Tech

Gerucht: Amazon accepteert Bitcoin

206th Knowledge Seekers Workshop Jan 11, 2018 (Juni- 2019).

Anonim

E-commerce gigant Amazon. com Inc. (AMZN) zou zich kunnen voorbereiden om Bitcoin op haar website te accepteren als een gerucht dat op het internet circuleert waar blijkt te zijn.

Volgens het conservatieve platform Squawker zei investeerder James Altucher dat het bedrijf "in samenwerking met financiële instellingen en (crypto-experts) innovatie stimuleert en wrijvingsloos experimenteren mogelijk maakt". Hij voegde eraan toe dat ze de aankondiging tegen 26 oktober konden doen en dat De overstap is het antwoord op de rivaliteit van eBay (EBAY) om Bitcoin te accepteren voor aankopen. (Zie: Wanneer accepteert Amazon Bitcoin? )

Altucher is auteur van verschillende boeken, host een podcast en levert een bijdrage aan belangrijke Hij is een voormalige hedgefondsmanager en venture capitalist. Hoewel dit een onbevestigd gerucht is in dit stadium, is het iets wat veel consumenten willen dat Amazon begint te doen. Nog zo lang als deze zomer tekenden duizenden een verandering. organisatie aanvraagt ​​de online retailer om Bitcoin-betalingen te accepteren.

Squawker merkte ook op dat Amazon Web Services, de cloud computing-tak van Amazon, een samenwerkingsverband sloeg met Digital Currency Group, een grote investeerder in bitcoin- en blockchain-bedrijven, vorig jaar. Amazon Web Services speelt in essentie een tussenpersoon tussen de bedrijven van Digital Currency Group en klanten die zich bezighouden met digitale valutatransacties, merkte Squawker op.

Sprekend over Amazon's interesse in Bitcoin komt een precaire tijd voor de cryptocurrency. Na het stijgen naar recordhoogten dit jaar, daalde de prijs onlangs. (Zie ook:

Bitcoin glijdt naar $ 3, 500, zijn beleggers gewoon "het nieuws in de handel brengen?" )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder