Tech

RIA test Robo-Advisors door met hen te investeren

The Great Gildersleeve: Selling the Drug Store / The Fortune Teller / Ten Best Dressed (Juni- 2019).

Anonim

De recente komst van robo-adviseurs heeft al een diepgaande invloed op de financiële sector, aangezien deze geautomatiseerde platforms eenvoudige geldbeheerdiensten aan beleggers kunnen aanbieden tegen een fractie van de kosten die doorgaans door menselijke adviseurs in rekening worden gebracht. Maar hoe hebben deze programma's gepresteerd tijdens hun relatief korte levensduur? Een Registered Investment Advisory (RIA) -bedrijf in New Jersey besloot het antwoord te achterhalen door er een deel van zijn eigen geld in te investeren om te zien wat voor soort rendement ze genereren, ThinkAdvisor rapporten. Dit zijn de resultaten die ze tot nu toe hebben gezien.

De test

Condor Capital Management, gevestigd in New Jersey, heeft bijna $ 850 miljoen aan beheerd vermogen. Dit bedrijf besloot de geautomatiseerde concurrentie te onderzoeken door te investeren in een reeks van deze geautomatiseerde services. Onlangs heeft het zijn eerste kwartaalverslag gepubliceerd waarin de prestaties van deze adviseurs in zowel belastbare als niet-belastbare rekeningen worden beschreven nadat kosten in mindering zijn gebracht. Het bedrijf koos voor een toewijzing van een 60/40 verdeling voor de belastbare rekeningen en een bijna 100% toewijzing in aandelen voor de niet-belastbare rekeningen.

Ken Schapiro, oprichter en president van Condor, vertelde ThinkAdvisor: "Robos zijn een zwarte doos. De enige manier om dit te doen is van de achterkant. "Condor investeerde in 12 afzonderlijke robo-adviseurs met 13 belastbare rekeningen (TradeKing biedt twee belastbare assetallocaties, kern en momentum). Slechts negen van de portefeuilles overspanden alle drie de kwartalen van 2016, omdat drie pas later werden toegevoegd. Het rapport omvatte ook zes belastingvrije portefeuilles voor IRA's, hoewel er in het eerste kwartaal slechts drie waren gedekt. Op 30 september had het bedrijf meer dan $ 200.000 geïnvesteerd in de belastbare robo-portefeuilles en $ 45.000 geïnvesteerd in de IRA-portefeuilles.

Resultaten van de resultaten

Uit het rapport van Condor bleek dat de geautomatiseerde service van Charles Schwab het hoogste rendement opleverde, met een winst van 10. 2%. SigFig kwam op de tweede plaats, een stijging van 9. 3% en Personal Capital derde, een stijging van 9. 1%. De service van Schwab was ook de duidelijke winnaar in de belastbare portefeuille die alleen in aandelen belegde en een rendement boekte van 12. 54% over de afgelopen drie kwartalen. Eikels werden tweede op 11. 1% en Personal Capital werd derde op 9. 74%. SigFig was eerste in de categorie vastrentende waarden en boekte een rendement van 9. 81% tot en met het derde kwartaal, gevolgd door Schwab, 9. 35%, en WiseBanyan, 7. 55%. Alle portefeuilles bestonden uitsluitend uit exchange-traded funds (ETF's), met uitzondering van Schwab, die een cashpositie van minder dan 10% handhaafde.

Het rapport van Condor gaf ook een aantal redenen weer waarom de winnaars hun concurrenten het beste uit de bus haalden.Schwab's aandelenportefeuille won met toewijzingen aan goud, opkomende markten en binnenlandse small-cap aandelen. Ondertussen gaf een toewijzing aan internationale obligaties een impuls aan haar obligatieportefeuille. De belastbare portefeuille van SigFig kreeg een impuls door zijn allocatie naar opkomende markten en de staatsschuld van opkomende markten. De belastbare portefeuille van Personal Capital profiteerde van zijn bezit aan ETF's uit de Vanguard-sector en uit goud en opkomende markten. De portefeuilles van alle drie de robos genereerden echter verliezen van deelnemingen in ontwikkelde markten en internationale aandelen.

Michael Walliser, executive vice president Condor Capital voor onderzoek naar compliance en investeringen, vertelde ThinkAdvisor: "We hebben nu niet veel trading en rebalancing onder verschillende vermogensklassen gezien. Het is interessant om te zien wat er na 31 december gebeurt. "

The Bottom Line

De tijd zal leren hoe goed de nieuwe jongens in het blok in staat zijn om te presteren in vergelijking met menselijke adviseurs. Robo-platforms kunnen eenvoudige taken voor het beheer van het geld uitvoeren, zoals het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille en het oogsten van belastingaangiften. Maar ze kunnen geen geavanceerdere diensten aanbieden, zoals de verkoop van de aandelenopties van een corporate executive.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder