Investeren

Prudentiële verslaat winstverwachting, stijgt dividend (PRU)

Suspense: The Kandy Tooth (Juni- 2019).

Anonim

Prudential Financial, Inc. ( PRU ) kondigde inkomsten aan veel verder dan de verwachtingen van analisten dankzij hogere inkomsten uit zijn pensionering, annuïteiten en vermogensbeheer.

PRU's inkomsten binnen haar Amerikaanse Retirement Solutions en Investment Management Group stegen meer dan 24 procent ten opzichte van een jaar geleden in het vierde kwartaal van 2016, toenemend tot $ 964 miljoen. Het individuele lijfrente-inkomen steeg ook met 2. 9 procent tot $ 422 miljoen. De verzekeringsopbrengsten stegen ook van $ 99 miljoen een jaar geleden naar $ 139 miljoen voor PRU's Individual Life-segment.

Dankzij stijgende inkomens en hogere winsten, zei Prudential dat het zijn driemaandelijkse dividend met 7 procent tot 75 cent per aandeel zal verhogen. De nieuwe effectieve opbrengst van het bedrijf zal meer dan 1% zijn.

In een verklaring benadrukte voorzitter en CEO John Strangfeld de omzet van het bedrijf en groeipotentieel. "Prudential heeft solide resultaten behaald in het vierde kwartaal en dit jaar, met een goed momentum in al onze businesses. We hebben een betekenisvolle omzetgroei gerealiseerd in onze Amerikaanse en internationale beschermingsactiviteiten en solide netto-stromen in pensionering en activabeheer voor het jaar, "zei hij.

Ondanks de onzekerheid over de toekomst van de financiële firma's tegenover president Donald Trump wijzigingen in de financiële regelgeving en nieuwe prioriteiten voor banken regelgevende instanties, het management blijft vertrouwen hebben in zijn groeipotentieel. "Hoewel we nog steeds te maken hebben met onzekerheden en uitdagingen in de macro-economische omgeving, blijven we vertrouwen hebben in onze langetermijnperspectieven en -mogelijkheden om gedifferentieerde rendementen te produceren, "zei Strangfeld. <10> Ondanks prikkelende verwachtingen, zei Prudential dat zijn inkomsten enigszins onder druk stonden als gevolg van hogere dan normale kosten met betrekking tot "technologie en bedrijfsontwikkeling, jaarlijkse communicatie met polishouders, reclame en andere variabele kosten."

In totaal zag PRU

het nettoresultaat

van $ 4. 37 miljard in 2016, of $ 9. 71 per aandeel. De boekwaarde van het bedrijf per aandeel steeg van jaar tot jaar met 6,6 procent tot $ 104. 91 tegen het einde van 2016. De aandelen worden vanaf dit moment gewaardeerd tegen 3. 3 procent premie voor NAV en een P / E-ratio van ongeveer 11. Markten reageerden snel en krachtig op de beter dan verwachte resultaten van het bedrijf, waarbij aandelen op donderdag 9 februari met meer dan 3 procent stegen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder