Investeren

Bio-pieken in het noordwesten bij het opheffen van klinische wacht (NWBO)

Zeitgeist: Moving Forward (2011) (Juni- 2019).

Anonim

Northwest Biotherapeutics Inc. ( NWBO ) zei de VS Food and Drug Administration (FDA) heeft een deel van de klinische fase 3 klinische studie van zijn geneesmiddel DCVax-L gedeeltelijk opgeheven om Glioblastoma multiforme (GBM) hersenkanker te behandelen. GBM is een kwaadaardige tumor die de hersenen of de wervelkolom beïnvloedt. De tumor verspreidt zich snel, wat leidt tot hoofdpijn, misselijkheid, slaperigheid, wazig zicht, persoonlijkheidsveranderingen en toevallen. Het proefverbod werd opgeheven na een lange wachttijd van 18 maanden.

Proefontwikkelingen

Het in Bethesda, Maryland gevestigde bedrijf blijft proefverslagen en rapportages ontvangen en zei dat het onderzoek een geschikt aantal gebeurtenissen heeft opgeleverd voor progressievrije overleving (PFS). PFS is de tijdsduur tijdens en na de behandeling van een ziekte, zoals kanker, dat een patiënt leeft met de ziekte, maar het wordt niet erger.

Het onderzoek is er echter nog niet voor het algehele overlevings eindpunt (OS), wat de tijdsduur is vanaf de datum van diagnose of het begin van de behandeling van een ziekte, zoals kanker, dat patiënten met de ziekte gediagnosticeerd zijn zijn nog steeds in leven.

De PFS-gebeurtenissen met de 331 patiënt waren hoofdzakelijk gericht op tumorprogressie en OS-gebeurtenissen waren sterfgevallen onder patiënten.

De gerapporteerde PFS-gebeurtenissen hebben de ingestelde drempel van 248 overschreden, terwijl OS-evenementen de ingestelde drempel van 233 nog moeten halen. Gebaseerd op de voortgang van de proef, gelooft Northwest Bio dat het nog een aantal maanden kan duren voordat OS-gebeurtenissen worden bereikt .

De langere periode wordt echter als positief beschouwd voor de uitkomst van het onderzoek. "Hoe langer het duurt voordat PFS- en OS-gebeurtenissen zich voordoen, hoe beter de patiënten in het onderzoek het doen," zei Dr. Linda Liau, de belangrijkste onderzoeker van het onderzoek.

Ondanks de afnemende kaspositie en bezorgdheid over de zakelijke vooruitzichten van het bedrijf, is de aandelenkoers van Northwest Biotherapeutics het afgelopen jaar gedaald. (Zie voor meer informatie

Northwest Biotherapeutics Shunted to OTC .) Het opheffen van klinische bewaarplicht heeft een grote regelrechte hindernis voor het biotechnologiebedrijf weggenomen en de aandelenkoers steeg maandag met 11% tot $ 0. 44 per aandeel.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder