Belastingen

Belastingen: 4 Manieren om belasting te verminderen
Belastingen

4 Manieren om belasting te verminderen

Estate planning is een heel belangrijk proces om de rijkdom die je in je leven hebt opgebouwd, te behouden en efficiënt over te dragen. Een groot deel van dat proces omvat het vinden van manieren om uw bezittingen op de meest fiscaalvriendelijke manier mogelijk over te dragen aan de volgende generatie.
Belastingen: Nieuwe belastingen onder de betaalbare zorgwet
Belastingen

Nieuwe belastingen onder de betaalbare zorgwet

De Affordable Care Act (ACA) heeft het landschap van de zorgverzekering veranderd. Enkele van de belangrijkste veranderingen die voortvloeien uit het centrum van Obamacare zijn gebaseerd op belastingen. Volgens de ACA zal het totale bedrag aan nieuwe belastingen voor particulieren en bedrijven in 2023 stijgen tot $ 500 miljard.
Belastingen: Hoe uw belastingtarief wordt bepaald
Belastingen

Hoe uw belastingtarief wordt bepaald

Als het gaat om de overheid en belastingen, het voelt vaak als te veel is nooit genoeg. Het zal je misschien verbazen te horen dat er een maatregel is die overheden gebruiken om te bepalen hoeveel ze uit je portemonnee kunnen halen. Tutorial : Personal Gids voor inkomstenbelasting De Laffer-curve ,
Belastingen: 10 Geldbesparende eindejaarsbelastingtips
Belastingen

10 Geldbesparende eindejaarsbelastingtips

Hoewel u tot 18 april 2016 de tijd heeft om uw aangifte 2015 in te dienen, moet uw belastingvoorbereiding in het lopende jaar van start gaan . Een start maken met uw belastingplanning voordat het nieuwe jaar begint, kan u helpen de voordelen te maximaliseren en belastingen te minimaliseren. In dit artikel geven we enkele tips die u kunnen helpen het beste te maken van het komende belastingseizoen .
Belastingen: De waarheid over IRS belastingafwikkelingsfirma's
Belastingen

De waarheid over IRS belastingafwikkelingsfirma's

Personen en bedrijven die openstaande verschuldigde belastingen verschuldigd zijn, kunnen zware boetes krijgen van de IRS, inclusief de uiteindelijke inbeslagname van persoonlijke of bedrijfsmiddelen in sommige gevallen. Om dit dilemma aan te pakken - wat kan leiden tot een aanzienlijke financiële crisis - is er een nieuw type bedrijf ontstaan ​​om minderbedeelde belastingplichtigen te helpen omgaan met hun belastingschulden.
Belastingen: Onverwacht 1099-R-formulier: wat te doen
Belastingen

Onverwacht 1099-R-formulier: wat te doen

Als u distributies hebt aangevraagd bij uw IRA , kan uw IRA beheerder u op 31 januari een formulier 1099-R sturen. Hoewel dat te verwachten is voor distributies die u heeft aangevraagd, ontvangen individuen soms ook een 1099-R voor transacties waarvan zij dachten dat ze niet zouden worden gerapporteerd.
Belastingen: Top 10 fouten bij belastingaangiften
Belastingen

Top 10 fouten bij belastingaangiften

Fouten maken met belasting rendement kost onnodig mensen geld. U loopt mogelijk een grotere vergoeding mis dan u beweerde, eindigt met meer belastingen - plus rente en boetes - of erger nog, nodig een IRS-audit uit. De beste verdediging tegen deze slechte resultaten is een goede aanval, namelijk het vermijden van fouten bij uw terugkeer.
Belastingen: De staat en de lokale belastingaftrek door staat
Belastingen

De staat en de lokale belastingaftrek door staat

Het eerste grote gevecht van de Republikeinse poging om de federale belastingcode te herzien is al aan het brouwen: wat te doen met de staat en de lokale belastingaftrek. Het beleidskader dat is vrijgegeven door de 'Big Six', suggereert dat ze het graag zouden willen zien verdwijnen. De onderstaande kaart,
Belastingen: 7 Tips en strategieën voor kleine bedrijven om te weten
Belastingen

7 Tips en strategieën voor kleine bedrijven om te weten

De 28 miljoen kleine bedrijven in de Verenigde Staten zijn goed voor 54 % van alle verkopen en bieden 55% van alle banen in het land. Als je een van deze kleine bedrijven bezit, weet je al dat (ondanks wat de advertenties van Staples zeggen) er geen gemakkelijke knop is als het gaat om het starten en uitbreiden van je outfit.
Belastingen: Hoe Shackling Offshore Banks van invloed zullen zijn op u
Belastingen

Hoe Shackling Offshore Banks van invloed zullen zijn op u

FATCA-voorschriften (Foreign Account Tax Compliance Act) vereisen dat financiële instellingen over de hele wereld aan de Internal Revenue Service (IRS) holdings melden van US persons ter waarde van meer dan $ 50.000, of een verlammende % aftrek van Amerikaanse obligaties of dividenden die hun kant op gekomen zouden zijn.
Belastingen: Profiteren van belastingverminderingsprogramma's
Belastingen

Profiteren van belastingverminderingsprogramma's

Eigendomsbelastingen vormen een grote kostenpost voor de meeste huiseigenaren, meestal ten bedrage van 1% tot 3% van de waarde van het huis elk jaar. Deze terugkerende kosten gaan niet weg wanneer u de hypotheek betaalt. Het is een eeuwigdurende kostenpost van het eigen huis. Sommige steden bieden wat bekend staat als onroerendgoedbelasting korting of onroerend goed belastingaftrek.
Belastingen: Kapitaal behaalt belastingverlagingen voor beleggers met middelhoog inkomen
Belastingen

Kapitaal behaalt belastingverlagingen voor beleggers met middelhoog inkomen

Stel u voor dat u een investering van $ 20.000 verkoopt, vijf jaar eerder hebt gekocht voor slechts $ 10.000, en helemaal geen vermogenswinstbelasting heeft betaald. Deze droom zal werkelijkheid worden voor middeninvesteringsbeleggers die in 2008 begint en drie jaar zal duren, wanneer een zelden besproken bepaling van de recente belastingverlagingen in werking treedt,
Belastingen: Hoe u uw alternatieve minimale belasting
Belastingen

Hoe u uw alternatieve minimale belasting

Wist u dat u uw inkomstenbelasting op twee verschillende manieren moet berekenen? Ten eerste geeft u uw belastingplicht weer onder het reguliere belastingstelsel, waardoor bepaalde inkomsten gedeeltelijk worden behandeld en belastingkredieten voor bepaalde soorten uitgaven worden toegestaan. Vervolgens berekent u uw belastingen aan de hand van de regels voor de alternatieve minimum belasting (AMT),
Belastingen: Top Belastingverminderingen voor tussenpersonen
Belastingen

Top Belastingverminderingen voor tussenpersonen

Als geregistreerde vertegenwoordigers werken de meesten van jullie waarschijnlijk vanuit een kantoor waar het bedrijf betaalt voor het merendeel van uw verkooptools. Maar sommigen van u moeten betalen voor dingen uit uw eigen zak - zoals uw telefoon of computer - en als zodanig hebt u recht op aftrek die uitgaven op uw belastingaangifte aan het einde van de fiscaal jaar .
Belastingen: Een belastinggrondslag voor huiseigenaren
Belastingen

Een belastinggrondslag voor huiseigenaren

De fiscale aftrekbaarheid van een hypotheek rente is een bekend voordeel voor huiseigenaren, maar het is niet het enige belastinggerelateerde probleem waar huiseigenaren van op de hoogte moeten zijn. Enkele van de grootste uitdagingen bij het bezitten van een woning zijn de belastingregels die betrekking hebben op punten en kostenbasis .
Belastingen: Hoe u de eerste aangifte inkomstenbelasting
Belastingen

Hoe u de eerste aangifte inkomstenbelasting

Naarmate kinderen ouder worden, worden ouders geconfronteerd met verschillende mijlpaalbeslissingen. In elk geval impliceert een deel van het besluit de wens om kinderen te helpen zelfstandiger en verantwoordelijker te worden. Maar er is nog een mijlpaal waar ouders misschien niet op anticiperen, ook al maakt het deel uit van de opgroeiende ervaring van bijna elk kind en is het (in tegenstelling tot autosleutels en creditcards) wettelijk verplicht.
Belastingen: 7 Manieren om uw belastingaangiften voor 2014 te minimaliseren Op 31 december
Belastingen

7 Manieren om uw belastingaangiften voor 2014 te minimaliseren Op 31 december

Als een nieuw jaar ten einde loopt, belastingbetalers overal ter wereld moeten hun inkomsten, aftrekken en tegoeden voor het jaar inventariseren en de nodige stappen nemen om hun belastingaanslagen voor 2014 te minimaliseren. Hier is een lijst met dingen die u kunt doen voordat u in het nieuwe jaar bent beland om het bedrag te verlagen danken Uncle Sam en pomp je restitutie op.
Belastingen: Het doel van 1099-formulieren
Belastingen

Het doel van 1099-formulieren

Er zijn veel verschillende 1099-formulieren - 16, om precies te zijn, vanaf 2014. Ze hebben allemaal hetzelfde algemene doel, namelijk het verstrekken van informatie aan de Internal Revenue Service (IRS) over bepaalde soorten inkomsten uit niet-beroepsgebonden bronnen. De betalers van dit soort inkomsten moeten één exemplaar van formulier 1099 naar de IRS sturen en een kopie naar de ontvanger van deze betalingen (met andere woorden,
Belastingen: Belast u hoge Amerikaanse belastingtarieven?
Belastingen

Belast u hoge Amerikaanse belastingtarieven?

De Verenigde Staten hebben de hoogste vennootschapsbelasting percentage van de 34 ontwikkelde, vrijemarktlanden die deel uitmaken van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) . Het marginale bedrijfsbelastingtarief in de Verenigde Staten is 35% op federaal niveau en 39. 2% zodra staatsbelastingen worden geboekt,
Belastingen: Voordelen van een afhankelijke zorg FSA
Belastingen

Voordelen van een afhankelijke zorg FSA

Met IRS kunnen gezinnen een belastingvermindering krijgen voor de kosten van de zorg voor kinderen of andere afhankelijke personen. Dit is vooral handig omdat meer gezinnen die voor jonge kinderen zorgen, ook oudere ouders opvangen in plaats van ze in een zorginstelling of hospice te plaatsen. Eén plan dat door sommige werkgevers wordt aangeboden,