Tech

Technologie versus Human Financial Management

Asset Management Outlook (Juni- 2019).

Anonim

In het verleden hadden beleggers twee opties om te beslissen hoe ze met hun beleggingen moesten omgaan. Ten eerste konden ze alles zelf doen via hun persoonlijke brokerage-account . Ten tweede konden ze een financieel adviseur inhuren om alles voor hen af ​​te handelen.

In de afgelopen jaren zijn geautomatiseerde financiële adviseurs tot de mainstream gekomen, maar voordat u uw geld aan een machine overhandigt, is het belangrijk om de voordelen en nadelen van zowel de technologische als de menselijke aanpak te begrijpen.

Voordelen en kosten van menselijke adviseurs

De voordelen van een financieel adviseur voor mensen zijn voor de meeste mensen duidelijk. Financiële adviseurs zijn getraind om mensen in verschillende financiële situaties te helpen hun geld optimaal te beleggen en beheren om hun doelen te bereiken. Dit is een persoon die u kunt bellen of persoonlijk kunt ontmoeten om uw doelen te delen en u kunt helpen een investeringsstrategie

uit te werken om deze te bereiken. Deze adviseurs hebben een diepgaande kennis van investeringen en zijn wettelijk verplicht licenties te bezitten. Adviseurs bij grote bedrijven hebben ook uitgebreide tools en aanvullende trainingen om hun klanten te helpen. U moet echter betalen voor deze services. Sommige adviseurs brengen kosten in rekening op basis van uw totale activa onder beheer

en anderen rekenen een vast bedrag voor hun diensten. De kosten variëren meestal van 0,5% tot 2% van het beheerde vermogen. Sommige adviseurs worden betaald in commissie voor transacties en kunnen worden gecompenseerd door specifieke beleggingsmaatschappijen om beleggers naar hun fondsen te leiden, ook al is dit niet in het belang van de klant. Natuurlijk zijn er strikte richtlijnen die aangeven dat uw beste belang op de eerste plaats moet komen, maar deze regels kunnen gemakkelijk vervagen. Een adviseur die alleen kosten berekent, neemt geen commissies en wordt alleen uit uw honorarium betaald, en krijgt dus niet te maken met dat belangenconflict.

Naast de kosten nemen veel adviseurs alleen klanten aan met een

nettowaarde

van ten minste $ 500.000, exclusief veel beleggers van hun diensten. Voordelen en kosten van Robo-Advisors Als u geen $ 500, 000 hebt om te investeren of denkt dat financiële adviseurs niet de beste optie voor u zijn, kunnen computergestuurde adviseurs een aantrekkelijke optie zijn. Nieuwe bedrijven zoals

FutureAdvisor en Personal Capital

breken traditionele beleggingsadviezen met verschillende praktijken af. Personal Capital biedt een combinatie van algoritmisch financieel advies en interactie van persoon tot persoon en biedt een adviseur die u kunt bellen voor aanvullende investeringssteun. U kunt hun analysetools gratis gebruiken, maar moet betalen als u wilt dat ze dingen voor u beheren. De kosten variëren van 0. 89% tot 0.49% afhankelijk van uw beheerd vermogen.

FutureAdvisor is 100% geautomatiseerd en voert transacties uit in uw bestaande account op basis van een korte enquête die u neemt bij het aanmelden. Net als bij Personal Capital kunt u gratis advies zien wanneer u zich aanmeldt, maar u moet betalen voor de service om transacties voor u uit te voeren. De vergoeding is 0. 5% voor alle accounts.

Een andere populaire en groeiende robo-advisor

is Verbetering . Beter maken is nog een volledig geautomatiseerde beleggingsoplossing, maar in plaats van investeringen in uw bestaande account te beheren, worden uw beleggingen beheerd op een rekening bij Beter. De kosten variëren van 0. 15% tot 0. 35% op basis van uw accountsaldo. De bottom line Kiezen hoe u uw beleggingen beheert, is een grote beslissing. Als je hulp van een adviseur wilt, kun je geld besparen door een online robo-adviseur te kiezen en er een te gebruiken, zelfs als je maar een paar duizend dollar hebt.

Als u een hoger vermogenssaldo heeft en persoonlijke aandacht wilt, is een financieel adviseur voor mensen een optie, maar u moet een premie betalen voor het voorrecht.

De beste beslissing is er een die geschikt is voor u persoonlijk. Als u nog steeds op het hek zit, bekijkt u de op technologie gebaseerde adviseurswebsites en belt u een menselijke adviseur om wat vragen te stellen. U zult vrij snel ontdekken welke optie u het meeste vertrouwt.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder