Investeren

P & G wil digitale advertenties zuigen Minder

Week 2 (Juni- 2019).

Anonim

's Werelds grootste adverteerder wil digitale advertenties minder irriteren in pogingen om het groeiende aantal surfers dat adblockers installeert, te stoppen, tot 26% in 2016 van 20% in 2015.

De Coalition for Better Ads, opgericht door de gigant Procter & Gamble (PG), samen met andere grote industrieleiders zoals Unilever (UL), heeft onlangs een reeks normen vrijgegeven om zich te ontdoen van pop-ups en andere vormen van vervelende advertenties overwegend op desktop en mobiel browsen.

'Onder de drempel van acceptatie door consumenten'

Na uitvoerig onderzoek te hebben uitgevoerd met zo'n 25.000 consumenten die 104 'advertentiefunctionaliteit' voor desktop en mobiel internet beoordeelden, identificeerden de aanvankelijke Better Ads Standards voor Noord-Amerikaanse en Europese coalities advertentieve ervaringen dat "vallen onder een drempel van acceptatie door de consument. "Hoewel de normen natuurlijk niet bindend zijn, hoopt de organisatie de marktplaats aan te moedigen zes web-webervaringervaringen en 12 mobiele webadvertentie-ervaringen te gebruiken die sterk gecorreleerd zijn met een toegenomen neiging van consumenten om adblockers te gebruiken.

Tot de ervaringen die niet voldeden aan de Better Ads Standards voor het bekijken van desktopcomputers en mobiel internet, behoren pop-upadvertenties, automatisch spelende advertenties met geluid, grote vastgezette advertenties, knipperende geanimeerde advertenties en advertenties met countdowns die consumenten dwingen een bepaalde tijd te wachten voordat ze worden gesloten.

Ad Spenders hopen ad-blockers te verminderen

Een derde van de $ 7 van C & P in Cincinnati. Er is nu 2 miljard reclamebudget gereserveerd voor digitale media, waardoor het multinationaal bedrijf een enorme stimulans krijgt om de online advertentie-ervaringen van consumenten te verbeteren en de inspanningen om adblocker-acceptatie te verminderen, te versterken.

Bedrijven worden steeds afhankelijker van digitale advertenties om consumenten te bereiken en hun naamsbekendheid te vergroten. Daarom willen ze ervoor zorgen dat de geschatte 72 miljard dollar die marketingteams gebruiken voor digitale advertenties goed wordt ontvangen door consumenten.

De eerste reeks standaarden die door P & G wordt ondersteund, volgt de voortdurende inspanningen van het bedrijf om het vervelende digitale advertentieprobleem op te lossen. Vorig jaar sprak bedrijfsleider Brand-Building Officer March Pritchard zich uit tegen "ad skipping, irritante lange laadtijden van advertenties, eindeloze advertentiestreams en een aantal echt slechte advertenties. "(Zie ook: Welke Nike $ 1 miljard Ronaldo Deal betekent. )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder