Investeren

T-Mobile wint groot in FCC Spectrum Auction (TMUS, DISH)

A Corporação / The Corporation (Juli- 2019).

Anonim

T-Mobile US, Inc. ( TMUS ) diende aan concurrenten na het winnen van licenties ter waarde van $ 8 miljard in de (Federal Communications Commission) (FCC) draadloze spectrumveiling. "Als het Duopoly dacht dat het eerder moeilijk was - nou, wacht gewoon! " schreef T-Mobile CEO John Legere in een bericht op de website van het bedrijf, verwijzend naar Verizon Communications Inc. ( VZ ) en AT & T Inc. ( T ) als het duopolie. (Zie ook: T-Mobile, Sprint vergroot marktaandeel in 2017 .)

De resultaten van vandaag keren de resultaten van een vergelijkbare veiling in 2008 om, toen Verizon en AT & T de grote winnaars waren. De veiling van 2008 stelde beide bedrijven in staat om hun 4G LTE-netwerken uit te bouwen en hun bereik te vergroten. Daarentegen worstelde T-Mobile met verbindings- en bereikproblemen. Sinds 2013 heeft T-Mobile echter meer uitgegeven aan het verzamelen van activa en het spectrum. (Zie ook: Competitie intensiveert in de VS Wireless Prepaid Market .)

Als onderdeel van zijn strategie lanceerde T-Mobile een agressieve "Uncarrier" -campagne die een telefoonverbinding belooft zonder contracten en met onbeperkte data . De inspanningen lijken vruchten af ​​te werpen. De koers van het aandeel is het afgelopen jaar met 63 procent gestegen. Analisten hebben voorspeld dat het bedrijf dit jaar een marktaandeel nemer zal zijn in termen van het aantal abonnees voor zijn service. Het zal marktaandeel winnen ten koste van Verizon en AT & T. Sprint Corporation ( S ) zal naar verwachting de andere winnaar zijn dit jaar. (Zie ook: Sprint biedt $ 800 Sign-Up Bonus voor bepaalde plannen .)

Met een besteding van $ 6. 2 miljard en $ 1. 7 miljard, Dish Network Corporation ( DISH ) en Comcast Corporation ( CMCSA ) waren de andere winnaars in de veiling van vandaag. In een nota van vorig jaar zei Dish Network dat het "vertrouwen had in de strategische waarde van zijn spectrumposities en de optionaliteit die dergelijke bedrijven het bedrijf bieden". Het voegde eraan toe dat het low-band spectrum perfect was voor legacy spraakgebruik. Dish Network heeft echter geen plannen aangegeven om een ​​draadloze service te introduceren. Comcast kondigde onlangs zijn intenties voor een draadloze service aan, en de overwinning van vandaag zal het in Philadelphia gevestigde bedrijf mogelijk maken zijn dienstenaanbod te vergroten. (Zie ook: Comcast gericht op het verhelpen van Spotty In-Home Wi-Fi .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder