Inzichten

Synthetische biologie wint onderzoekscontract (SYN)

Rottend vlees || Wereldkampioenen iGem 2012 (Juni- 2019).

Anonim

Synthetic Biologics Inc. (SYN) heeft aangekondigd dat het een contract heeft afgesloten van de Centres for Disease Control and Prevention (CDC), een prominent nationaal publiek gezondheidsinstituut van de VS dat werkt onder het ministerie van Volksgezondheid en Human Services om de volksgezondheid te beschermen en ziekten te voorkomen.

Maagbehandeling

Het toegekende contract zal naar verwachting het lopende onderzoek van Synthetic Biologics ondersteunen voor zijn fase 2b proof-of-concept klinische studie van het geneesmiddel SYN-004 (ribaxamase). Het medicijn is bedoeld om het microbioom in de maag te beschermen - micro-organismen die in de darm leven - tegen de schadelijke effecten van antibiotica voor de preventie van meerdere stoornissen.

Microbiomen, goed en slecht, leven in het lichaam of in een deel van het lichaam zoals de maag, mond, huid en luchtwegen en urinewegen. Het microbioom van het lichaam is een gemeenschap van natuurlijk voorkomende microben en bacteriën. Levensreddende antibiotica kunnen het microbioom soms verstoren door de balans tussen goede en slechte bacteriën te veranderen, wat leidt tot een situatie waarin resistente bacteriën het overnemen. Het maakt het lichaam minder goed in staat zich te verdedigen tegen mogelijke infecties, waardoor individuen risico lopen op verschillende soorten ziektes, zoals C. difficile-infectie (CDI), antibioticum-geassocieerde diarree (AAD) en de ontwikkeling van antibiotica-resistente organismen, waaronder anderen zijn misschien ongeneeslijk.

Federale financiering

De CDC heeft meer dan 14 miljoen dollar toegekend voor ontwikkelingsprojecten ter bestrijding van antibioticaresistentie bij verschillende instituten. Het merendeel van de gefinancierde projecten wordt beheerd door universiteiten en non-profitorganisaties, en Synthetic Biologics blijft de enige commerciële onderneming om de overheid gefinancierde steun te krijgen.

De financiering zal helpen bij het onderzoeken en beoordelen van het vermogen van het ribaxamase-medicijn om selectieve druk te minimaliseren die verband houdt met het verschijnen van antibioticaresistente organismen in de darmmicrobioom van proefpatiënten. Het bedrijf is van mening dat de werking van ribaxamase de potentie heeft om de verstoring van het darmmicrobioom met intraveneuze antibiotica te beschermen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder