Investeren

3D-printing industrie pionier Stratasys Ltd

Recent Acquisitions by 3D Systems and Stratasys (Mei 2019).

Anonim
3D-printing industrie pionier Stratasys Ltd. (SSYS) kondigde dinsdag de aanstelling van Lilach Payorski aan de functie van chief Financieel functionaris van het bedrijf effectief per 1 januari. Payorski, die momenteel de senior vicepresident bedrijfsfinanciën is bij Stratasys, zal Erez Simha in de rol vervangen. Simha, die al vijf jaar de CFO en COO van het bedrijf is, heeft onlangs laten weten dat hij wenst af te treden aan het einde van het jaar, aldus Stratasys in een persbericht.

Payorski zal 20 jaar financiële ervaring bieden voor de nieuwe functie van CFO, waaronder diverse financiële leiderschapsrollen in de afgelopen 10 jaar bij bedrijven zoals PMC-Sierra, CheckPoint Software Technologies en Wind River Systems. Daarvoor had Payorski posities als CPA bij Ernst & Young in Israël, waar Stratasys een faciliteit heeft.

Industrie-pioniers evolueren

Zowel Stratasys als 3D Systems Inc. (DDD) hebben gedurende het hele jaar 2016 serieuze herstructureringen ondergaan, zowel met interne management- als bedrijfsdoelstellingen. De marktleiders worden geconfronteerd met verhoogde concurrentie van nieuwe spelers, waaronder technische giganten zoals HP Inc. (HPQ) en General Electric Co. (GE), omdat ze de nieuwe markt legitimeren die is gericht op 3D-printen voor industriële klanten, in plaats van prototyping door consumenten. (Zie ook:

Hoe 3D Systems Corp getransformeerd in 2016 .) Aandelen van Stratasys noteren dinsdagochtend ongeveer 0. 9% tegen een prijs van $ 17. 73 vertegenwoordigt een daling van 28% jaar op jaar (YOY). Het laatste rapport van het bedrijf in het derde kwartaal bleef achter bij de verwachtingen, terwijl de vooruitzichten voor zowel de winst als het volledige jaar 2016 beleggers teleurstelden. Desalniettemin blijft het management optimistisch over verbeterde efficiëntie, terwijl bullish analisten voorzien in kostenstructuurverbeteringen en de diversificatie van de producten van het bedrijf in sectoren als luchtvaart, automotive en gezondheidszorg toejuichen. (Zie ook:

Stratasys Cuts FY16 Outlook .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder