Verzekering

Obamacare: Steep Premium Hikes Verwacht in 2017 (UNH)

Obamacare premiums to rise in 2017 (Juli- 2019).

Anonim

Mensen moeten zich schrap zetten voor hogere verzekeringspremies in 2017, het resultaat van indirect verhoogde kosten van de Affordable Care Act, beter bekend als "Obamacare." Hier zijn enkele van de factoren die bijdragen aan de premiestijging.

Continued Uncertainty

De Fiscal Times meldt dat de premies voor degenen die deelnemen aan het programma voor gezondheidszorguitwisselingen van de Affordable Care Act in 2016 gemiddeld met 8% zijn gestegen in vergelijking met het voorgaande jaar en dat er tekenen zijn dat de kosten kunnen dalen. veel hoger in de komende jaren. De onzekerheid blijft groot over de markt van de de gezondheidsverzekering van Obamacare. Veel van de deelnemende verzekeraars zijn niet zeker van het winstpotentieel van het programma en sommigen noemen het stop.

UnitedHealthcare Group Inc. (UNH) is de grootste zorgverzekeraar in de VS. Door het oplopende verlies van deze belangrijke deelnemer aan de gezondheidszorguitwisseling is het gedwongen om in de meeste landen te verlaten. Tijd meldt dat UnitedHealthcare vorig jaar $ 475 miljoen verloor en "on target is om $ 650 miljoen te verliezen in 2016" vanwege zijn deelname aan het programma.

Obamacare bestond aanvankelijk uit 23 federaal gefinancierde coöperaties, waarvan werd verwacht dat zij het voortouw zouden nemen met particuliere winstdelingsbedrijven met winstoogmerk. Het gewenste doel was om de kosten voor de gezondheidszorg te verlagen en deze als goedkope alternatieven voor commerciële bedrijven vast te stellen. Echter, 12 van de eerste 23 coöperaties zijn al ingestort en zij zijn $ 1 verschuldigd. 2 miljard aan federale leningen. Zonder terugvordering zullen deze verliezen "worden geabsorbeerd door andere verzekeringsmaatschappijen", wat betekent dat door de polishouders van andere verzekeringsmaatschappijen die verhoogde … premies moeten betalen ", aldus Senator Rob Portman (R-Ohio), voorzitter van de Senaat Permanente subcommissie onderzoek. Van de overgebleven 11 coöperaties zullen er acht waarschijnlijk dit jaar mislukken met aanhoudende verliezen.

Gevolgen voor Staten

De exit van verzekeraars uit selectieve regio's zal een wisselend effect hebben. Inwoners van staten die met een beperkt aantal verzekeraars achterblijven, zullen een hogere premiekoers zien, in vergelijking met die waar veel verzekeraars blijven opereren. Het vertrek van UnitedHealthcare zal bijvoorbeeld Kansas en Oklahoma met slechts één verzekeraar verlaten. Volgens een artikel in The Wall Street Journal wordt voorspeld dat de gemiddelde toename in Virginia in het bereik van 16% en 15% tot 30% ligt in Oregon, afhankelijk van het verzekeringsplan.

Andere factoren

De kosten voor gezondheidszorg blijven elk jaar stijgen, wat bijdraagt ​​aan hogere verzekeringskosten. Bovendien hebben geneesmiddelenfabrikanten de prijzen van receptgeneesmiddelen verhoogd met dubbele cijfers, volgens een rapport in The Wall Street Journal eerder dit jaar.

Te midden van de dynamiek van de markt en de druk van de regelgeving zoals die wordt opgelegd door de Affordable Care Act, zijn er andere ontwikkelingen die de kosten zullen verhogen. Tot nu toe hebben risicocorridors en herverzekeringsprogramma's de werkelijke kosten van verzekering gesubsidieerd. De eerste biedt terugbetaling aan verzekeringsmaatschappijen als de geschatte verzekerde grens wordt overschreden. Met dit laatste kunnen de kosten aan de federale overheid worden gefactureerd als een patiënt dure behandelingen ondergaat. Aangezien beide programma's vanaf 2017 vervallen, zullen de verzekeringspremies aanzienlijk stijgen. Stoppen met deze programma's kan bijdragen aan een verhoging van de premies met 4-6%.

De bottom line

De premies voor het verzekeringsplan Obamacare volgend jaar worden in november bekendgemaakt. Met weinig tijdverlies van regelgeving, willen verzekeraars hogere kosten doorberekenen aan hun eindklanten. Wanneer de programma's voor risicodekking stoppen, kunnen federale subsidies de gestegen premiekosten voor sommige mensen die een verzekering kopen van de Obamacare-marktplaats gedeeltelijk compenseren. De kosten voor degenen die niet deelnemen aan een uitwisseling in de gezondheidszorg zullen echter veel hoger zijn.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder