Investeren

RYPMX, MIDSX, OPGSX: 3 goud-zware beleggingsfondsen om te vermijden

Promocional Voces Ausentes 2012 (Juni- 2019).

Anonim

Gouden beleggingsfondsen zijn sterk hersteld. Ondertussen, terwijl sommige goudzware fondsen sterke fundamentals hebben, hebben anderen risicovolle strategieën en een geschiedenis van excessieve gerealiseerde volatiliteit van hun rendement.

Rydex Precious Metals Fund (RYPMX)

De Rydex Precious Metals Fund Investor Class ("RYPMX") werd opgericht op 1 december 1993 en bevindt zich in de Rydex-edelmetaalcategorie. Het doel van het fonds is kapitaalgroei en belegt over het algemeen het grootste deel van zijn vermogen in aandelen van Amerikaanse edele metalen en derivaten, zoals futures-contracten en opties voor individuele aandelen of indices.

De afhankelijkheid van het fonds van derivatencontracten voor vermogensgroei maakt het fonds veel risicovoller dan een recht aandelenfonds. Opties hebben per definitie een beperkte levenscyclus en vele verlopen waardeloos. De standaarddeviaties van de rendementen van dit fonds weerspiegelen het buitensporige risico. Tegelijkertijd bleven de rendementen van het fonds achter bij het gemiddelde van de groepsleden over dezelfde periodes. De strategie van het fonds met betrekking tot speculatie met opties creëert een slecht risico / rendementprofiel en heeft op de lange termijn geleid tot grotere volatiliteit en prestaties onder het gemiddelde.

Midas Fund (MIDSX)

Het Midas Fund ("MIDSX") werd opgericht op 8 januari 1986 en maakt deel uit van de categorie Edelmetaalcategorie Midas-fondsen. De belangrijkste doelstellingen van het fonds zijn kapitaalgroei en inflatiehedging, terwijl het secundaire doel het genereren van huidige inkomsten is. Het fonds belegt bijna tweederde van zijn vermogen in de aandelen- en vastrentende instrumenten van bedrijven die betrokken zijn bij activiteiten in de edelmetaalsector.

Net als het Rydex-fonds heeft het Midas-fonds buitensporige volatiliteit laten zien in combinatie met een lager dan gemiddeld rendement. Het Midas Fonds heeft negatieve Sharpe-ratio's over periodes van drie, vijf en 10 jaar. Deze ratio, de meest gebruikelijke methode voor het berekenen van voor risico gecorrigeerde rendementen, meet het gemiddelde verdiende rendement boven de risicovrije rente per eenheid volatiliteit of totaal risico. Een negatieve Sharpe-ratio weerspiegelt een slecht risico- / opbrengstprofiel.

Het Midas-fonds heeft ook een extreem hoge kostenratio van 3.99%, in vergelijking met het categoriegemiddelde van 1. 44%, waardoor het een van de duurste fondsen in zijn categorie is. Bovendien concentreert de onderneming haar activa overdreven in enkele effecten, wat bijdraagt ​​tot de hoge volatiliteit van haar rendementen.Vanaf 29 februari 2016 waren de top vijf van het fonds goed voor bijna 45% van het totale vermogen. Oppenheimer Gold & Special Minerals Fund (OPGSX)

De Oppenheimer Gold & Special Minerals Fund Class A ("OPGSX") begon op 19 juli 1983 als een onderdeel van de edelmetalencategorie van Oppenheimer Funds. Het fonds belegt in de gewone aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij mijnbouw, verwerking of transacties in goud of zilver, evenals in exchange-traded funds (ETF's) die beleggen in edele metalen.

Het fonds heeft ondergemiddelde rendementen en slechte Sharpe-ratio's bereikt over drie, vijf en 15 jaar tijdshorizons. Daarnaast heeft het een hoge jaarlijkse omzet van 79%, vergeleken met het categoriegemiddelde van 47,8%. Fondsen met hoge omloopsnelheden hebben transactiekosten toegevoegd die de winstgevendheid kunnen aantasten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder