Persoonlijke Financiën

Persoonlijke Financiën: Hoe Basel 1 Affected Banks
Persoonlijke Financiën

Hoe Basel 1 Affected Banks

Van 1965 tot 1981 waren er ongeveer acht bankfaillissementen (of faillissementen) in de Verenigde Staten. Bankmislukkingen waren bijzonder prominent in de jaren tachtig, een tijdperk dat vaak wordt aangeduid als de spaar- en kredietcrisis . Banken over de hele wereld leenden uitgebreid, terwijl de buitenlandse schulden met een onhoudbaar percentage toenamen.
Persoonlijke Financiën: De slimste manier om uw Home Equity te gebruiken
Persoonlijke Financiën

De slimste manier om uw Home Equity te gebruiken

Wanneer het nodig is om met een stapel contant te komen, zien veel huiseigenaren hun huis als de gemakkelijkste en handigste manier. Zelfs degenen die andere activa hebben, kunnen deze weg aantrekkelijk vinden, omdat ze misschien geen belastbare bedrijven willen verkopen die meerwaarden zullen genereren of intrekkingsboetes zullen betalen IRA of pensioenplan distributies .
Persoonlijke Financiën: Optie ARM's: American Dream or Mortgage Nightmare?
Persoonlijke Financiën

Optie ARM's: American Dream or Mortgage Nightmare?

Optionele verstelbare rente hypotheken (ARM's) geven would-be huiseigenaren een manier om koop een groot huis met slechts een kleine betaling. Ze geven huidige huiseigenaren ook een manier om hun hypotheek -betalingen te verminderen. Hoewel deze voordelen mogelijk precies lijken op wat de arts na jaren van stijgende prijzen op een oververhitte woningmarkt heeft besteld,
Persoonlijke Financiën: 5 Technieken om u te helpen uw droombaan te landen
Persoonlijke Financiën

5 Technieken om u te helpen uw droombaan te landen

Als het gaat om sollicitatiegesprekken, hebben we allemaal gehoord dat het belangrijk is om je goed te kleden, goed oogcontact te maken en een stevige handdruk te hebben, maar er is meer aan de hand dan dat. We zijn biologisch getand om gelijkaardige mensen te vinden die op ons lijken, en de beste manier om de baan te vinden is om in de bedrijfscultuur te passen en net zo veel te lijken op de persoon die je interviewt als je kunt.
Persoonlijke Financiën: Financiële oplossingen voor jonge vrouwen
Persoonlijke Financiën

Financiële oplossingen voor jonge vrouwen

yLang aan het begin van de tienerjaren moeten jonge vrouwen en degenen die daarvoor verantwoordelijk zijn, vele strategieën gebruiken om tegemoet te komen aan de dreigende volwassenheid van volwassenheid uitdagingen. Gezien het hoge percentage kinderen dat nu wordt opgevoed door gescheiden of nooit gehuwde alleenstaande moeders,
Persoonlijke Financiën: Bijhouden van uw permanente educatie
Persoonlijke Financiën

Bijhouden van uw permanente educatie

Permanente educatie ( CE) helpt planners op de hoogte te blijven van de nieuwste wijzigingen in de regels en voorschriften van de industrie en geeft instructie over nieuwe producten en planningstechnieken. Het merendeel van de gelicentieerde of erkende financiële professionals reageert echter negatief wanneer ze verplicht zijn om hun cursussen voor permanente educatie af te ronden.
Persoonlijke Financiën: GLOSSYBOX Recensie: Is It Worth It?
Persoonlijke Financiën

GLOSSYBOX Recensie: Is It Worth It?

GLOSSYBOX is een schoonheidsproduct abonnementsservice waarmee abonnees nieuwe make-up-, huid- en haarproducten van premium- en nicheschoonheidsmerken over de hele wereld. Het bedrijf werd in 2011 in Berlijn, Duitsland, opgericht en verscheept sindsdien meer dan 6 miljoen abonnementskisten met producten van meer dan 500 merken.
Persoonlijke Financiën: Hypotheek herfinancieren: Brick-and-Mortar versus online geldschieter
Persoonlijke Financiën

Hypotheek herfinancieren: Brick-and-Mortar versus online geldschieter

Herfinanciering van uw hypotheek kan u mogelijk duizenden dollars aan rentelasten besparen over de resterende looptijd van uw lening. Vanaf april 2016 schommelden hypotheekrente in de buurt van historisch dieptepunten, met 30-jarige leningen die konden worden verkregen tegen rentevoeten van minder dan 4% en leningen met een looptijd van 15 jaar die 3% of minder kosten.
Persoonlijke Financiën: Budgetvriendelijke zomervakantie
Persoonlijke Financiën

Budgetvriendelijke zomervakantie

Dingen doen als een gezin wordt moeilijker naarmate de grootte van je gezin toeneemt. Zelfs diner en een film voor een bescheiden familie kunnen een gat in uw -begroting maken als het geld krap is. Dit kan meer een dilemma worden in de zomer wanneer kinderen overdreven tijd aan hun handen hebben. Voor de zomer kijken we naar gezinsactiviteiten die plezierig zijn en betaalbaar.
Persoonlijke Financiën: Hypotheekcalculator: hoeveel huis kan ik me veroorloven?
Persoonlijke Financiën

Hypotheekcalculator: hoeveel huis kan ik me veroorloven?

Veel potentiële huiseigenaren die een hypotheek aanvragen, hebben de neiging om twee zorgen te hebben voordat ze akkoord gaan om te tekenen : Hoeveel rente moet ik uiteindelijk betalen en kan ik de maandelijkse betalingen betalen? Met de gratis online calculator vanscoin-groupskunt u uw maandelijkse hypotheeklasten berekenen en de juiste financiële beslissingen nemen bij het kopen van een huis.
Persoonlijke Financiën: 5 Dingen om je kinderen te leren over geld
Persoonlijke Financiën

5 Dingen om je kinderen te leren over geld

(MENING: De standpunten vanscoin-groupscolumnisten komen overeen met die van de auteur en geven niet noodzakelijk de mening van de website weer.) We leven in een economie die afhangt van kapitalisme , en wij zijn de consumenten die onze eigen economie aandrijven. De rationele kant van ons weet dat het van cruciaal belang is voor onze kinderen om de basisprincipes van sparen,
Persoonlijke Financiën: Openbaarmaking: 'Wat is gesponsorde inhoud?
Persoonlijke Financiën

Openbaarmaking: 'Wat is gesponsorde inhoud?

Openbaarmaking: 'Wat is gesponsorde inhoud?scoin-groupsheeft contentmarketing-partnerschappen met verschillende bedrijven die met ons adverteren en betalen voor leads en paginaweergaven.scoin-groupsbehoudt redactionele controle over de inhoud om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor onze doelgroep,
Persoonlijke Financiën: Voordelen voor werknemers: hoe u weet wat u moet kiezen
Persoonlijke Financiën

Voordelen voor werknemers: hoe u weet wat u moet kiezen

We zijn er allemaal geweest. Het is de eerste dag van je nieuwe baan en iemand overhandigt je een stapel formulieren om in te vullen. U moet nu allerlei belangrijke -verzekeringen maken en keuzes ( ) verdienen, dus hoe weet u in de wereld welke keuzes u moet maken? Hier bekijken we enkele veelvoorkomende voordelen en bieden u de achtergrondinformatie die u nodig hebt om onmiddellijk beslissingen te nemen over uw tewerkstellingsvoordelen - en deze op de lange termijn te wijzigen.
Persoonlijke Financiën: Waar u uw geld kunt storten: beltegoed anders dan tijdstortrekeningen
Persoonlijke Financiën

Waar u uw geld kunt storten: beltegoed anders dan tijdstortrekeningen

Voor de meeste mensen is een bankrekening gewoon een plaats om geld te houden, geen geld te verdienen. Dat is vooral waar tegenwoordig, met rentetarieven die op historisch dieptepunt blijven. Toch zijn er verschillende soorten bankrekeningen, dus consumenten moeten weten welke het beste bij hun behoeften past.
Persoonlijke Financiën: Wordt een financieel schrijver
Persoonlijke Financiën

Wordt een financieel schrijver

In de loop der jaren hebben veel lezers de simpele vraag gesteld: hoe word je een financieel schrijver? Lees verder om meer te leren over dit spannende en lonende veld. Wat doet een financieel schrijver? Voordat we ons verdiepen in de benodigde onderwijskwalificaties en vaardigheden, is het belangrijk om precies te definiëren wat een financieel schrijver doet.
Persoonlijke Financiën: Een dag in het leven van een CFO
Persoonlijke Financiën

Een dag in het leven van een CFO

Chief Financial Officer zijn, betekent meer dan alleen een gevorderde kennis hebben van boekhoudkundige en financiële concepten. Het betekent dat u begrijpt hoe een volledig bedrijf en zijn branche werken, zodat u dat bedrijf kunt helpen om winstgevend en concurrerend te zijn. Om u een idee te geven hoe uw leven eruit zou zien als u CFO zou worden,
Persoonlijke Financiën: Beste plaatsen om valuta uit te wisselen in Miami
Persoonlijke Financiën

Beste plaatsen om valuta uit te wisselen in Miami

If you ' reizend naar Miami voor zaken of plezier, of je bent gewoon op een missie om de zon te aanbidden bij enkele van de beroemdste stranden van de Verenigde Staten, je zult contant nodig hebben. In een land dat wereldwijd bekend staat om zijn tip-gekke cultuur, geldt Miami als een stad die ontelbare gelegenheden biedt om tip :
Persoonlijke Financiën: 5 Geldbesparende winkeltips
Persoonlijke Financiën

5 Geldbesparende winkeltips

Heb je al je laatste stuiver uit je -budget geperst? ? Misschien niet. Dankzij het vrije markt kapitalisme kunnen we kiezen uit een breed scala aan producten tegen een grote verscheidenheid aan prijzen, vrijwel wanneer we iets willen kopen. In tegenstelling tot beleggen , hoeft u geen geld te sparen voor aankopen zonder speciale training en is het een eenvoudige manier voor iedereen om zijn budget wat verder uit te breiden.
Persoonlijke Financiën: De Top 12 Weirdest Scholarships beschikbaar
Persoonlijke Financiën

De Top 12 Weirdest Scholarships beschikbaar

Een studiebeurs krijgen om de universiteitskosten te dekken, is een slim idee, maar wat als u niet over de uitstekende cijfers beschikt om indruk te maken op de studiebeurzen? Goede cijfers en athleticisme zijn niet de enige manieren om een ​​studiebeurs te krijgen; je rare eigenaardigheden kunnen je ook gratis geld opleveren voor de universiteit.
Persoonlijke Financiën: Hoeveel geld heb je nodig om in Miami te wonen?
Persoonlijke Financiën

Hoeveel geld heb je nodig om in Miami te wonen?

De hoeveelheid geld die je nodig hebt om in Miami te wonen, hangt van veel factoren af, waaronder in welk stadsdeel je woont, of je afhankelijk bent om te ondersteunen en welke levensstijl je wenst te behouden. Terwijl de gemiddelde kosten voor huur, eten, vervoer enzovoort een breed beeld kunnen geven van wat het kost om in Miami te wonen,