Handel

Aandelen verplaatsen hoger in eerste week van handelen

(THRIVE Nederlands - Subtitled) GEDIJEN: Wat Ter Wereld Zal Ervoor Nodig Zijn? (Juli- 2019).

Anonim

De belangrijkste Amerikaanse indexen stegen vorige week hoger, terwijl technologieaandelen beter presteerden dan small-capaandelen. Terwijl de niet-agrarische loonlijsten lager uitvielen dan verwacht, droegen de tekenen van looninflatie bij aan de eetlust van beleggers en duwen ze de Dow Jones Industrial Average boven de 25.000 voor het eerst in de geschiedenis. Prijs-tot-winst veelvouden blijven een belangrijke zorg voor sommige beleggers, met het gemiddelde van de S & P 500 op 26. 36 - de hoogste niveaus sinds de dotcom en hypotheekbubbels.

De internationale markten waren de afgelopen week ook hoger. Japan Nikkei 225 steeg 2. 76%; Duitse DAX 30 steeg 3. 15%; en de Britse FTSE 100 steeg 0. 28%. In Europa steeg de PMI van de industrie in de eurozone tot het hoogste niveau, maar de inflatie kwam lager uit dan velen hadden gehoopt. In Azië hebben beleggers in het nieuwe jaar steeds meer hun bezorgdheid geuit over China, Rusland en de zware dollar luidende schuldaflossingsschema's van Korea. (Zie ook: Internationale aandelen een manier om inflatie te spelen in 2018 .)

De SPDR S & P 500 ETF (ARCA: SPY) steeg 2. 46% in de afgelopen week. Na het uitbreken van R1-resistentie bij $ 270. 50, de index bereikte de bovenste trendlijn en R2 weerstand op ongeveer $ 274. 13. Handelaren moeten uitkijken naar een doorbraak van deze niveaus naar nieuwe all-time hoogtepunten of een uitsplitsing van R1-ondersteuning naar het draaipunt bij $ 264. 96. Kijkend naar technische indicatoren, betrok de relatieve sterkte-index (RSI) het overboughtgebied op 79,66, terwijl de voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD) een bullish cross-over ondervond die een verdere opwaartse trend zou kunnen suggereren.

De SPDR Dow Jones industriële gemiddelde ETF (ARCA: DIA) steeg de afgelopen week met 16%. Na het uitbreken van R1-resistentie bij $ 251. 04, bewoog de index zich naar de bovenste trendlijnweerstand. Traders zouden moeten uitkijken naar een uitbraak van R2-resistentie voor $ 254. 70 of een uitsplitsing van R1-ondersteuning naar lagere trendlijn- en draaipuntondersteuning bij $ 244. 95. Kijkend naar technische indicatoren, lijkt de RSI verheven op 82. 47, maar de MACD zou op korte termijn een bullish cross-over kunnen zien die opwaarts over de nabije toekomst suggereert.

De PowerShares QQQ Trust (NASDAQ: QQQ) steeg met 3.95% in de afgelopen week en is daarmee de best presterende belangrijkste index. Na het uitbreken van R1-weerstand bij $ 159. 11, kwam de index boven de trendlijnweerstand uit bij $ 161. 00. Handelaren moeten kijken naar een overgang naar R2-weerstand voor $ 162. 45 of een uitsplitsing onder de trendline-ondersteuning om de R1-ondersteuning opnieuw te testen op $ 159. 11. Kijkend naar technische indicatoren lijkt de RSI overbought met een waarde van 73.57, maar de MACD kende een bullish cross-over.

De iShares Russell 2000 Index ETF (ARCA: IWM) steeg 1. 53% in de afgelopen week en is daarmee de slechtst presterende hoofdindex. Na het testen van eerdere hoogtepunten, staat de index net onder R1-weerstand op ongeveer $ 155. 46. ​​Handelaren moeten uitkijken voor een uitbraak van R1-resistentie naar de bovenste trendlijnweerstand rond de $ 157. 00 of een uitsplitsing van lagere trendline-ondersteuning naar het draaipunt bij $ 151. 82. Kijkend naar technische indicatoren, lijkt de RSI een beetje verheven op 63. 67, terwijl de MACD zijwaarts heeft bewogen.

De ondergrens

De belangrijkste indexen zijn vorige week hoger gestegen, met een bullish werkgelegenheidsrapport dat de indexen naar nieuwe hoogtepunten stuurt. Deze week zullen traders verschillende belangrijke economische indicatoren nauwlettend volgen, inclusief detailhandelsverkopen en consumentenprijsindex (CPI) gegevens op 12 januari. (Voor meer informatie, kijk op: Monitor de markten, de Fed en de politiek in 2018 .)

Opmerking: Diagrammen met dank aan StockCharts. com. Vanaf het moment van schrijven had de auteur geen bezit in de vermelde effecten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder