een completere versie van eerder uitgebrachte schema's. De reus uit Redmond, die in Washington is gevestigd, is in 2012 begonnen met de invoering van potentiële beveiligingsproblemen voordat deze uit de hand liepen.

Het nieuwste programma loopt voor onbepaalde tijd, in plaats van voor een beperkte tijd, heeft betrekking op het hele besturingssysteem, in plaats van slechts een paar specifieke functies, inclusief Windows Insider Preview, het programma van het bedrijf voor het testen van voorbeeldbuilds en belooft hogere beloningen uit te delen dan ooit tevoren. (Zie ook: Microsoft dubbelspelbounty voor Office 365-bugs .)

In een -verklaring bevestigde Microsoft dat bounty's zullen worden uitgedeeld aan iedereen die "enige kritische of belangrijke klasse ontdekt" uitvoering van externe code, misbruik van bevoegdheden of ontwerpfouten die de privacy en veiligheid van een klant in gevaar brengen. "

Windows Bounty-programma is opgesplitst in specifieke aandachtsgebieden, die elk verschillende compensatieniveaus bieden. De meest genereuze awards zijn gereserveerd voor diegenen die problemen kunnen ontdekken met Microsoft Hyper-V, de virtualisatiesoftware van het bedrijf. Iedereen die fouten vaststelt met dit specifieke product, over meerdere besturingssystemen, waaronder Windows 10, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 en Windows Server Insider Preview, zal worden beloond met iets tussen $ 5, 000 tot $ 250.000.

Tweede op de prioriteitenlijst is het beschermen van Mitigation Bypass en Bounty for Defence. Deelnemers die fouten vinden in het beveiligingssysteem van het bedrijf in Windows 10 zouden een schadevergoeding kunnen krijgen variërend van $ 500 tot $ 200, 000

Andere aandachtsgebieden zijn beveiligingsfunctie Windows Defender Application Guard, webbrowser Microsoft Edge en Windows Insider Preview.

Microsoft voegde toe dat deelnemers die een fout identificeren die al door het bedrijf is gemarkeerd, een lagere uitbetaling ontvangen. In dergelijke gevallen wordt de eerste vinder beloond met 10 procent van het maximale bedrag dat wordt vermeld in de bovenstaande tabel. (Zie ook: Microsoft kwam bijna in recordhoogte op winst Beat .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder