Tech

Tech: Facebook Stock Lower Ahead of Earnings (FB)
Tech

Facebook Stock Lower Ahead of Earnings (FB)

Technologieaandelen zijn tot nu toe gestolen dit inkomstenseizoen dankzij een combinatie van zwakke inkomsten, winst en brute begeleiding . Kan Facebook, Inc. ( FB ) die trend tegengaan? Zoals blijkt uit de daling van de aandelen met meer dan 3% in de afgelopen vijf dagen, bevinden beleggers zich in een risicovrije modus.
Tech: De Millenniumgids voor het kiezen van een financieel adviseur
Tech

De Millenniumgids voor het kiezen van een financieel adviseur

Als het gaat om financiële planning, hebben millennials te maken met enkele unieke obstakels die hen onderscheiden van eerdere generaties. Tussen de schuld van studentenleningen, vlaklonen en een minder dan rooskleurige vooruitzichten voor sociale zekerheid , is beleggen voor de toekomst op zijn zachtst gezegd een uitdaging.
Tech: Cryptocurrency Market Cap is een stijging van 810% YTD
Tech

Cryptocurrency Market Cap is een stijging van 810% YTD

Meer over Blockchain en Bitcoin tZero Voormalige Bitcoin Exchange Operator gearresteerd: SEC laadt hem op met fraude Iran Central Bank berispt Bitcoin, May Develop Eigen cryptocurrency Bitcoin-prijs stort onder minder dan $ 10.000, terwijl Crypto-markten rood worden In de afgelopen 8 maanden hebben cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum traditionele beleggingsgebieden overtroffen door enorme marges.
Tech: Bitcoin vs. Big Finance (opinion)
Tech

Bitcoin vs. Big Finance (opinion)

De grote banken van New York, Washington en Londen grijpen de krantenkoppen in met aankondigingen om hun eigen blockchains te ontwikkelen voor settlement en clearing, vooral onder elkaar. Bijvoorbeeld Goldman Sachs Group Inc ( GS ) en Bank of America Corp ( BAC ), samen met formidabele consortia zoals R3 en DBS ,
Tech: Goldman Sachs voegt blockchain-pagina toe aan hoofdwebsite (GS)
Tech

Goldman Sachs voegt blockchain-pagina toe aan hoofdwebsite (GS)

Goldman Sachs heeft een reeks pagina's toegevoegd die blockchain beschrijven op zijn primaire website. Hoewel in veel gevallen de toevoeging of verwijdering van een deel van de aanwezigheid op een website van een financiële instelling niet nieuwswaardig is, is dit specifieke geval dat wel. De reden hiervoor is het feit dat veel van 's werelds grootste banken,
Tech: FireEye's 2 Most Profitable Lines of Business (FEYE)
Tech

FireEye's 2 Most Profitable Lines of Business (FEYE)

Sinds de oprichting in 2004 heeft FireEye (NASDAQ: FEYE ) is grotendeels aangeprezen als een bedrijf voor beveiligingssoftware dat het gezicht van cyberbeveiliging zou veranderen. Eind 2013 werd het beursintroductie (IPO) vrijgegeven aan de vooravond van enkele van 's werelds grootste beveiligingshacks.
Tech: Tips om uw financiële gegevens veilig online te houden
Tech

Tips om uw financiële gegevens veilig online te houden

We leven in een steeds meer online wereld. U kunt aandelen verhandelen, boodschappen doen, rekeningen betalen - bijna elke financiële transactie die u moet doen, kunt u in uw eigen huis, op uw computer, doen. Met identiteitsdiefstal vormt het een reële bedreiging, maar als financiële gegevens privé blijven,
Tech: Robo-adviseurs: hoe kies je de beste voor jou
Tech

Robo-adviseurs: hoe kies je de beste voor jou

Als u een investeerder bent die uw leven eenvoudiger wil maken, is het de moeite waard om onderzoek te overwegen robo-adviseurs . Deze op internet gebaseerde beleggingsdiensten maken gebruik van geavanceerde algoritmen om klanten een hoog investeringsadvies te geven met lagere vergoedingen dan die van een traditionele (menselijke) adviseur.
Tech: Inzicht in de kosten van financiële adviseurs
Tech

Inzicht in de kosten van financiële adviseurs

Zonder twijfel, een van de moeilijkste dingen om te begrijpen voor de meeste beleggers betreft de ontvangen compensatie voor het uitvoeren van een beleggersaccount. zijn de kosten? Hoe krijg je betaald? Dit zijn twee van de vragen die deze financieel adviseur wordt gesteld, meestal in elke kennismaking -bijeenkomst.
Tech: Bitcoin Is dood? Not A Challenge
Tech

Bitcoin Is dood? Not A Challenge

De prijs van de digitale valuta bitcoin daalde eind vorige week van ongeveer $ 450 tot onder $ 380 na het vertrek van Mike Hearn, een ontwikkelaar van oudsher. Bij zijn exit plaatste hij dit essay , waar hij bitter - en misschien terecht - zijn frustratie uitte over het aan de gang zijnde debat over de -blok -formaat voor bitcoins blockchain .
Tech: Hoe Robo-Advisors profiteren Beide beleggers, Adviseurs (SCHW)
Tech

Hoe Robo-Advisors profiteren Beide beleggers, Adviseurs (SCHW)

Robo-adviseurs zijn in opkomst en dit zal zeker in de nabije toekomst doorgaan. Als bewijs moeten we niet verder kijken dan Charles Schwab Corp's ( SCHW ) recente lancering van hun entree genaamd Schwab Intelligent Portfolios - evenals de advisor-gerichte versie, Institutional Intelligent Portfolios .
Tech: Jack Dorsey's fintech bedrijf,
Tech

Jack Dorsey's fintech bedrijf,

Jack Dorsey's fintech bedrijf, Square Inc. ( SQ ), rapporteerde het derde kwartaal van de winst op 1 november na sluit de markt, verslaat alle geleide statistieken voor het derde achtereenvolgende kwartaal en verhoog de richtcijfers voor 2016. Silicon Valley Tech Firm Posten Omzet 32% hoger De betalingsgigant noteerde een bruto betalingsvolume (GPV) van 39% op jaarbasis (YOY) tot $ 13.
Tech: Het risico en de beloningen van beleggen in startups (GOOG)
Tech

Het risico en de beloningen van beleggen in startups (GOOG)

Investeren in startup bedrijven zijn een zeer risicovolle onderneming, maar kunnen zeer lonend zijn als en wanneer de investeringen lonend zijn. De opkomst van mobiele technologie en innovaties, zoals cloud computing , de deeleconomie en bitcoin hebben bijgedragen tot het stimuleren van deze nieuwste ronde van technisch ondernemerschap.
Tech: Hoe Abel Lending werkt
Tech

Hoe Abel Lending werkt

Abse Lending is een op Austin gebaseerde startup die een deel van de markt wil bedienen dat in de problemen is geraakt. Mede-oprichters Will Davis en Evan Baehr noemen Lending Club ( LC ), Prosper, SoFi, Zopa en RateSetter uitgegeven meer dan $ 2. 5 miljard aan leningen in de Verenigde Staten en het VK in het vierde kwartaal van 2014.
Tech: Zijn Smart Contracts het beste van Blockchain?
Tech

Zijn Smart Contracts het beste van Blockchain?

Meer over Blockchain en Bitcoin Bitcoin Is 'Poison', zegt Berkshire Billionaire Charlie Munger tZero Voormalige Bitcoin Exchange Operator gearresteerd: SEC laadt hem op met fraude Iran Central Bank berispt Bitcoin, mag eigen cryptocurrency ontwikkelen Elke dag biedt een nieuwe kans om een ​​nieuwe toepassing voor blockchaintechnologie te vinden .
Tech: Een blik op Vanguard's Robo-Advisor
Tech

Een blik op Vanguard's Robo-Advisor

Het robo-advisor -platform is een grote onderbreker in de financiële advieswereld. Deze online services bieden geautomatiseerde, algoritme -gebaseerde portfoliomanagement -adviezen voor lagere kosten en overbruggen de kloof tussen doe-het-zelf financiële planning en full-service financiële adviseurs .
Tech: Frauduleus handelen verdreef Bitcoins $ 150 tot $ 1.000, stijging in 2013: Paper
Tech

Frauduleus handelen verdreef Bitcoins $ 150 tot $ 1.000, stijging in 2013: Paper

Meer over Blockchain en Bitcoin Wat is Stellar Cryptocurrency? Het aantal donkere pools in Cryptocurrency Trading neemt toe Cryptojacking Welke Crackdown? ICO's hebben dit jaar $ 2 miljard opgehaald. MtGox is een synoniem geworden voor fraude, pijn en verlies in de Bitcoin-gemeenschap.
Tech: Wanneer en hoe gespreid weddenschappen rendabel kunnen zijn
Tech

Wanneer en hoe gespreid weddenschappen rendabel kunnen zijn

Spread betting kan hoge winsten opleveren, als de weddenschappen correct worden geplaatst. (Gerelateerd: Wat is gespreid wedden? ) De meest succesvolle spread gokhandelaren volgen een systematisch handelsplan dat is gecreëerd door voldoende ervaring en kennis. De kers op de taart is het feit dat gespreide gokwinsten belastingvrij zijn in landen zoals het VK.
Tech: Uw financiële adviespraktijk verkopen? Lees deze tips Eerste
Tech

Uw financiële adviespraktijk verkopen? Lees deze tips Eerste

Op een gegeven moment bent u klaar om verder te gaan met uw financieel advies -bedrijf. Misschien ben je op weg naar de leeftijd van 65, 70 of ouder. Of misschien ben je klaar voor een ander soort werk. U hebt misschien voldoende kapitaal om uw levensstijl te veranderen, uw vrijetijdsactiviteiten te vergroten en uw werklast te verminderen.
Tech: Hoe Motif Investments werkt: risico's en beloningen
Tech

Hoe Motif Investments werkt: risico's en beloningen

As robo-advisors like Verbetering en Wealthfront vorm alternatieve investering in het digitale tijdperk, Motivatiebeleggen is naar voren gekomen als nog een andere speler in de ruimte. Motif heeft unieke financiële producten ontwikkeld die motieven worden genoemd en die vergelijkbaar zijn met de low-cost exchange-traded funds die worden aangeboden door de bovengenoemde startups.