Pensioen

Het doel van IRS-formulier 941

Ruby on Rails by Leila Hofer (Mei 2019).

Anonim

Als u werknemers hebt, waaronder uzelf, dan hebt u verschillende verplichtingen inzake werkbelasting. Deze omvatten inhouding inkomstenbelastingen en sociale zekerheid en Medicare (VAIS) belastingen van werknemers 'loonstrookjes en het betalen van het werkgeversaandeel van VAIS. Behalve voor zeer kleine werkgevers moeten werkbelasting elektronisch worden gestort volgens een schema (meestal maandelijks of halfweeks). Deze belastingbetalingen worden driemaandelijks gerapporteerd aan de IRS op formulier 941, QUARTERLY federale belastingaangifte van de werkgever .

Formulierbeginselen

Formulier 941 is een formulier van twee pagina's bestaande uit vijf delen:

  Informatie over werkgevers . De bovenkant van de pagina één van het formulier wordt gebruikt om de naam van de werkgever te vermelden (inclusief een handelsnaam, maar niet de naam van de werkgever), adres en werkgeversidentificatienummer (EIN). Ook moet de werkgever het kwartaal aangeven waarvoor het formulier wordt ingediend: eerste kwartaal (januari, februari en maart), tweede kwartaal (april, mei en juni), derde kwartaal (juli, augustus en september) en vierde kwartaal (oktober, November en december).

  Deel 1 . Dit is de kern van het formulier omdat het het aantal werknemers, betaalde vergoedingen en verschuldigde belastingen weergeeft. Een grotere beschrijving hiervan is hieronder. Dit deel laat zien of de werkgever belasting verschuldigd is (saldo verschuldigd) of te veel betaalde belasting heft. Een te veel betaalde betaling kan worden toegepast in het volgende kwartaal of als terugbetaling worden ontvangen (de keuze wordt aangegeven in dit deel van het formulier).

  Deel 2 . Dit deel, dat zich op de top van pagina 2 bevindt, geeft uitleg over het schema voor de belastingbetaling voor belasting op arbeid. Het stortingschema voor de meeste werkgevers is maandelijks (een specificatie van de belastingschuld per maand is hier ingevoerd) of halfweek. (Er is een aanbetaling vereist voor de volgende dag voor belastingen van meer dan $ 100.000, belastingen van minder dan $ 2, 500 kunnen met het formulier worden betaald en hoeven niet te worden gestort.) Werkgevers die belastingen storten, leggen hun belastingschuld voor hun stortingen uit op schema B van formulier 941.

  Deel 3 . Dit deel wordt gebruikt om twee vragen over het bedrijf van de werkgever te beantwoorden: of het het loon heeft gesloten of stopgezet (en de datum waarop dit is gebeurd) en of er seizoenswerknemers zijn (zodat een driemaandelijks formulier niet voor elk kwartaal nodig is) .

  Deel 4 . Als de werkgever wil dat de IRS met een derde partij spreekt, zoals een CPA, wordt dit deel gebruikt om het telefoonnummer in te voeren en een zelfgekozen vijfcijferig persoonlijk identificatienummer van de derde partij (aangewezen persoon). .

  Deel 5 . Dit deel is bestemd voor de handtekening van de werkgever. Het bevat ook de datum van ondertekening en een telefoonnummer overdag.

Als een betaalde bereider het formulier heeft ingevuld, wordt de informatie van de bereider aan het einde van het formulier vermeld, inclusief:

  naam

  handtekening

  bedrijfsnaam (of de naam van de bereider als zelfstandige zonder een bedrijf naam)

  adres

  Preparer BTW-nummer (PTIN)

  ondertekeningsdatum

  EIN-nummer (Employer Identification Number) van de bereider of het bedrijf

  telefoonnummer

Als stortingen niet overeenkomen het bedrag van de verschuldigde belastingen op werk voor het kwartaal, kan een betaling het formulier vergezellen. Wanneer u een betaling verricht met formulier 941, voegt u formulier 941-V, Betalingsbewijs, in waarmee de IRS de betaling correct kan verwerken.

Belastingen gerapporteerd op het formulier

Zoals eerder vermeld, wordt deel 2 gebruikt om het bedrag aan betaalde belastingen op lonen, fooien en andere vergoedingen te vermelden. Er zijn vier soorten belastingen:

  inkomstenbelastingen ingehouden op salaris van werknemers (regel 3).

  Socialezekerheidsbelastingen op lonen (regel 5a) of tips (regel 5b). Het belastingtarief hiervan is 12. 4% (zowel voor het werknemers- als het werkgeversaandeel van deze belasting).

  Medicare-belastingen (regel 5c). Het belastingtarief hiervan is 2. 9% (zowel voor het werkgevers- als het werknemersaandeel van deze belasting).

  aanvullende Medicare-belastingen op belastbare compensatie van meer dan $ 200.000. Het belastingtarief hiervan is 0. 9%; het wordt uitsluitend betaald door werknemers.

Voor kleine werkgevers

Een werkgever die werkbelasting verschuldigd is van $ 1, 000 of minder voor het jaar (een loonlijst van niet meer dan ongeveer $ 6, 000) kan formulier 944, jaarlijkse federale belastingaangifte van de werkgever indienen, als u IRS toestemming krijgt om dit te doen. Bel 800-829-4933 of stuur een schriftelijke aanvraag; u moet toestemming krijgen voordat u dit formulier invult in plaats van formulier 941.

Gewijzigde formulieren

Als u formulier 941 moet corrigeren, gebruikt u formulier 941-X, Aangepaste werkgever KWARTAAL belastingaangifte of teruggaveclaim Voor dit doeleinde. Bijvoorbeeld, als de lonen laag waren of als de sociale zekerheid belasting op fooien te hoog was en u de fout ontdekt, wordt dit formulier gebruikt om dit te corrigeren.

De bottom line

Arbeidsbelastingen zijn een grote verantwoordelijkheid. Meer informatie over welke betalingen aan werknemers belastbaar zijn en hoe u de belasting op arbeid kunt berekenen in IRS-publicaties 15 (circulair E) en 15-B.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in het lezen van Verplichtingen voor kleine bedrijven: loonheffingen, het doel van IRS-formulier 1065 en Het doel van het W-9-formulier.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder