Bedrijf

Bedrijf: Alibaba Stock: Analyse van 5 belangrijke klanten (BABA)
Bedrijf

Alibaba Stock: Analyse van 5 belangrijke klanten (BABA)

Alibaba Group Holding Ltd. (NYSE: BABA ) is opgericht op 4 april , door Peng Lei en Jack Ma in Hangzhou, China. Het bedrijf is opgericht op 28 juni en houdt zich bezig met e-commerce via producten, diensten en technologie, waardoor bedrijven in de Volksrepubliek China (PRC) en wereldwijd kunnen opereren.
Bedrijf: Wat zorgt ervoor dat investeerders aankruisen?
Bedrijf

Wat zorgt ervoor dat investeerders aankruisen?

Het vergelijken van individuele beleggers met institutionele beleggers is als het vergelijken van appels met sinaasappels . Hoewel eenieder die op straat is gepolst, kan beweren onafhankelijk te handelen en actuele investeringsbeslissingen te nemen op basis van een langetermijnplan, is het zeldzaam om dit in de praktijk te zien.
Bedrijf: Waarom startups van Indian Tech investeerders aantrekken
Bedrijf

Waarom startups van Indian Tech investeerders aantrekken

Als we denken aan gebieden die Silicon Valley zouden kunnen wedijveren met het vermogen van hun technologiebedrijven om investeerders aan te trekken, is India misschien niet de eerste plaats die komt voor de geest. Dat is precies wat er gebeurt. Volgens Bank of America Merrill Lynch tonen beleggersvergaderingen nu een enorme interesse in India.
Bedrijf: 7 Ongewone manieren waarop bedrijven geld kunnen lenen
Bedrijf

7 Ongewone manieren waarop bedrijven geld kunnen lenen

Commerciële banken hebben lang de bron van inkomsten voor bedrijfseigenaren die een infuus van contant geld nodig hebben. Maar ze zijn misschien geen optie voor iedereen, vooral als u snel geld nodig hebt of niet voldoet aan hun acceptatienormen. Gelukkig zijn er veel alternatieve bronnen, waarvan sommige pas de afgelopen jaren zijn ontstaan.
Bedrijf: Probeer je sued te krijgen? !
Bedrijf

Probeer je sued te krijgen? !

Professionals op het gebied van financiën en accounting die het doelwit zijn van rechtszaken, leiden beperkte financiële middelen af ​​en leiden de aandacht weg van de bedrijfsdoelstellingen van hun bedrijf naar dure juridische kosten. Het doelwit zijn van legitieme rechtszaken kan reputaties aantasten,
Bedrijf: 5 Restaurantaandelen met hoge schuldniveaus (YUM, QSR)
Bedrijf

5 Restaurantaandelen met hoge schuldniveaus (YUM, QSR)

De restaurantindustrie is een diverse en gefragmenteerde markt, hoewel verschillende openbare bedrijven grote ketens van fast food en informele restaurants hebben. Verschillende van de grootste restaurantfirma's hebben een aanzienlijke schuldenlast, die door veel beleggers wordt gevolgd om te navigeren door de risico's en voordelen verbonden aan financiële leverage.
Bedrijf: De Rise of Niche Ride-hailing Services
Bedrijf

De Rise of Niche Ride-hailing Services

Ride- meldingsdiensten zijn al verschillende jaren populair; de veiligheid van deze services is echter een groeiende zorg geworden. Met tal van aanvallen op intimidatie en seksueel geweld tegen Uber- en Lyft-bestuurders en passagiers, beginnen mensen op zoek te gaan naar alternatieve ritshieldiensten.
Bedrijf: 8 Beste cloudopslagoplossingen voor kleine bedrijven
Bedrijf

8 Beste cloudopslagoplossingen voor kleine bedrijven

Tegenwoordig kleine bedrijven in toenemende mate hebben onderweg toegang tot hun gegevens nodig, zonder overhead voor opslagonderhoud en zonder onderhoudskosten voor hardware. Cloudopslag biedt een efficiënte oplossing en wint snel aan populariteit. Dit artikel verkent het cloud-hostingconcept en kijkt naar enkele topcloud-hostingproviders voor de behoeften van kleine bedrijven.
Bedrijf: Moet ik leningen of aandelen krijgen voor mijn startup?
Bedrijf

Moet ik leningen of aandelen krijgen voor mijn startup?

Meestal heeft het starten van een nieuw bedrijf geld nodig voor activiteiten met betrekking tot ondernemende ondernemingen die kan het ontwikkelen van producten of diensten, haalbaarheidsstudies, marktstudies, het bouwen van prototypen, het identificeren van markten en klanten, het inkopen / leasen van faciliteiten,
Bedrijf: De 10 grootste ondernemers
Bedrijf

De 10 grootste ondernemers

Er is een harde waarheid waar elke kleine onderneming eigenaar mee te maken heeft. Zelfs in de beste tijden faalt de overgrote meerderheid van kleine bedrijven. In dit artikel zullen we kijken naar tien ondernemers die het niet alleen lukte, maar ook grote zakelijke imperia bouwden. John D. Rockefeller John D.
Bedrijf: Hoe ZipDial werkt: het bedrijf van gemiste oproepen
Bedrijf

Hoe ZipDial werkt: het bedrijf van gemiste oproepen

ZipDial, opgericht in India, was succesvol in het kapitaliseren van de prevalentie van gemiste oproepen. Met het eerste succes in India, breidde het wereldwijd uit en werd onlangs gekocht door Twitter ( TWTR ). Dit artikel legt uit hoe ZipDial werkt en wat de voordelen ervan zijn. Over de hele wereld is de gebruikersbasis van de mobiele telefoon aanzienlijk groter dan die van de internetgebruikers.
Bedrijf: Antitrust Gedefinieerd
Bedrijf

Antitrust Gedefinieerd

In de geest van vrije handel en concurrentie zijn er sinds eind 19e eeuw inspanningen geleverd om een einde maken aan 'big business', of monopolies , die het lokale en buitenlandse marktaandeel domineren, prijzen beheersen en / of concurrentie verhinderen. Hier bekijken we de geschiedenis van antitrust -wetten en onderzoeken we enkele van de argumenten die tegen hen zijn ingebracht.
Bedrijf: Top 10 Chinese ondernemers
Bedrijf

Top 10 Chinese ondernemers

China is snel een wereldwijde krachtcentrale geworden in termen van economische output en groei. Vroeger was het een communistische economie, maar de Chinese overheid heeft haar standpunt ten aanzien van privé-eigendom en het vermogen om in de afgelopen paar jaar een privébedrijf op te zetten, versoepeld.
Bedrijf: Trends die retailers ertoe brengen te strijden (JCP, M)
Bedrijf

Trends die retailers ertoe brengen te strijden (JCP, M)

De gezondheid van de detailhandel is meestal gekoppeld aan die van de algemene US economie . Volgens een PricewaterhouseCoopers LLP-studie is retail de grootste particuliere werkgever in de Verenigde Staten. Retail ondersteunt direct en indirect 42 miljoen banen, levert $ 1 op. 6 biljoen aan arbeidsinkomen en draagt ​​$ 2 bij.
Bedrijf: Uw passie omzetten in een winstgevende bijzaak
Bedrijf

Uw passie omzetten in een winstgevende bijzaak

Het starten van een bedrijf in een veld waar u gepassioneerd over bent, is eenvoudiger dan ooit. Traditioneel vereiste het opstarten van een bedrijf een grote investering van kapitaal, het stoppen van je dagbaan en gaan zonder een salaris te nemen voor maanden, zo niet jaren. Tegenwoordig kan men echter een bedrijf starten zonder veel tijd of geld te investeren.
Bedrijf: Zal Privacy Issues het bedrijfsmodel van Ruin Facebook schaden?
Bedrijf

Zal Privacy Issues het bedrijfsmodel van Ruin Facebook schaden?

Facebook, Inc. (FB) heeft in zijn kleine meer dan 10-jarig bestaan ​​genoeg van een gebruikersbestand gegenereerd dat het in staat is om een succesvol bedrijfsmodel gebruiken. Omdat gebruikers van het nu alomtegenwoordige sociale medium hun informatie delen met de wereld, bieden ze ook een publiek dat Facebook kan leveren aan adverteerders.
Bedrijf: Governance Pays
Bedrijf

Governance Pays

Als bedrijven instorten zoals Enron, hebben Global Crossing en World Com ons alles geleerd, het is dat beleggers het zich niet kunnen veroorloven om de kwestie van corporate governance te negeren . Bij het uitvoeren van fundamentele analyse moeten beleggers nauwlettend in de gaten houden hoe bedrijven het management onder controle houden en zorgen voor financiële openbaarmaking,
Bedrijf: Hoe om te gaan met financiële statistieken
Bedrijf

Hoe om te gaan met financiële statistieken

Het is geen geheim dat verschillende mensen of instanties binnen de financiële dienstensector zullen zeggen of schrijven wat de producten zal verkopen, in plaats van wat is echt waar en correct. Om deze reden kunnen kopers meer geneigd zijn om te vertrouwen op wat zij denken dat hard bewijs is - in de vorm van statistieken en grafieken.
Bedrijf: Klanten in goede en slechte tijden
Bedrijf

Klanten in goede en slechte tijden

Of u nu voor een bedrijf of voor uzelf werkt, het vermogen om klantrelaties te onderhouden, is een van de belangrijkste professionele vaardigheden. In goede tijden stroomt het bedrijfsleven gemakkelijk omdat de vraag naar diensten vaak groter is dan het aantal mensen dat die dienst kan leveren. In moeilijke tijden schrompelt de vraag echter en worden klanten veel selectiever over naar wie ze hun bedrijf brengen.
Bedrijf: BlackBerry: een verhaal van constant succes en mislukken
Bedrijf

BlackBerry: een verhaal van constant succes en mislukken

BlackBerry Limited ( BBRY ), bekend als Research in Motion (RIM) tot juli 2013, heeft verschillende cycli van succes en mislukkingen doorgemaakt. In augustus 2007 boekte hij de 3: 1 aandelensplitsing , en de BlackBerry-aandelenkoers is nu effectief gestegen van $ 84 naar $ 9. Hoe werd een hoogvliegend revolutionair technologiebedrijf zo slecht overschaduwd?