Pensioen

Pensioen: De mensen die op uw Retirement Planning-team
Pensioen

De mensen die op uw Retirement Planning-team

Pensioenplanning is er een van de paar dingen in het leven waarvoor je geen tweede kans krijgt. Het kost tientallen jaren om je voor te bereiden op de dag dat je het personeel verlaat, waardoor elke beweging die je maakt en elke dollar die je spaart, extra belangrijk wordt. Vrijwel iedereen kan profiteren van wat hulp van een financieel adviseur bij het overwegen van zijn pensioen (zie Heeft u een financieel adviseur nodig?
Pensioen: Waarom uw pensioen afhangt van uw kinderkeuze
Pensioen

Waarom uw pensioen afhangt van uw kinderkeuze

Het is geen geheim dat het hebben van kinderen tegen het niet hebben van hen monumentaal van invloed is op uw pensioen . Degenen die geen kinderen hebben, hebben van nature in de loop van de decennia aanzienlijk meer eekhoorn nodig dan degenen die dat wel doen (zie Algemeen pensioenadvies dat DINKS kan negeren ) .
Pensioen: 7 Tekens Uw pensioenfonds is in de problemen
Pensioen

7 Tekens Uw pensioenfonds is in de problemen

Overweeg jezelf gelukkig als je een van de weinigen bent die werkt bij bedrijven die nog steeds pensioenregelingen met een te bereiken doel aanbieden, begeerde overblijfselen die een gul en betrouwbaar inkomen bieden tijdens het pensioen. Maar zelfs als u er een hebt, kunt u niet meer als vanzelfsprekend aannemen dat u al het geld krijgt dat uw plan heeft beloofd.
Pensioen: Kan de aandelenmarkt van invloed zijn op uw socialezekerheidsvoordelen?
Pensioen

Kan de aandelenmarkt van invloed zijn op uw socialezekerheidsvoordelen?

De ups en downs (voornamelijk downs) van de aandelenmarkt zijn sinds 2016 voor iedereen van belang. Ah, maar u ontvangt veel van uw inkomen van Sociale zekerheid , zodat u zich geen zorgen hoeft te maken: uw voordelen zijn veilig voor de rol van de markt - coasterrit. Of zijn ze? Kan de beurs invloed hebben op uw socialezekerheidscontroles?
Pensioen: De beste pensioenplannen voor millennials
Pensioen

De beste pensioenplannen voor millennials

Als je een Millennial , twee van de pensioenspaarmogelijkheden die beschikbaar zijn voor Amerikanen zijn bijzonder goed voor u. De decennia voordat je het geld nodig hebt, hoef je niet zoveel te sparen om op termijn een aanzienlijk fonds te krijgen. Kijk naar deze twee opties. Roth IRA De eerste goede weddenschap is een Roth IRA .
Pensioen: Pensioen: welk percentage te sparen salaris?
Pensioen

Pensioen: welk percentage te sparen salaris?

Er is veel discussie over the magic number - de term die wordt gebruikt om beschrijf hoeveel geld u moet sparen om een ​​financieel comfortabel pensioen te leiden. Een snelle zoekopdracht onthult sterk verschillende ideeën over hoe uw pensioensparen eruit zou moeten zien als u eindelijk stopt met werken.
Pensioen: De 10 slechtste financiële beslissingen die u kunt nemen bij pensionering
Pensioen

De 10 slechtste financiële beslissingen die u kunt nemen bij pensionering

In een ideale wereld zouden we beginnen bij te dragen aan onze pensioenspaarrekeningen op het moment dat we ontvang onze eerste salaris van onze eerste baan. Met de geruchtenmolen van afnemende socialezekerheidsuitkeringen kunt u niet langer vertrouwen op deze vorm van financiering bij pensionering .
Pensioen: 4 Dingen die een aandeel risicovol maken Betrouwbaarheid
Pensioen

4 Dingen die een aandeel risicovol maken Betrouwbaarheid

Investeren in de aandelenmarkt kan lonend zijn, maar dat betekent niet dat het niet vol zit met risico's. Kies de verkeerde voorraad of aandelen om je geld in te stoppen en het kan een verliezende propositie worden. Gelukkig hebben beleggers manieren om een ​​aandeel te vinden dat niet overeenkomt met hun risicotolerantie.
Pensioen: 10 Veelgestelde vragen over sociale zekerheid
Pensioen

10 Veelgestelde vragen over sociale zekerheid

De sociale zekerheid programma werd in 1935 ingesteld om pensioen inkomen aan bepaalde werknemers te bieden. Het werd later uitgebreid om het grootste deel van de Amerikaanse beroepsbevolking te dekken. Zoals veel grote, complexe federale programma's, krijgt het niet veel liefde: gepensioneerden, politici en politieke en financiële websites klagen erover en wijzen op alle gebreken ervan.
Pensioen: SIMPLE IRA vs EENVOUDIG 401 (k) Plannen
Pensioen

SIMPLE IRA vs EENVOUDIG 401 (k) Plannen

In Inleiding tot SIMPLE 401 (k) Plannen geven we een overzicht van het plan SIMPLE 401 (k) en vergelijken dit met het traditionele 401 (k) plan. Hier vergelijken en contrasteren we de EENVOUDIGE 401 (k) met de EENVOUDIGE IRA . Deze plannen delen veel gelijkenissen, maar ze hebben ook verschillen die voor een werkgever voldoende reden kunnen zijn om één type EENVOUDIG plan te kiezen boven de andere.
Pensioen: Bedrijfseigenaren: vermijd Enron-achtige pensioenplannen
Pensioen

Bedrijfseigenaren: vermijd Enron-achtige pensioenplannen

Het Enron debacle in 2001 bevatte veel lessen om de deelnemers te plannen, bejaardentehuizen en andere belanghebbenden. Misschien wel de belangrijkste daarvan is dat beleggers de verantwoordelijkheid hebben ervoor te zorgen dat hun beleggingen voorzichtig worden beheerd. Hier zullen we kijken naar enkele van de problemen die voortkwamen uit het wanbeheer van Enron's werkgeversaandelenplan (ESOP) en zelfgestuurd 401 (k) spaarplan .
Pensioen: 7 Manieren om de kosten voor gezondheidszorg bij pensionering
Pensioen

7 Manieren om de kosten voor gezondheidszorg bij pensionering

Gezondheidszorgkosten gaan een groot deel van je pensioendollar ontnemen, dus je kunt er alles aan doen om de last te verminderen - en er toe doen veel. Overweeg dit: volgens HealthView Services, een bedrijf dat projectiesoftware voor zorgkosten levert, schommelt de gemiddelde kosten van gezondheidszorg voor een echtpaar met pensioen rond de $ 266.
Pensioen: 5 Pensioenplan dat wordt uitgevoerd vóór het einde van het jaar
Pensioen

5 Pensioenplan dat wordt uitgevoerd vóór het einde van het jaar

Als het gaat om pensioenplannen, zijn er bepaalde transacties die tegen het einde van het jaar moeten worden uitgevoerd om IRS -gerelateerde boetes te voorkomen. Als deze transacties worden afgehandeld door uw financiële instelling, is het misschien verstandig om uw verzoek vroegtijdig in te dienen,
Pensioen: 6 Belangrijk pensioenplan RMD-regels
Pensioen

6 Belangrijk pensioenplan RMD-regels

De IRS vereist dat u begint te ontvangen vereiste minimale distributies (RMD) in het jaar waarin u de leeftijd 70½ bereikt. Dat klinkt eenvoudig genoeg, maar helaas is het berekenen van deze distributies niet altijd gemakkelijk, omdat er een aantal factoren zijn die u moet overwegen. Hoewel een belastingdeskundige u zeker kan helpen,
Pensioen: Reis door de 6 fases van pensionering
Pensioen

Reis door de 6 fases van pensionering

De meeste belangrijke levensveranderende gebeurtenissen, zoals een huwelijk of echtscheiding, houden een voortdurend proces in van emotionele aanpassing. Pensioen is geen uitzondering. Maar hoewel huwelijk, echtscheiding en andere gezinsgerelateerde onderwerpen de focus waren van tientallen jaren van onderzoek en analyse door zowel klinisch therapeuten als religieuze instellingen,
Pensioen: Hoe te herkennen aan een traditionele IRA
Pensioen

Hoe te herkennen aan een traditionele IRA

Als het gaat om pensioenfondsen, is de vraag niet of u moet investeren of niet; elke adviseur zal u vertellen dat bijna iedereen, ongeacht hun situatie, een deel van hun inkomsten naar een pensioenrekening moet leiden. In plaats daarvan is de vraag of u moet beleggen in een traditionele individuele pensioenrekening (IRA) of een Roth IRA .
Pensioen: Top 10 fouten te vermijden op uw IRA
Pensioen

Top 10 fouten te vermijden op uw IRA

Traditionele IRA's kunnen een uitstekende manier zijn om voor te sparen pensioen en tegelijkertijd een belastingvoordeel krijgen. U moet uiteindelijk belasting betalen over het geld wanneer u het uittrekt bij uw pensionering, maar veel mensen bevinden zich in die tijd in een lagere belastingschijf,
Pensioen: Belastingen 101 voor gepensioneerden
Pensioen

Belastingen 101 voor gepensioneerden

De belastingambtenaar komt elk jaar, en niemand weet dit beter dan gepensioneerden die hun arbeidsjaren uitgegeven hebben aan het betalen van belastingen op hun verdiende inkomen. Echter, aangezien gepensioneerden een nieuwe levensfase ingaan, is het belangrijk dat zij de verschillende belastingregels kennen die van toepassing zijn op pensioenen,
Pensioen: 8 Redenen om Never Borrow from Your 401 (k)
Pensioen

8 Redenen om Never Borrow from Your 401 (k)

Onderdompelen in je 401 (k) -plan is over het algemeen een slecht idee. Ongeveer 20% van 401 (k) plan deelnemers die in aanmerking komen om leningen te nemen tegen hun pensioensparen, gebruiken deze optie, volgens 2014 gegevens van het Employee Benefit Research Institute. Dit aantal is sinds 2009 relatief stabiel gebleven.
Pensioen: De omgekeerde hypotheek: A Retirement Tool
Pensioen

De omgekeerde hypotheek: A Retirement Tool

Als u uw eigen huis bezit en bent ten minste 62 jaar oud, biedt een omgekeerde hypotheek de mogelijkheid om uw woningvermogen in contanten om te zetten. In de meest elementaire voorwaarden kunt u met de omgekeerde hypotheek een lening afsluiten tegen het eigen vermogen in uw woning, maar hoeft u de lening tijdens uw leven niet terug te betalen zolang u in het huis woont en het niet hebt verkocht .